Kako forumasi kotiraju, statisticki !
- alzjaciP
#1 Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Cisto onako da vidim statisticki kako kotiraju forumasi. Izaberite jednu opciju al' iskreno.
- Logovan
#2 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Nije ti dobra anketa.
Šta ako je neki forumaš i zaposlen i student?
-
Rizvan
#3 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Pa ako je zaposlen za stalno a studira vandredno, onda nek izabere opciju Zaposlen. A ako je redovan student, a radi honorarni posao, onda neka odabere opciju Student.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
- Ajatolah_
- Ridjobrki
#5 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
A šta ću ja?Rizvan wrote:Pa ako je zaposlen za stalno a studira vandredno, onda nek izabere opciju Zaposlen. A ako je redovan student, a radi honorarni posao, onda neka odabere opciju Student.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
Redovan student preko svake mjere ukusa kad je dužina studiranja u pitanju, zaposlen, prijavljen i osiguran u firmi u kojoj sam jedan od suvlasnika a ustvari radim na ugovor o djelu u skroz trećoj firmi i kontam kako da registrujem obrt za neki posao koji mi je nedavno iskrsnuo.
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#6 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Ti ides pod uporan, sposoban i snalazljiv, nova rubrika ankete..Ridjobrki wrote:A šta ću ja?Rizvan wrote:Pa ako je zaposlen za stalno a studira vandredno, onda nek izabere opciju Zaposlen. A ako je redovan student, a radi honorarni posao, onda neka odabere opciju Student.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
Šta ako je neki forumaš i zaposlen i student?![]()
![]()
![]()
Redovan student preko svake mjere ukusa kad je dužina studiranja u pitanju, zaposlen, prijavljen i osiguran u firmi u kojoj sam jedan od suvlasnika a ustvari radim na ugovor o djelu u skroz trećoj firmi i kontam kako da registrujem obrt za neki posao koji mi je nedavno iskrsnuo.![]()
![]()
![]()
![]()
- Ridjobrki
#7 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Dodaj još i kreditno nesposoban.topcam wrote: Ti ides pod uporan, sposoban i snalazljiv, nova rubrika ankete..
Pokušao dići 10.000 KM kredita prije par mjeseci i nisam mogao dokazati više od 400 KM primanja.
- Logovan
#8 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Rizvan wrote:Pa ako je zaposlen za stalno a studira vandredno, onda nek izabere opciju Zaposlen. A ako je redovan student, a radi honorarni posao, onda neka odabere opciju Student.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
Šta ako je neko nezaposlen a redovan je student?
Uglavnom, anketa nije dobra nikako.
-
Rizvan
#9 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Onda odaberi onu opciju koja ti je najviše prirasla srcu.Ridjobrki wrote:A šta ću ja?Rizvan wrote:Pa ako je zaposlen za stalno a studira vandredno, onda nek izabere opciju Zaposlen. A ako je redovan student, a radi honorarni posao, onda neka odabere opciju Student.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
![]()
![]()
Redovan student preko svake mjere ukusa kad je dužina studiranja u pitanju, zaposlen, prijavljen i osiguran u firmi u kojoj sam jedan od suvlasnika a ustvari radim na ugovor o djelu u skroz trećoj firmi i kontam kako da registrujem obrt za neki posao koji mi je nedavno iskrsnuo.![]()
![]()
![]()
![]()
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#10 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Trazi zirantaRidjobrki wrote:Dodaj još i kreditno nesposoban.topcam wrote: Ti ides pod uporan, sposoban i snalazljiv, nova rubrika ankete..![]()
![]()
![]()
Pokušao dići 10.000 KM kredita prije par mjeseci i nisam mogao dokazati više od 400 KM primanja.
- shiljak
#11 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
na statistici fali još učenik - srednja, osnovna.. 
- alzjaciP
#12 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
To sam zaboravio, trbao sam navesti srednja, a zar ima osnovacashiljak wrote:na statistici fali još učenik - srednja, osnovna..
- alzjaciP
#13 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Ako je redovan student onda ide pod student a ako je vanredan i zaposlen onda ide pod zaposlen.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
- alzjaciP
#14 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Ako je redovan student onda ide pod student a ako je vanredan i zaposlen onda ide pod zaposlen.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
- Ridjobrki
#15 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Ha ja, treba neko taj kredit otplaćivati!topcam wrote: Trazi ziranta![]()
Ma ispalo i bolje što ga nisam dobio na kraju.
- alzjaciP
#16 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Pa ti si poduzetnik onda ako si suvlasnik u registrovanoj firmi.Ridjobrki wrote:A šta ću ja?Rizvan wrote:Pa ako je zaposlen za stalno a studira vandredno, onda nek izabere opciju Zaposlen. A ako je redovan student, a radi honorarni posao, onda neka odabere opciju Student.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Ridjobrki
#17 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Al' sam i student jer imam status redovnog studenta. I zaposlen jer sam prijavljen u toj firmi. I freelancer jer mi većina primanja dolazi po osnovu ugovora o djelu.alzjaciP wrote: Pa ti si poduzetnik onda ako si suvlasnik u registrovanoj firmi.
- alzjaciP
#18 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Pa cim kazes da si suvlasnik u firmi (vjerovatno obrt neki) onda se podrazumjeva da si zaposlen. Eh sad to sto si igrom slucaja i student jbg. to je nize u prioritetu ia dosta ljudi upisuju nesta ala Travnik i sl. da bi dosli do diploma da zadrze radno mjesto ali bi isli u kategoriju zaposleni.Ridjobrki wrote:Al' sam i student jer imam status redovnog studenta. I zaposlen jer sam prijavljen u toj firmi. I freelancer jer mi većina primanja dolazi po osnovu ugovora o djelu.alzjaciP wrote: Pa ti si poduzetnik onda ako si suvlasnik u registrovanoj firmi.A sad ganjam varijantu obrta jer mi izletio poslić koji ne mogu nigdje uklopiti - ne mogu se i tu prijaviti, ne mogu ga podvući pod postojeću firmu a moram ga nekako staviti u pravni okvir.
Pa tu drufu reg. na oca, mater ili vec nekoga od porodice
- Ridjobrki
#19 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Nije obrt, d.o.o. u mješovitom vlasništvu. Kamo sreće da je tako jednostavno!alzjaciP wrote: Pa cim kazes da si suvlasnik u firmi (vjerovatno obrt neki) onda se podrazumjeva da si zaposlen. Eh sad to sto si igrom slucaja i student jbg. to je nize u prioritetu ia dosta ljudi upisuju nesta ala Travnik i sl. da bi dosli do diploma da zadrze radno mjesto ali bi isli u kategoriju zaposleni.
Pa tu drufu reg. na oca, mater ili vec nekoga od porodice
Ne znaš ti moje ukućane, u njih ne smijem imati povjerenja.
- alzjaciP
#20 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Onda brate ne razumijem kako nisi mogao dokazati 400 KM mjescnog primanja.Ridjobrki wrote:Nije obrt, d.o.o. u mješovitom vlasništvu. Kamo sreće da je tako jednostavno!alzjaciP wrote: Pa cim kazes da si suvlasnik u firmi (vjerovatno obrt neki) onda se podrazumjeva da si zaposlen. Eh sad to sto si igrom slucaja i student jbg. to je nize u prioritetu ia dosta ljudi upisuju nesta ala Travnik i sl. da bi dosli do diploma da zadrze radno mjesto ali bi isli u kategoriju zaposleni.
Pa tu drufu reg. na oca, mater ili vec nekoga od porodice![]()
![]()
![]()
Ne znaš ti moje ukućane, u njih ne smijem imati povjerenja.![]()
![]()
- Ridjobrki
#21 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Jesam to ali lafo im nije bilo dovoljno. Ne priznaju ugovor o djelu koji dokazuje viša primanja a firma je privatna, u mješovitom vlasništvu i dotirana iz inozemstva jer nema svojih prihoda. Hajde ti njima objasni da tih prihoda neće biti ni za dvije-tri godine dok se investicija ne implementira... Čitava prva godina otišla na dozvole, prijave, registracije, saglasnosti...alzjaciP wrote: Onda brate ne razumijem kako nisi mogao dokazati 400 KM mjescnog primanja.
A naši bankari navikli na budžetlije i kafandžije, haj' ti njima objasni da ima ekonomije i van trgovine i državnog posla...
- muha_sa
#22 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
to se ovdje vako rece, domar na fakultetu, docekuje i ispraca generacijeRidjobrki wrote:A šta ću ja?Rizvan wrote:Pa ako je zaposlen za stalno a studira vandredno, onda nek izabere opciju Zaposlen. A ako je redovan student, a radi honorarni posao, onda neka odabere opciju Student.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Objektivni navijac
#23 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Anketa je nejasna. Recimo,kod mene igraju tri opcije. Kao imam neku firmicu,kao studiram i kao radim na crno 
- Normandijac
#24 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Ja sam redovan student i stalno zaposlen, a nisam u BiH nego u državi gdje je to dozvoljenoRizvan wrote:Pa ako je zaposlen za stalno a studira vandredno, onda nek izabere opciju Zaposlen. A ako je redovan student, a radi honorarni posao, onda neka odabere opciju Student.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
- McMoy
#25 Re: Kako forumasi kotiraju, statisticki !
Ridjobrki wrote:A šta ću ja?Rizvan wrote:Pa ako je zaposlen za stalno a studira vandredno, onda nek izabere opciju Zaposlen. A ako je redovan student, a radi honorarni posao, onda neka odabere opciju Student.Logovan wrote:Nije ti dobra anketa.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si brko još malo pa sazrio za SIPU, a ne za anketu!