Vozač kamiona

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
amR

#1 Vozač kamiona

Post by amR »

Pozdrav svima,

ovako, pošto završavam osnovnu školu, pa me interesuje ako ja upišem smjer/pravac/zanat "autoelektričar", ili neki drugi, da li ću moći biti šofer kamiona, naravno uz sve položeno (državni i vozacka dozvola, znaci sve). Sve sto je potrebno uradio bih, pa me zanima da li se moze zaposliti bez skole "Vozac Motornih Vozila", ako se ovo navedeno gore uradi.

lp :)
amR

#2 Re: Vozač kamiona

Post by amR »

*BUMP*
daxon

#3 Re: Vozač kamiona

Post by daxon »

amR wrote:Pozdrav svima,

ovako, pošto završavam osnovnu školu, pa me interesuje ako ja upišem smijer/pravac/zanat "autoelektričar", ili neki drugi, da li ću moći biti šofer kamiona, naravno uz sve položeno (državni i vozacka dozvola, znaci sve). Sve sto je potrebno uradio bih, pa me zanima da li se moze zaposliti bez skole "Vozac Motornih Vozila", ako se ovo navedeno gore uradi.

Pa taj tzv. državni, ustvari je srednja škola, dakle, treći stepen saobraćajne srednje škole smjer kv vozač motornih vozila.
amR

#4 Re: Vozač kamiona

Post by amR »

daxon wrote:
amR wrote:Pozdrav svima,

ovako, pošto završavam osnovnu školu, pa me interesuje ako ja upišem smijer/pravac/zanat "autoelektričar", ili neki drugi, da li ću moći biti šofer kamiona, naravno uz sve položeno (državni i vozacka dozvola, znaci sve). Sve sto je potrebno uradio bih, pa me zanima da li se moze zaposliti bez skole "Vozac Motornih Vozila", ako se ovo navedeno gore uradi.

Pa taj tzv. državni, ustvari je srednja škola, dakle, treći stepen saobraćajne srednje škole smjer kv vozač motornih vozila.
hvala
Post Reply