Naravno da takvo nesto fali!!!
Mislim, kao potencijalni buduci konzument, ja sam za.
Ali ima stvari koje prvo moras rijesiti. Kako tehnickih stvari, tako i stvari sama sa sobom.
-Dobra lokacija.
-Da prilikom uredjenja tog objekta ne napucavas ambijent u nekom previse "modernistickom" stilu. Slabo to prolazi kod nase raje. Mozda u prvi mah, jer bi bilo drugacije i novo...ali dugorocno tesko, jako tesko.
-Spremnpost da se zezas, i da te zezaju

, za dozvole....papirologiju i sl.
-Za proces renoviranja i pokretanja uplaniraj par mjeseci probijanja rokova itd. itd.
- Velika mogucnost da ako ti posao krene dobro, da te posjete reketasi i slicni likovi.
I ono sto je bitno, mozda i najbitnije, da navuces na tu pricu, kao redovne posjetioce, ekipu koja ce ti se sigurno ponovo vracati. Ako treba i izbjeci dodvoravanje masi i vecinskom ukusu i ocekivanju, da bi uspjela profilisati, i zadrzati, redovnu klijentelu. Jer svi ovi objekti koji dobro i solidno rade u Sarajevu, zapravo i rade jer imaju svoje redovne goste. Oni su ti koji te odrzavaju i kada nije spica i ludilo.
Ako budes ozbiljnije ulazila u ovu pricu, budi slobodna da mi se obratis na PP, jer ima fazon koji bi sigurno prosao,a ne zelim ga ovako javno objelodaniti.