Srk ili Hooop

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
CoCoLoCo

#1 Srk ili Hooop

Post by CoCoLoCo »

Kad jedem u drustvu, strasno me nervira onaj zvuk haaam dok jedu corbu, de srkni brate, sta mi se prenemazes ko da si ministar a ispadas gori krkan nego da srces.
Jel srkanje tolko odvratno fakat zvuci il ja nisam normalan pa sam oguglo na taj zvuk, al fakat srkanje me nimalo ne iritira, dok to haam ko da me cekicom lupaju po glavi :?
Srkadzije su ok ljudi, ne foliraju se da su nesta sta nisu, haameri su snobovi i ofirno se prave kulturni :D
Na iducim izborima, nadam se da ce te glasat za srkadzije, zivjeli i srrrkkkkk!!!
ilkbahar

#2 Re: Srk ili Hooop

Post by ilkbahar »

ni meni srkanje ne smeta jer u porodici svi srcemo. razlog: mala usta pa mi nikako cijela kasika ne moze stati u usta. j.bga. genetski
sheilak

#3 Re: Srk ili Hooop

Post by sheilak »

koji je to zvuk, haaam? :D
Orgasmatron

#4 Re: Srk ili Hooop

Post by Orgasmatron »

najgore je kad mljacka ono kako bih ti opisao to ba, ma nemam rijeci, i jos otvorenih usta i prica, ma zabio bi mu kasku u zvalje jbm ti pleme :D
sheilak

#5 Re: Srk ili Hooop

Post by sheilak »

Orgasmatron wrote:najgore je kad mljacka ono kako bih ti opisao to ba, ma nemam rijeci, i jos otvorenih usta i prica, ma zabio bi mu kasku u zvalje jbm ti pleme :D
joj, kako to zna biti iritantno. auuuuuu hahhaha grozno :D zgadi ti se cijeli zivot.
Orgasmatron

#6 Re: Srk ili Hooop

Post by Orgasmatron »

sheilak wrote:
Orgasmatron wrote:najgore je kad mljacka ono kako bih ti opisao to ba, ma nemam rijeci, i jos otvorenih usta i prica, ma zabio bi mu kasku u zvalje jbm ti pleme :D
joj, kako to zna biti iritantno. auuuuuu hahhaha grozno :D zgadi ti se cijeli zivot.
al doslovno, najradije bih ostavio i jelo i kasiku i sve zivo i otiso, jbm ti, zato sam jedem vecinom, i jos kaze pa svoji smo pa ovako pa onako, ma mrs ba, zgadis mi jelo, ostanem gladan radi tvoj mljackanja :D mlati ustima isto lopatom ba :D :lol: :lol: :lol:
Zatamnjena stakla

#7 Re: Srk ili Hooop

Post by Zatamnjena stakla »

al' čudo je da te ostali ljudi s kojim prvi put jedeš ne nerviraju kad srću il' šta ja znam koliko tvoji :mrgreen:
Orgasmatron

#8 Re: Srk ili Hooop

Post by Orgasmatron »

Zatamnjena stakla wrote:al' čudo je da te ostali ljudi s kojim prvi put jedeš ne nerviraju kad srću il' šta ja znam koliko tvoji :mrgreen:
kako koga, mene i takvi nerviraju :D

da đej lo dodje i počne mljackat otiso bih od stola, jbt, pa zgadi ti jelo a ti gladan ko prasac, otiso bih i crve jeo ko ber grls
sheilak

#9 Re: Srk ili Hooop

Post by sheilak »

uh, ja sam u kao dijete imala prijateljicu koja je to namjerno radila. :-) ono unosi ti se u lice i radi to i zna sta radi.

grozno, ne znas sta bi im.
ho oponopono

#10 Re: Srk ili Hooop

Post by ho oponopono »

...i srčem, prdim, hrčem... znam i kosu zalojiti, te mogu imati živčana naprezanja...Image
Orgasmatron

#11 Re: Srk ili Hooop

Post by Orgasmatron »

ho oponopono wrote:...i srčem, prdim, hrčem... znam i kosu zalojiti, te mogu imati živčana naprezanja...Image
prdim, pljujem, podrigujem :lol: :lol: :lol:
ho oponopono

#12 Re: Srk ili Hooop

Post by ho oponopono »

Orgasmatron wrote:
ho oponopono wrote:...i srčem, prdim, hrčem... znam i kosu zalojiti, te mogu imati živčana naprezanja...Image
...a kolu obožavam samo zbog podrigivanja! :mrgreen:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#13 Re: Srk ili Hooop

Post by ladyblue18 »

U Juznoj Koreji se mora srkati, jer ako ne srces znaci da hrana nije dobra, kao znak nepostivanja kuhara. :mrgreen:
Eto, ako se kad zadesite tamo dajte sebi oduska. :lol:
sheilak

#14 Re: Srk ili Hooop

Post by sheilak »

ho oponopono wrote: ...a kolu obožavam samo zbog podrigivanja! :mrgreen:
onog metalnog :D :lol:
Fantassin

#15 Re: Srk ili Hooop

Post by Fantassin »

Lekcija 1- corbali hrana ne valja u obzir dolazi samo meso i to sa rostilja po mogucnosti i problem srkanja je rjesen.Sto se tice onih sto jedu i pricaju to je najgora vrsta ljudi jer ocito ne znaju da uzivaju u hrani i nisu koncentrisani na ono sto rade u tom momentu.Ja kao prije svega kao gurman sam skoncentrisan na ono sto je na stolu a ne ispred doticnog tako da mos ti pricat kolko oces ionako nista ne razumijem jer svi zvukovi okolo mi dodju kao ambijentalni i bez znacenja :D
Orgasmatron

#16 Re: Srk ili Hooop

Post by Orgasmatron »

ladyblue18 wrote:U Juznoj Koreji se mora srkati, jer ako ne srces znaci da hrana nije dobra, kao znak nepostivanja kuhara. :mrgreen:
Eto, ako se kad zadesite tamo dajte sebi oduska. :lol:
e da, i u Japanu isto cini mi se :D

ho oponopono wrote:
Orgasmatron wrote:
...a kolu obožavam samo zbog podrigivanja! :mrgreen:
evo ho jedna haha :D http://www.youtube.com/watch?v=Kd4jwUSvws8
SSemir

#17 Re: Srk ili Hooop

Post by SSemir »

uuu kako meni to srkanje smeta. corba, kafa, caj..ma sta god. jos pogotovo kad su ljudi sa kojima nisam toliko blizak pa ne smijem da prigovorim za to, nekad se pocnem i znojiti od nervoze :roll:
GaRGa

#18 Re: Srk ili Hooop

Post by GaRGa »

nerviraju me svi koji "slatko jedu" i oni koji misle da je to "slatko" MARS STOKO!
shmizlica

#19 Re: Srk ili Hooop

Post by shmizlica »

+1
CoCoLoCo

#20 Re: Srk ili Hooop

Post by CoCoLoCo »

vaku cu da zenim kadli tadli, reko sam prva cura koja je veci peksin i halomet od mene, e tu cu da zenim namah :lol:
swanfilter

#21 Re: Srk ili Hooop

Post by swanfilter »

Srkanje ... Kao da me prilicno velikom iglom po mozgu masiras ... U B I J A M E ...
CoCoLoCo

#22 Re: Srk ili Hooop

Post by CoCoLoCo »

:lol: :lol:
Post Reply