Put Tuzla - Beograd
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
preludezalude
#1 Put Tuzla - Beograd
Da li je neko isao u zadnjih nekoliko dana za Beograd putem Tuzla - Bijeljina - Raca - Beograd? Interesuje me kakvo je sad stanje na toj putnoj komunikaciji i da li se normalno moze saobracati?
- sparky
#2 Re: Put Tuzla - Beograd
U mjestu Seljublje je propao put. Odron. Ceste su totalne obustave saobracaja. Kad je otvoreno prolazi se jednom trakom i prilcno je tesko za niza auta. Od Tuzle pazljivo jer ima dosta rupa. Alternativa su putevi tuzla-sapna(makadam solidan 6km)-teocak ili tuzla-dinjak(makadam los 7km)-celic-lopare i dalje. Ovakvo stanje je bilo u subotu. Sretan put
- 033_NS
#3 Re: Put Tuzla - Beograd
da ne otvaram novu temu, nego da iskoristim ovu - sorry
ja bi u petak trebao za BG, a idem iz sarajeva, pa me zanima kakav je put od kladnja prema vlasenici i prema zvorniku, da li je iko isao tuda poslije poplava...
hvala
ja bi u petak trebao za BG, a idem iz sarajeva, pa me zanima kakav je put od kladnja prema vlasenici i prema zvorniku, da li je iko isao tuda poslije poplava...
hvala
-
Gandra_1
#4 Re: Put Tuzla - Beograd
Sto jednostavno ne ides preko Romanije na Vlasenicu...033_NS wrote:da ne otvaram novu temu, nego da iskoristim ovu - sorry
hvala
- van Basten
#5 Re: Put Tuzla - Beograd
od Vlasenice pa dalje je ok, normala sve. Kladanj - Vlasenica nemam pojma, išao sam preko Romanije i to je isto ok.033_NS wrote:da ne otvaram novu temu, nego da iskoristim ovu - sorry
hvala
- 033_NS
#6 Re: Put Tuzla - Beograd
Hvala na odgovorima.. vjerovatno cu ici na romaniju...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
Gandra_1
#7 Re: Put Tuzla - Beograd
Ja idem isto sljedece sedmice za Novi Sad, tako da uvijek idem tim putem preko Romanije... Nema guzve, fina priroda, jedino se treba paziti murije na Romaniji i oko ovih mjesta putem Sokolac, Han Pijesak, Vlasenica...
-
preludezalude
#8 Re: Put Tuzla - Beograd
Onda je mozda najbolje za Zupanju pa auto putem. Mozda je to najsigurnije?sparky wrote:U mjestu Seljublje je propao put. Odron. Ceste su totalne obustave saobracaja. Kad je otvoreno prolazi se jednom trakom i prilcno je tesko za niza auta. Od Tuzle pazljivo jer ima dosta rupa. Alternativa su putevi tuzla-sapna(makadam solidan 6km)-teocak ili tuzla-dinjak(makadam los 7km)-celic-lopare i dalje. Ovakvo stanje je bilo u subotu. Sretan put
- sparky
#9 Re: Put Tuzla - Beograd
Ja sam granicu presao u Orasju. Dalje se ide standardnim pravcem prema Loncarima, a onda imas putokaze koji te vode obilaznim putem do Brckog. Prilicno je uzak, ali se moze normalno voziti. Granicni prelaz Brcko-Gunja je bio zatvoren i mislim da je jos uvijek zbog poplava u Gunji. Najbolje ti je prije nego sto krenes da kontaktiras BIHAMK.