ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Bosnia 4-ever

#1 ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Bosnia 4-ever »

Ovako, danas odnosno 29.05.2014 su mi dosli na vrata neki ljudi iz eroneta i ponudili mi ugovor jedan. Rekli su mi evo ti mobitel,dobijes karticu i ja potpisem ugovor na pretplatu odnosno ja trosio ili ne trosio meni ce dolaziti racun od 15km +PDV. Ja to nisam vidio kad sam potpisivao ali ja tu karticu jos nisam ubacio u mobitel tako da mislim da jos nisam pokrenuo taj ugovor i ako jesam da li mi mozete reci da li ja taj ugovor mogu prekinuti jer sam ga potpisao na 2 godine. Ima li neko iskustva sa njima,molim vas recite mi. Imam 18 godina i nije mi niko bio kod kuce i ja budala sve to potpisao,nisam razmisljao.
Hopkins

#2 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Hopkins »

Hahaha izvini jaro al moram hahaha

Sent from my B1-710 using Tapatalk
Fact

#3 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Fact »

Hahahahaha :mrgreen: :run:
sfera

#4 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by sfera »

Možeš vrlo lako prekinuti ugovor.
Odeš u eronetovu poslovnicu iskeširaš 15x24=360 km + PDV( 61.20 km) i oni ti lijepo ponište ugovor.
motorna_pila

#5 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by motorna_pila »

Jarane, poslije jebanja nema kajanja...

Eto napisase ti sta da uradis... Iskesiras 4 stoje i ugovor ce biti ponisten,
Hopkins

#6 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Hopkins »

Koji si telefon dobio?

eeeeeee

#7 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by eeeeeee »

Bosnia 4-ever wrote:Ovako, danas odnosno 29.05.2014 su mi dosli na vrata neki ljudi iz eroneta i ponudili mi ugovor jedan. Rekli su mi evo ti mobitel,dobijes karticu i ja potpisem ugovor na pretplatu odnosno ja trosio ili ne trosio meni ce dolaziti racun od 15km +PDV. Ja to nisam vidio kad sam potpisivao ali ja tu karticu jos nisam ubacio u mobitel tako da mislim da jos nisam pokrenuo taj ugovor i ako jesam da li mi mozete reci da li ja taj ugovor mogu prekinuti jer sam ga potpisao na 2 godine. Ima li neko iskustva sa njima,molim vas recite mi. Imam 18 godina i nije mi niko bio kod kuce i ja budala sve to potpisao,nisam razmisljao.
Malo se raspitaj kod advokata mislim da ti ugovori nisu pravno ispravni...

Znam dosta priča ljudi (kažem priča jel nisam ih lično sreo) da su jednostavno prestali plaćati i nikad im nije došlo sa suda. Al poznavajuci naše sudstvo možda je do sporosti ne znam.

Uglavnom ako ima na forumu advokat nek ti proba dati savjet...

I drugi put pamet u glavu nije zlato sve sto sja, čitaj svaki ugovor pogotovo od ublehasa koji te fataju na ulici, zovu preko telefona itd.

I ne zaboravi ništa nema djaba...

Sretno
Last edited by eeeeeee on 30/05/2014 22:18, edited 1 time in total.
Bosnia 4-ever

#8 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Bosnia 4-ever »

Hopkins wrote:Koji si telefon dobio?

Ma jebo telefon, imama ja androdi odlican telefon nego ne znam sta mi bi i jbg xD
Fact

#9 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Fact »

evo ti da znaš za ubuduće:

Adnansu

#10 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Adnansu »

nisi/nismo jedini sto su nas na foru uhvatili

ne sikiraj se,doci ce ti za 2-3 godine plava koverta kao da ce podici tuzbu protiv tebe,onda ces cekati da to dođe na red,a ne bi trebalo da dođe na red na sudu za male prekrsaje na ilidzi :D

samo su dosadni oni sto ih unajme da zovu pa da otplacujes na rate,znaju u 8 ujutro zvati i to subotom i nedjeljom :D
homega

#11 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by homega »

Bosnia 4-ever wrote:Ovako, danas odnosno 29.05.2014 su mi dosli na vrata neki ljudi iz eroneta i ponudili mi ugovor jedan. Rekli su mi evo ti mobitel,dobijes karticu i ja potpisem ugovor na pretplatu odnosno ja trosio ili ne trosio meni ce dolaziti racun od 15km +PDV. Ja to nisam vidio kad sam potpisivao ali ja tu karticu jos nisam ubacio u mobitel tako da mislim da jos nisam pokrenuo taj ugovor i ako jesam da li mi mozete reci da li ja taj ugovor mogu prekinuti jer sam ga potpisao na 2 godine. Ima li neko iskustva sa njima,molim vas recite mi. Imam 18 godina i nije mi niko bio kod kuce i ja budala sve to potpisao,nisam razmisljao.
Možeš li skenirati taj ugovor i postaviti ga ovdje?
colt

#12 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by colt »

Poderi :D ugovor.Ako tad ne raskinu, onda ga zapali :izet: .Ako ni tad ne raskinu,onda ga malo nogom protrljaš . Ako ni tad ne raskinu, e onda si najebo.

Gdje ti je pamet bila :run:
Bosnia 4-ever

#13 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Bosnia 4-ever »

Adnansu wrote:nisi/nismo jedini sto su nas na foru uhvatili

ne sikiraj se,doci ce ti za 2-3 godine plava koverta kao da ce podici tuzbu protiv tebe,onda ces cekati da to dođe na red,a ne bi trebalo da dođe na red na sudu za male prekrsaje na ilidzi :D

samo su dosadni oni sto ih unajme da zovu pa da otplacujes na rate,znaju u 8 ujutro zvati i to subotom i nedjeljom :D
Al ne znam jel meni u plusu sto nisam pokrenuo jos karticu a mislim da mi ne mogu naplaciati ako ja nisam ni stavio karticu u mobitel...
colt

#14 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by colt »

Bosnia 4-ever wrote:

Al ne znam jel meni u plusu sto nisam pokrenuo jos karticu a mislim da mi ne mogu naplaciati ako ja nisam ni stavio karticu u mobitel...

Piše ti u ugovoru da li si u plusu ili u minusu.
smijesni_ste

#15 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by smijesni_ste »

Mislim da je neko već na forumu pričao o tome....kao ne važi ništa to dok ne staviš karticu(tako nešto), ali eto i sam si to skontao srećom...pa za sad barem tako nek ostane jbg :(
Adnansu

#16 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Adnansu »

odnesi u ponedjeljak karticu i ugovor i trazi ponistenje,mozes 99%
Bosnia 4-ever

#17 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Bosnia 4-ever »

smijesni_ste wrote:Mislim da je neko već na forumu pričao o tome....kao ne važi ništa to dok ne staviš karticu(tako nešto), ali eto i sam si to skontao srećom...pa za sad barem tako nek ostane jbg :(
Pa nebi trebalo jbg, to mi je samo sreca pa cu pokusati prekinut ugoor,ako ne jbg onda haha
Bosnia 4-ever

#18 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Bosnia 4-ever »

Adnansu wrote:odnesi u ponedjeljak karticu i ugovor i trazi ponistenje,mozes 99%
Hvala, pokusacu jbg
homega

#19 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by homega »

Adnansu wrote:odnesi u ponedjeljak karticu i ugovor i trazi ponistenje,mozes 99%
Ko je u Eronetu ovlašten za poništenje ugovora?
dustaban

#20 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by dustaban »

Bosnia 4-ever wrote:

NE MECHI JU !

Ako nisi aktivirao karticu ne mogu ti nista. Meni je jedna danima dodijavala dok je nisam aktivirao, napravih gresku pa aktivirah i, da ne duljim, sve se lijepo zavrsilo na sudu, ja platio cio iznos po ugovoru!

To sam ucinio bez rijeci prigovora jer sam ispao budala. Od komsije sin prodavao to na ulici, ja reko hajde da zbog momka to kupim... uopste mi nije trebalo.
Kad sam vidio sitna slova u ugovoru bilo je kasno. Ali ja njima onda velim - hajde da se dogovorimo da onda prebacim svoj BHMOBILE broj kod vas ali da ovo ponistimo, oni to nisu htjeli... a mislim da su se zajebali.
Medjutim, poanta je da su oni ovim akcijama zaista jamili dosta novca od ovakvih ko ja, ali ipak mislim da su mnogo vise izgubili. KAd bi sad dzaba davali uslugu ja sam sa ERONETOM zavrsio za sva vremena, da ne kazem da mi se zbog njih zgadio i Mostar i Hercegovina, mislim zapadna...
Bosnia 4-ever

#21 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Bosnia 4-ever »

dustaban wrote:
Bosnia 4-ever wrote:

NE MECHI JU !

Ako nisi aktivirao karticu ne mogu ti nista. Meni je jedna danima dodijavala dok je nisam aktivirao, napravih gresku pa aktivirah i, da ne duljim, sve se lijepo zavrsilo na sudu, ja platio cio iznos po ugovoru!

To sam ucinio bez rijeci prigovora jer sam ispao budala. Od komsije sin prodavao to na ulici, ja reko hajde da zbog momka to kupim... uopste mi nije trebalo.
Kad sam vidio sitna slova u ugovoru bilo je kasno. Ali ja njima onda velim - hajde da se dogovorimo da onda prebacim svoj BHMOBILE broj kod vas ali da ovo ponistimo, oni to nisu htjeli... a mislim da su se zajebali.
Medjutim, poanta je da su oni ovim akcijama zaista jamili dosta novca od ovakvih ko ja, ali ipak mislim da su mnogo vise izgubili. KAd bi sad dzaba davali uslugu ja sam sa ERONETOM zavrsio za sva vremena, da ne kazem da mi se zbog njih zgadio i Mostar i Hercegovina, mislim zapadna...
Necu je stavljati nikako, a ovaj gdje ja mogu otic pitazt za ponistenje ugovora ? Jel gdje god ima eronet poslovnica ? Bgmi sto se tice i mene eronet je zavrsio za sva vremena jebali mmater
ludacha

#22 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by ludacha »

Pa jarane djes potpisivati nesto bez citanja ccc javi kako prodje
samir_smts

#23 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by samir_smts »

i moj stari se tako zajebo i placa budala haha sta cu mu ja... nemoj svaki dan piti kafu i placaj jbg... najgore sto ti uvale neki telefon od 15 KM :D a za 400 stoje mozes uzet masinu :D
Bosnia 4-ever

#24 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by Bosnia 4-ever »

ludacha wrote:Pa jarane djes potpisivati nesto bez citanja ccc javi kako prodje
Puno papira bilo a meni bilo se mrsko citati, na greskama se uci jbg. Nadam se da cu sve srediti ovo
smijesni_ste

#25 Re: ERONET-- KAKO PREKINUTI UGOVOR

Post by smijesni_ste »

Pa na tu foru i idu...stariji često nemaju pojma ni o čemu je riječ ili ne vide, mladjima mrsko čitati i et :o
Post Reply