Prirodne granice Meksika

Jablan32

#1 Prirodne granice Meksika

Post by Jablan32 »

Image

Mapa prirodnog Meksika

Meksiko je nekada bio mnogo veci sve dok vlada Vasingtona nije otela teritoriju od drzave Meksiko i prisvojila jednu teritoriju koja kulturno i civilizacijski pripada drzavi Meksiku to jest potomcima konkvistadora, Maja i Acteka. ta se teritorija moze vratiti samo ako SAD prizna gresku koju je pocinio kad je ratovao protiv Meksika 1846 - 1848 godine. Tada je SAD otela prirodnu teritoriju od Meksika koji je dans kulturno civilizacijski razvijen ali se meksicki imigranti tretiraju na njagori moguci nacin.
Jablan32

#2 Re: Prirodne granice Meksika

Post by Jablan32 »

Image

Mapa prirodnog Meksika
Bodkin

#3 Re: Prirodne granice Meksika

Post by Bodkin »

Joj sranja u meksiku. Jadni meksikanci, ameri ih ugnjetavaju :D

Sent from my Lumia
karanana

#4 Re: Prirodne granice Meksika

Post by karanana »

pravda za mexico.
ameri vratite oteto.
Jablan32

#5 Re: Prirodne granice Meksika

Post by Jablan32 »

Image

Kad bi se ova teritorija vratila Meksiku onda bi se ovaj ostatak mogao pripojiti Kanadi to jest Britanskom komonveltu.
Jablan32

#6 Re: Prirodne granice Meksika

Post by Jablan32 »

U tom slucaju kad bi se ovaj ostatak vratio Kanadi i britanskom Komonveltu tada bi Britanija povratila utjecaj super sile.
Inace ovakav SAD ne moze uspjeti u svijetu. Mada i tada Britanija se vise ne moze prostirati ka Aziji i Africi jer se sada politika mijenja i vise stvari nisu iste kao ranije.
Jablan32

#7 Re: Prirodne granice Meksika

Post by Jablan32 »

U ovom slucaju Meksiko bi postao jedina katolicka super sila koju bi Vatikan i Papa podrzao. Meksiko bi bio prava katolicka super sila.
Jablan32

#8 Re: Prirodne granice Meksika

Post by Jablan32 »

Taj Meksiko ne bi bio stjeciste latino-americkih katolika nego i anglosaksonskih katolika. Katolicka Irska bi imala jednu dobru zastitu od Meksika.
kingofsnake

#9 Re: Prirodne granice Meksika

Post by kingofsnake »

Welcome to Tijuana,
tequila, sexo, marijuana.
seln

#10 Re: Prirodne granice Meksika

Post by seln »

Imali bi stvarno cudo nad cudima: siromasnu Kaliforniju :lol: :lol:
l33t

#11 Re: Prirodne granice Meksika

Post by l33t »

Pravda Za Mehiko!
solo2

#12 Re: Prirodne granice Meksika

Post by solo2 »

moj jablane...nije ni tebi lahko
seln

#13 Re: Prirodne granice Meksika

Post by seln »

sekvenc wrote:Tanovic je prorok kad je snimio onu scenu sa sranjem u Ruandi!

Sta kazes, prirodne granice Meksika? :lol:
Karlobag, Karlovac, Virovitica, Sacramento :-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#14 Re: Prirodne granice Meksika

Post by JoseMujica »

seln wrote:
sekvenc wrote:Tanovic je prorok kad je snimio onu scenu sa sranjem u Ruandi!

Sta kazes, prirodne granice Meksika? :lol:
Karlobag, Karlovac, Virovitica, Sacramento :-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup: :kiss:
cindrlimindrli

#15 Re: Prirodne granice Meksika

Post by cindrlimindrli »

Je teme braco mila, pa sutra bi se sav Meksiko naguzio Amerima samo da budu nova savezna drzava i da ne moraju
plivati preko Rio Grande ne bi li se docepali pranja tanjira, branja jagoda...
nihoniho

#16 Re: Prirodne granice Meksika

Post by nihoniho »

Jablane legendo, daj jos ovoga ! :lol: :kiss:
Najjace je "ovakva SAD, nema sanse da uspije u svijetu "
Juce me onaj wayoming bacio pod sto, sa rusenjem mostova na Bosforu
hizo ramidovic

#17 Re: Prirodne granice Meksika

Post by hizo ramidovic »

nihoniho wrote:Jablane legendo, daj jos ovoga ! :lol: :kiss:
ovaj je forum u zadnje vrijeme poprilicno otanjio i postao monoton, tako da pojava ovakvih pacijenata, padobranaca i klovnova (jablan, wayoming, mister yes, fgr4687, ollie4...) predstavlja svojevrsno osvjezenje, ako nizasto drugo, ono makar sa sprdacinu i razbijanje monotonije...
hizo ramidovic

#18 Re: Prirodne granice Meksika

Post by hizo ramidovic »

sekvenc wrote: Pa naravno da je postao monoton, kad su iskompleksirani moderatori banirali i kurcili se ovdje godinama. Ovo je mogla biti stranica sa daleko najvise posjeta u BiH, vjerovatno i u regiji, ono tipovi na pocetku imali jako puno srece, malo znanja i hrpu naroda na stranici.

I sta rade? Guraju politicki antibosnjacku opciju pod svaku cijenu, vezu se za Zlaja-Komsic SDP kloceve, baniraju po forumu sve sto su banirati mogli, naravno oni koji tesko vrijedjaju Bosnjake su bili pozeljni i tako baniraju, baniraju, lijece komplekse, drski, bezobrazni, pokvareni i jednog dana skontaju da su maltene sve banirali sto su banirati mogli.

Onda omogocuvaju i registraciju bez verifikacije emaila, medjutim kasno, vise nikad nece moci vratiti narod koji su imali.

Nisu bili losi sto se tice aktualizacije stranice, hajde i pratili su web trend ugradjujuci trendi skripte, ali zato su odron bili sto se tice demokraticnosti stranice. Zastupali politicke interese, postali maltene politicke prostitutke, zaposlili cak Avaz urednika koji je konjima na slikama pokrivao oci da im ne povrijedi konjsko pravo, a u medjuvremenu banirao sa komentara stranice toliko da ih je sve banirao, sve u svemu odron.

Sami pali, sami se ubili!

A imali su tako dobro sansu i srecu! Na kraju ce neko kupiti ovu stranicu za 200 maraka ukljucujuci i preostali vremenski zakup servera. Bosanci kao i vecina Bosanaca, jednostavno ne znaju!
pretjerujes, jarane.
razlozi eventualne smanjene posjete mogu biti razliciti. nije to do banovanja.
dapace, svi banovi (koje sam ja vidio) koji su podijeljeni apsolutno su zasluzeni. postoje pravila foruma i ona se trebaju postovati. ako ti se ne svidjaju, razgulis...
jefferson

#19 Re: Prirodne granice Meksika

Post by jefferson »

sekvenc wrote:
hizo ramidovic wrote:
nihoniho wrote:Jablane legendo, daj jos ovoga ! :lol: :kiss:
ovaj je forum u zadnje vrijeme poprilicno otanjio i postao monoton, tako da pojava ovakvih pacijenata, padobranaca i klovnova (jablan, wayoming, mister yes, fgr4687, ollie4...) predstavlja svojevrsno osvjezenje, ako nizasto drugo, ono makar sa sprdacinu i razbijanje monotonije...
Pa naravno da je postao monoton, kad su iskompleksirani moderatori banirali i kurcili se ovdje godinama. Ovo je mogla biti stranica sa daleko najvise posjeta u BiH, vjerovatno i u regiji, ono tipovi na pocetku imali jako puno srece, malo znanja i hrpu naroda na stranici.

I sta rade? Guraju politicki antibosnjacku opciju pod svaku cijenu, vezu se za Zlaja-Komsic SDP kloceve, baniraju po forumu sve sto su banirati mogli, naravno oni koji tesko vrijedjaju Bosnjake su bili pozeljni i tako baniraju, baniraju, lijece komplekse, drski, bezobrazni, pokvareni i jednog dana skontaju da su maltene sve banirali sto su banirati mogli.

Onda omogocuvaju i registraciju bez verifikacije emaila, medjutim kasno, vise nikad nece moci vratiti narod koji su imali.

Nisu bili losi sto se tice aktualizacije stranice, hajde i pratili su web trend ugradjujuci trendi skripte, ali zato su odron bili sto se tice demokraticnosti stranice. Zastupali politicke interese, postali maltene politicke prostitutke, zaposlili cak Avaz urednika koji je konjima na slikama pokrivao oci da im ne povrijedi konjsko pravo, a u medjuvremenu banirao sa komentara stranice toliko da ih je sve banirao, sve u svemu odron.

Sami pali, sami se ubili!

A imali su tako dobro sansu i srecu! Na kraju ce neko kupiti ovu stranicu za 200 maraka ukljucujuci i preostali vremenski zakup servera. Bosanci kao i vecina Bosanaca, jednostavno ne znaju!
:sax:
hizo ramidovic

#20 Re: Prirodne granice Meksika

Post by hizo ramidovic »

sekvenc wrote:
hizo ramidovic wrote: pretjerujes, jarane.
razlozi eventualne smanjene posjete mogu biti razliciti. nije to do banovanja.
dapace, svi banovi (koje sam ja vidio) koji su podijeljeni apsolutno su zasluzeni. postoje pravila foruma i ona se trebaju postovati. ako ti se ne svidjaju, razgulis...
Ne, ovo je posljedica izrazito loseg rada koji traje godinama, pogotovo forum moderatora i administratora koji su se ponasali kao virtualni drotovi u selu kad su zeljeli pokazati ko je vlast.

Banirali su dobronamjerne, patriote ljude X puta iz obijesti, ono izivljavali se banirajuci, kontali imaju promet, sta im mogu. Onaj koji nije ovdje baniran, taj je ili virtualna politicka pudlica ili s njim nesto nije kako treba. Pa oni su desetine hiljada banirali. Danas je tip uvalio barem cetiri ili pet banova i jos se hvali s tim, kaze "mogu banirati ako hocu sve".

Naravno da mozes, zato stranica i propada.

Sve je to rezultat one bivsojugoslovenske drotovske skola "ja vlast".
e nek si se,vala, maksuz registrovao da pljujes i kakis po moderaciji....aferim, rodjo...
snaga_znanja

#21 Re: Prirodne granice Meksika

Post by snaga_znanja »

Posto smo skocili od prirodnih granica Meksika do antibosnjacke politike moderatora na jednoj stranici da dodam i ja koju.

Ovaj forum ce propadati sve dok ne bude zabranjeno otvaranje tema novim korisnicima bar pola godine nakon registracije, ako ne i vise. Istu stvar uraditi tako da se na pdf-u politika ne moze odgovoriti ako nisi registrovan minimalno godinu dana. Pa kad te banuju onda cekaj godinu dana da trolas ponovo. Isto tako trebaju brisati sve korisnike koji recimo duze od godinu dana nemaju niti jedan post... i sl. Svasta se moze uraditi da se sprijece ovakve budalastine.

A sto se tice Meksika. Oteto prokleto! :lol:
Jablan32

#22 Re: Prirodne granice Meksika

Post by Jablan32 »

U SAD u je u ofanzivi protestantsko misionarstvo ako se katolici ne ujedine svi ce postati protestantima. Inace, u Kanadi ima dosta katolika pa bi oni mogli preci u katolicki Meksiko.
Jablan32

#23 Re: Prirodne granice Meksika

Post by Jablan32 »

Protestantima fali jedna velika drzava a SAD nije protestantski homogena. Zato je neophodno da se SAD podijeli na katolicki i protestantski dio. Los Andjeles pripasti katolicima a Nju Jork protestantima.
U katolicki meksiko bi zivjeli Latinosi, Irci i svi oni koji zele biti pod katolickom kapom.
snaga_znanja

#24 Re: Prirodne granice Meksika

Post by snaga_znanja »

Jablan32 wrote:Protestantima fali jedna velika drzava a SAD nije protestantski homogena. Zato je neophodno da se SAD podijeli na katolicki i protestantski dio. Los Andjeles pripasti katolicima a Nju Jork protestantima.
U katolicki meksiko bi zivjeli Latinosi, Irci i svi oni koji zele biti pod katolickom kapom.
Jovane, jovane.... :lol:
Jablan32

#25 Re: Prirodne granice Meksika

Post by Jablan32 »

Image

U SADu zivi 48% Protestanata a 28% Katolika.
U Kanadi zivi 38% Katolika i 34% Protestanata.
Post Reply