Kladionica

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Muderiss

#1 Kladionica

Post by Muderiss »

Sigurno je da ima jos ovakvih otvorenih tema al eto i meni nesto doslo da je otvorim :).S kojim sistemom igranja dobiti na kladionici,prije sam igrao od 10 do 12 parova male kvote,znaci ta neka kao sigurica s malo vecom uplatom i u 90 posto slucajeva sam upadao na jednom.Vec pola godine promijenio sam sistem igram do 5 parova s malo ozbiljnijim kvotama ali utakmice koje su po meni dosta sigurne znaci ne lupam nista jer fudbal,kosarku i tenis pratim vec 10 godina i upucen sam u ono sta igram znaci bez lupanja.Ali eto opet mi se desavaju ti pehovi da padam na jednom,od 7 listica npr.2 u prosjeku uvijek dobijem ona 4 na jednom a jedan profulam i tako mi je to konstantno ali ni ta dva nisu dovoljna da budem u plusu.Znaci kakve ste vi sve kombinacije isprobavali i kako na neki nacin ''najblize'' biti dobitku po vama?
nema me tamo

#2 Re: Kladionica

Post by nema me tamo »

Kako ces dobit' pare brate kad te obori prekjucer Arsenal za 1000? :D

Batali kladionicu.

Il' igraj na 2, 3 marke.
madesa

#3 Re: Kladionica

Post by madesa »

kvota 2, ganjas kuci da igra city,celzi,liverpool,madrid,barsa,bayern,juve,benfica,fener itd. uplatis 100 km dobijes 200 km u plusu 100km i tako svake sedmice meni dosta ;-) ne igram druge sportove jer manje ih pratim tako da ne znam. Svaka cast ko na marku dobije 200 pa nadalje jer fkt moras biti sretan pogoditi tolike kvote i jos nesto ne nasjedajte na takozvane dojave sa fb
Muderiss

#4 Re: Kladionica

Post by Muderiss »

nema me tamo wrote:Kako ces dobit' pare brate kad te obori prekjucer Arsenal za 1000? :D

Batali kladionicu.

Il' igraj na 2, 3 marke.
To za arsenal si bas pogodio samo je nesto manja cifra bila al dobar si :D ma s 2-3 marke se moze zabavljati i dobiti mozda do 50 maraka i to ako ti se posreci ali mislim na neke malo vece uloge i dobitke.
Muderiss

#5 Re: Kladionica

Post by Muderiss »

madesa wrote:kvota 2, ganjas kuci da igra city,celzi,liverpool,madrid,barsa,bayern,juve,benfica,fener itd. uplatis 100 km dobijes 200 km u plusu 100km i tako svake sedmice meni dosta ;-) ne igram druge sportove jer manje ih pratim tako da ne znam. Svaka cast ko na marku dobije 200 pa nadalje jer fkt moras biti sretan pogoditi tolike kvote i jos nesto ne nasjedajte na takozvane dojave sa fb
Ne slazem se s tobom jarane zato sto bas ti parovi koje si sad naveo najveca je sansa da oni kliznu zato sto ih skoro svak igra.Ne kazem da se ne trebaju igrat i ja u vecini slucajeva stavim neki od tih klubova ali pazim pogotovo ako su u nekoj seriji od 7-8 pobjeda tu se kiks najcesce desava kao i real nedavno et ;)
PAZI

#6 Re: Kladionica

Post by PAZI »

Muderiss wrote:Sigurno je da ima jos ovakvih otvorenih tema al eto i meni nesto doslo da je otvorim :).S kojim sistemom igranja dobiti na kladionici,prije sam igrao od 10 do 12 parova male kvote,znaci ta neka kao sigurica s malo vecom uplatom i u 90 posto slucajeva sam upadao na jednom.Vec pola godine promijenio sam sistem igram do 5 parova s malo ozbiljnijim kvotama ali utakmice koje su po meni dosta sigurne znaci ne lupam nista jer fudbal,kosarku i tenis pratim vec 10 godina i upucen sam u ono sta igram znaci bez lupanja.Ali eto opet mi se desavaju ti pehovi da padam na jednom,od 7 listica npr.2 u prosjeku uvijek dobijem ona 4 na jednom a jedan profulam i tako mi je to konstantno ali ni ta dva nisu dovoljna da budem u plusu.Znaci kakve ste vi sve kombinacije isprobavali i kako na neki nacin ''najblize'' biti dobitku po vama?
Paša!Ako hoćeš da si na sigurnom dobitku...ne igraj ta sranja,,pa vidiš da čak i snukerovci igraju za kladionice(svi favoriti zijanili od anonimusa)a kamo li u ostalim sportovima...Nema sigurnog u to budi uvjeren... ;-)
Post Reply