Ili ipak idete negdje u grad, organizovano gledanje na veliko? Ili u neki kafic, gdje bude samo odabrano drustvo.
Tek sad vidjeh da utakmice pocinju u 00:00 protiv ARG, 00:00 protiv Nigerije i 18:00 protiv Irana.
Ima vec dosta tema o kojima se moze raspraviti o papetu, iskreno ni meni ne lezi ali nije to sad tema.Edin H. wrote:Ako Pape ovako nastavi necu ni gledati, tj. radije cu gledati neke emisije iz hortikulture
Koliko je tebi godina ?Kuppka wrote:Ima vec dosta tema o kojima se moze raspraviti o papetu, iskreno ni meni ne lezi ali nije to sad tema.Edin H. wrote:Ako Pape ovako nastavi necu ni gledati, tj. radije cu gledati neke emisije iz hortikulture
Dakle sjecete li kakvog mesa prije utakmice? Pijete li alhokola, ono bar malo da vas ponese? Sta od grickalica uzimate? Jel vam bitno da je slika HD? Mozete li gledati utakmicu sami, il vam nije to fazon.
Sto?dezurni_ucenik wrote:Koliko je tebi godina ?Kuppka wrote:Ima vec dosta tema o kojima se moze raspraviti o papetu, iskreno ni meni ne lezi ali nije to sad tema.Edin H. wrote:Ako Pape ovako nastavi necu ni gledati, tj. radije cu gledati neke emisije iz hortikulture
Dakle sjecete li kakvog mesa prije utakmice? Pijete li alhokola, ono bar malo da vas ponese? Sta od grickalica uzimate? Jel vam bitno da je slika HD? Mozete li gledati utakmicu sami, il vam nije to fazon.
jel ti to ne znas kako se utakmice gledaju?Kuppka wrote:
vidiš da su sva mjesta popunjenaEdin H. wrote:Ja cu kod Muhe da se zavalim u kozne fotelje
punicaKuppka wrote:Muha jes ovo ti, ko se ono tamo ispruzio.
Nema bujruma kod Muhemuha_sa wrote:vidiš da su sva mjesta popunjenaEdin H. wrote:Ja cu kod Muhe da se zavalim u kozne fotelje
ima vazda, taman kad bih na podu presjedio prvenstvoEdin H. wrote:Nema bujruma kod Muhemuha_sa wrote:vidiš da su sva mjesta popunjenaEdin H. wrote:Ja cu kod Muhe da se zavalim u kozne fotelje
To je pravi pristup, meni svejedno, vecinu utakmica ja ionako zavrsim na podu, ne znam ni ko je igraomuha_sa wrote:ima vazda, taman kad bih na podu presjedio prvenstvo