Kladionica
-
Muderiss
#1 Kladionica
Sigurno je da ima jos ovakvih otvorenih tema al eto i meni nesto doslo da je otvorim
.S kojim sistemom igranja dobiti na kladionici,prije sam igrao od 10 do 12 parova male kvote,znaci ta neka kao sigurica s malo vecom uplatom i u 90 posto slucajeva sam upadao na jednom.Vec pola godine promijenio sam sistem igram do 5 parova s malo ozbiljnijim kvotama ali utakmice koje su po meni dosta sigurne znaci ne lupam nista jer fudbal,kosarku i tenis pratim vec 10 godina i upucen sam u ono sta igram znaci bez lupanja.Ali eto opet mi se desavaju ti pehovi da padam na jednom,od 7 listica npr.2 u prosjeku uvijek dobijem ona 4 na jednom a jedan profulam i tako mi je to konstantno ali ni ta dva nisu dovoljna da budem u plusu.Znaci kakve ste vi sve kombinacije isprobavali i kako na neki nacin ''najblize'' biti dobitku po vama?
-
nema me tamo
#2 Re: Kladionica
Kako ces dobit' pare brate kad te obori prekjucer Arsenal za 1000?
Batali kladionicu.
Il' igraj na 2, 3 marke.
Batali kladionicu.
Il' igraj na 2, 3 marke.
- madesa
#3 Re: Kladionica
kvota 2, ganjas kuci da igra city,celzi,liverpool,madrid,barsa,bayern,juve,benfica,fener itd. uplatis 100 km dobijes 200 km u plusu 100km i tako svake sedmice meni dosta
ne igram druge sportove jer manje ih pratim tako da ne znam. Svaka cast ko na marku dobije 200 pa nadalje jer fkt moras biti sretan pogoditi tolike kvote i jos nesto ne nasjedajte na takozvane dojave sa fb
-
Muderiss
#4 Re: Kladionica
To za arsenal si bas pogodio samo je nesto manja cifra bila al dobar sinema me tamo wrote:Kako ces dobit' pare brate kad te obori prekjucer Arsenal za 1000?![]()
Batali kladionicu.
Il' igraj na 2, 3 marke.
-
Muderiss
#5 Re: Kladionica
Ne slazem se s tobom jarane zato sto bas ti parovi koje si sad naveo najveca je sansa da oni kliznu zato sto ih skoro svak igra.Ne kazem da se ne trebaju igrat i ja u vecini slucajeva stavim neki od tih klubova ali pazim pogotovo ako su u nekoj seriji od 7-8 pobjeda tu se kiks najcesce desava kao i real nedavno etmadesa wrote:kvota 2, ganjas kuci da igra city,celzi,liverpool,madrid,barsa,bayern,juve,benfica,fener itd. uplatis 100 km dobijes 200 km u plusu 100km i tako svake sedmice meni dostane igram druge sportove jer manje ih pratim tako da ne znam. Svaka cast ko na marku dobije 200 pa nadalje jer fkt moras biti sretan pogoditi tolike kvote i jos nesto ne nasjedajte na takozvane dojave sa fb
-
PAZI
#6 Re: Kladionica
Paša!Ako hoćeš da si na sigurnom dobitku...ne igraj ta sranja,,pa vidiš da čak i snukerovci igraju za kladionice(svi favoriti zijanili od anonimusa)a kamo li u ostalim sportovima...Nema sigurnog u to budi uvjeren...Muderiss wrote:Sigurno je da ima jos ovakvih otvorenih tema al eto i meni nesto doslo da je otvorim.S kojim sistemom igranja dobiti na kladionici,prije sam igrao od 10 do 12 parova male kvote,znaci ta neka kao sigurica s malo vecom uplatom i u 90 posto slucajeva sam upadao na jednom.Vec pola godine promijenio sam sistem igram do 5 parova s malo ozbiljnijim kvotama ali utakmice koje su po meni dosta sigurne znaci ne lupam nista jer fudbal,kosarku i tenis pratim vec 10 godina i upucen sam u ono sta igram znaci bez lupanja.Ali eto opet mi se desavaju ti pehovi da padam na jednom,od 7 listica npr.2 u prosjeku uvijek dobijem ona 4 na jednom a jedan profulam i tako mi je to konstantno ali ni ta dva nisu dovoljna da budem u plusu.Znaci kakve ste vi sve kombinacije isprobavali i kako na neki nacin ''najblize'' biti dobitku po vama?