Željela bih da zabranim da mi mogu slati poruke oni koji me nemaju u prijateljima... Mučim se već mjesec dana da to ostvarim. Šta trebam da uradim??? Helppp
Privatnost fb profila
Moderator: Benq
- lovelaugh12
#1 Privatnost fb profila
Trebam pomoć u vezi fb i privatnosti...
Željela bih da zabranim da mi mogu slati poruke oni koji me nemaju u prijateljima... Mučim se već mjesec dana da to ostvarim. Šta trebam da uradim??? Helppp
- tendzera
#2 Re: Privatnost fb profila
Pomozite dami u nevolji 
- lovelaugh12
#3 Re: Privatnost fb profila
tendzera wrote:Pomozite dami u nevolji
- dog_killer
#4 Re: Privatnost fb profila
treba da izbrises fb i uzivas u proljecu.lovelaugh12 wrote:Trebam pomoć u vezi fb i privatnosti...
- lovelaugh12
#5 Re: Privatnost fb profila
Ako imam fb, to znači da ne uživam u proljeću? Imam ja i vrijeme kada nisam za računarom.dog_killer wrote:treba da izbrises fb i uzivas u proljecu.lovelaugh12 wrote:Trebam pomoć u vezi fb i privatnosti...
- escobar__
#6 Re: Privatnost fb profila
Ljubavi, mislim da je ovo maksimum kojeg možeš postić na Facebooku što se tiče privatnosti i poruka (strict filtering):

- lovelaugh12
#7 Re: Privatnost fb profila
I ja sam tako mislila,dok kod jedne djevojke nisam vidjela ovo :escobar__ wrote:Ljubavi, mislim da je ovo maksimum kojeg možeš postić na Facebooku što se tiče privatnosti i poruka (strict filtering):

-
Mustang1
#8 Re: Privatnost fb profila
Prije je moglo a sad kad je promjenjeno ne moze se nastimati .. Ko je nastimao onda nekad tako mu je ostalo
A stavis sad ovo strict i nekome bude nekome ne bude .. Ja se dopisujem sa nekim osobama a ne mozemo se dodati u raju ne da facebook