Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
WANTED : a young good looking man to show a Canadian girl around Sarajevo this summer . She was born there but hasn't been back for a while . No knowlegde of English is requirred for she speaks the language pretty well. A picture is required and after you have been approved her picture will be sent to you .
Thank you and please leave a message .
Oh and this is not a paid position , spending time with a good looking young lady should be enough . LOL . Who knows maybe you'll get some action ... and be able to come to Canada Hahaha ... sala .
moje ime je Popala Lakopalic...znam svo o Sarajevu, a deda mi zivi na selu i ima tri jahaca konja za jahanje i svu potrebnu opremu....na zalost nemam slike....mislim slike konja ali u mom' komsiluku zivi jedan poznat slikar naivac pa se mozes i sa njim upoznati....mislim kad dodjes preko ljeta....ja volim stranu muziku i americke igrane filmove...
Toozla wrote:moje ime je Popala Lakopalic...znam svo o Sarajevu, a deda mi zivi na selu i ima tri jahaca konja za jahanje i svu potrebnu opremu....na zalost nemam slike....mislim slike konja ali u mom' komsiluku zivi jedan poznat slikar naivac pa se mozes i sa njim upoznati....mislim kad dodjes preko ljeta....ja volim stranu muziku i americke igrane filmove...
Toozla wrote:moje ime je Popala Lakopalic...znam svo o Sarajevu, a deda mi zivi na selu i ima tri jahaca konja za jahanje i svu potrebnu opremu....na zalost nemam slike....mislim slike konja ali u mom' komsiluku zivi jedan poznat slikar naivac pa se mozes i sa njim upoznati....mislim kad dodjes preko ljeta....ja volim stranu muziku i americke igrane filmove...
Znaci nema ovdje mladih momka za moju seku ... sve neki starci ?
Jao Jelena, sisu bih ti poj'o k'o cuftetu.
Ako ti je seka i upola dobra k'o ti, onda je prava riba.
Ako ti seka odluci da dodje nekad u Australiju, ili cak ti (ne smeta mi sto si udata ) , onda se javi.
Znaci nema ovdje mladih momka za moju seku ... sve neki starci ? :lol:
Kome ti to "starci?" Na primjer, sta meni fali: redovno primam OAS, CPP, sto znaci da sam statisticki iznad poverty line. Pazim na liniju, jedem sve manje, serem sve tanje...
A ako gornje ne pali, bogami, bilo bi ti za uvar... a i meni...
I da ti pravo kazem, ne smeta mi da si udata. U zadnje vrijeme nisam birljiv.