de ba razmisli malo, ko ima vremena da seta 24h? 12h? ma ikako nekad ?
Neko nekad ima mogucnosti duzi vrijemenski period samo da ode do hale ili do kuhinje i to mu je jedina setnja, sjedi za stolom, za racunarom tj. radi danima sjedeci posao i krece se od zida do zida radeci nesto drugo u hodu i malo spavanja i to je to... to su ljudi koji su prisiljeni ovako spojiti dva posla u isto vrijeme.
Neko ima mogucnosti neki period u zivotu samo da obavlja radnje kao sto su hodanje od mjesta do mjesta a za to vrijeme bi i da trenira ono sto zna da mu treba. Neko hoce da iskoristi na taj nacin slobodnih pola sata.
Nekom je 5 dana bez teretane smrt za dusu.
neko jednostavno mrzi one duseke za gleznjeve kao sto sam ja i zelim da budu manji
nije mi rođak Husein ali bi mu pristajalo to ime
sta vam je ljudi pa sta frajera hoda u stiklama po kuci da aktivira nozne listove, sta bi rekli za to
evo ne usuđujem se reci da je neko moj to radio, opet bi pitali jel neki erped

svako svoje zna i svi se snalaze kako misle da treba
znam jako dobro koliko je to tesko ali nije to nikom bitno, fazon je --da postoje te narukvice od recimo osmijuma na trzistu za diskretno izvođenje nekih vjezbi i da su jeftine ova prica ne bi postojala ovdje i ovo sto ja pricam bi bilo normalno. Pola sata-sat hodanja (povremenog) nije tesko kad si stalno prisiljen da sjedis i ako si bilder i jos stosta.
Da sam znala sigurno da ne moze ne bih pitala, cojce ne smijem pitat.
IMA ljudi kojima to treba eto ama bas tako.
nemojte se prilagođavati predmetima nego ih prilagodite sebi

sto ljudi sto cudi