Ocigledno da je bagra zajahala Bosnjake, kako i na koji nacin se rjesiti istovremeno smeca SDA, SDP, SBB, DF i SBIH?
Mislim, Radoncic dobro govori, savrseno se slazem s njim sto se tice SDA i SDP, jedina stvar koju bi trebalo dodati u cijeloj Radoncic prici je da se njega Fahru Radoncica doda u grupu sa SDA i SDP jer on nije nista bolji, zapravo i on je u posljednih 20 godina jahao Bosnjake kao i smece SDA i SDP.
Da li je to osnivanje nekog bloka patriotskih stranaka sa zajednickim kandidatima, kad kazem zajednickim kandidatima, mislim na potpuno nove ljude, lidere ako hocete koji bi taj blok manjih stranaka podrzavao na izborima. Blok manjih stranaka sa tendencijom potpunog ujedinjenja u jednu stranku, ali liderstvom koje bi bilo potpuno novo.
Kako Bosnjaci istovremeno mogu otkaciti SDA, SDP, SBB, DF?
-
ifk
- Jedaj
#2 Re: Kako Bosnjaci istovremeno mogu otkaciti SDA, SDP, SBB, D
Ta mogucnost ne postoju jer "KAKAV NAROD TAKVA VLAST". I da se sada formiraju potpuno nove stranke u Bosnjaka one bi pocele pljackati I prodavati Bosnu kao I sve dosadasnje. Bosnjaci nemaju drzavotvornu svijest kao recimo Albanci I zbog toga su sami sebe osudili na politicki nestanak I sebe vlastite drzave koju su im sacuvalu Turci, Austrougari, Tito I td. Nazalost to je istina I mozda ima neke veze sa Darvinovom teorijom o odrzanju vrasta.ifk wrote:Ocigledno da je bagra zajahala Bosnjake, kako i na koji nacin se rjesiti istovremeno smeca SDA, SDP, SBB, DF i SBIH?
Mislim, Radoncic dobro govori, savrseno se slazem s njim sto se tice SDA i SDP, jedina stvar koju bi trebalo dodati u cijeloj Radoncic prici je da se njega Fahru Radoncica doda u grupu sa SDA i SDP jer on nije nista bolji, zapravo i on je u posljednih 20 godina jahao Bosnjake kao i smece SDA i SDP.
Da li je to osnivanje nekog bloka patriotskih stranaka sa zajednickim kandidatima, kad kazem zajednickim kandidatima, mislim na potpuno nove ljude, lidere ako hocete koji bi taj blok manjih stranaka podrzavao na izborima. Blok manjih stranaka sa tendencijom potpunog ujedinjenja u jednu stranku, ali liderstvom koje bi bilo potpuno novo.
Ja recimo tipujem na etnicke Srbe I Hrvate koji se osjecaju I kao Bosanci I Hercegovci I koji dozivljavaju Bosnu kao svoju drzavu, koji je vole I zele da sacuvaju. Jedino oni mogu sacuvati Bosnu od samounistenja. Nazalost sramna generacija danasnjih Bosnjaka je generacija koja je putem svoji petokolonaskih stranaka SDA, SDP, SBB, SZBH, DNZ ucinila sve sto je u ljudskoj moci da potkopa temelje vlastite drzave I da je srusi I proda u kratkom vremenu.
-
Zijad-Zijo
-
lajkujMe
#4 Re: Kako Bosnjaci istovremeno mogu otkaciti SDA, SDP, SBB, D
Ma sta god se desilo na izborima, SDA ce opet imati dovoljno glasova da bude minimalno 2 bosnjacka stranka. Dzaba ti kad neuki narod po pokrajinama ne zna pertle zavezati metaforicki pricam naravno.
- Ja_Ja
#5 Re: Kako Bosnjaci istovremeno mogu otkaciti SDA, SDP, SBB, D
Jos jedan s 20tak pstova otvara temu..ccc
- Jedaj
#6 Re: Kako Bosnjaci istovremeno mogu otkaciti SDA, SDP, SBB, D
ne mogu nikako jer se radi o istim smradovima (cast izuzecima). Kakav narod takva vlast. znam ja nas j*bo ti nas.