kada nisam kući neko zove na fixni(kućni broj) i ostane broj, kada ja nazovem taj broj sa mobitela poziv se preusmjeri i zvoni moj fixni(kućni)?
uznemiravanje preusmjerenim pozivom
-
nlt
#1 uznemiravanje preusmjerenim pozivom
može li se nekako prijaviti ovo(korisnik bhtelecoma)
kada nisam kući neko zove na fixni(kućni broj) i ostane broj, kada ja nazovem taj broj sa mobitela poziv se preusmjeri i zvoni moj fixni(kućni)?
Last edited by nlt on 18/05/2014 20:29, edited 1 time in total.
- Hercegoviina
#2 Re: uznemiravanje preusmjerenim pozivom
Što će ti fixni?nlt wrote:može li se nekako prijaviti ovo(korisnik bhtelecoma)
kada nisam kući neko zove na fixni i ostane broj, kada ja nazovem taj broj sa mobitela poziv se preusmjeri i zvoni moj fixni?
-
Drinski
#3 Re: uznemiravanje preusmjerenim pozivom
Javi se na fixni, ti ces platiti poziv do tog mob, ali trosak od tog mangupskog mob pa do fixnog ce brzo isprazniti kredit tvog pajdasa
-
nlt
#4 Re: uznemiravanje preusmjerenim pozivom
-zove kad nema nikog kod kućeDrinski wrote:Javi se na fixni, ti ces platiti poziv do tog mob, ali trosak od tog mangupskog mob pa do fixnog ce brzo isprazniti kredit tvog pajdasa
-
situacija11
#5 Re: uznemiravanje preusmjerenim pozivom
Nemoj ic iz kuce i nece zvat.nlt wrote:-zove kad nema nikog kod kućeDrinski wrote:Javi se na fixni, ti ces platiti poziv do tog mob, ali trosak od tog mangupskog mob pa do fixnog ce brzo isprazniti kredit tvog pajdasa
- vješalica
#6 Re: uznemiravanje preusmjerenim pozivom
prijavi taj broj što te bihuzuri u bh-telecom imaju formular pa će upozoriti da prestanenlt wrote:može li se nekako prijaviti ovo(korisnik bhtelecoma)