Posao čobana
-
Mercedesbenz23
#1 Posao čobana
Molim vas ako znate,ili ste čuli da neko traži čobana da mi napišete ovdje u odgovoru ili u privatnoj poruci njegov kontakt.Čuo sam da ljudi najteže nalaze radnike za ovaj dio posla koji bi ja objeručke prihvatio,jer trenutno sam bez posla pošto mi je firma za koju sam radio otišla na tenderu i dovedeni su drugi radnici.Čitao sam dosta na internetu i pretraživao po oglasima i raspitivao se kod ljudi ali niko nema nikakav direktan kontakt od tih ljudi pa bi vas zamolio eto ako neko može da pošalje jer ja stvarno poslove ne biram i spreman sam svašta da radim samo da zaradim i baš bi mi prijala priroda i odvajanje od ljudi na par mjeseci.Unaprijed vam hvala i eto ako neko poznaje koga vezi ove djelatnosti ako želi nek mi javi,a ja nemam sta da izgubim osim da se raspitam pa makar i ovdje gdje smo svi puni nekih muka 
- Cherry-Cherry
#3 Re: Posao čobana
Admir, Asmir iz Beča ? 
- sorcerer
#4 Re: Posao čobana
njemacki ovcarx_lecter wrote:Tamo nisam bio coban
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#5 Re: Posao čobana
Ako si ozbiljan, onda se prihvati oglasa
Kome je jos klix pomogao u necemu ?
Kome je jos klix pomogao u necemu ?
-
Objektivni navijac
#6 Re: Posao čobana
Pokusaj po srpskim,srbijanskim oglasima. Veca je potraznja.Mercedesbenz23 wrote:Molim vas ako znate,ili ste čuli da neko traži čobana da mi napišete ovdje u odgovoru ili u privatnoj poruci njegov kontakt.Čuo sam da ljudi najteže nalaze radnike za ovaj dio posla koji bi ja objeručke prihvatio,jer trenutno sam bez posla pošto mi je firma za koju sam radio otišla na tenderu i dovedeni su drugi radnici.Čitao sam dosta na internetu i pretraživao po oglasima i raspitivao se kod ljudi ali niko nema nikakav direktan kontakt od tih ljudi pa bi vas zamolio eto ako neko može da pošalje jer ja stvarno poslove ne biram i spreman sam svašta da radim samo da zaradim i baš bi mi prijala priroda i odvajanje od ljudi na par mjeseci.Unaprijed vam hvala i eto ako neko poznaje koga vezi ove djelatnosti ako želi nek mi javi,a ja nemam sta da izgubim osim da se raspitam pa makar i ovdje gdje smo svi puni nekih muka