mušterija sam za kakvog gs-a, ako ima ko da prodaje, želja bi mi bila GS sa bokser motorom iz 90 - ih godina
prošlog stoljeća
ako ima šta za preporučiti , javite
Meni BMWa održava Haris, kod kolskog ulaza u Pionirsku (kad se skrene ka Nahorevu), i on će se dobro nositi i sa 2-ventilskim (R 80 ili R 100 GS) i 4-ventilskim (R 1100, 1150 GS), ali ne sa onim kod kojih je uvedena CAN bus tehnologija, ako je išta na elektrici može se samo slikati jer nema dijagnostike za to, onda možeš samo u ovlaštene servise. A BMW Tomić je i u Sarajevu i drugdje (Split), što se motora tiče, em manje-više beskoristan, em skup i preskup i što se dijelova i "ruku" tiče, em se dugo čeka na dijelove.zippo wrote:Ima li u Sarajevu ili BiH dobar majstor za BMW bokser motore,
mušterija sam za kakvog gs-a, ako ima ko da prodaje, želja bi mi bila GS sa bokser motorom iz 90 - ih godina
prošlog stoljećaod 800, 850 1000, ili od novijih gs 1150 ccm3
ako ima šta za preporučiti , javite
Zaboravio sam Dragana iz MUPa, on održava njihove BMWe i baš ima iskustva sa R modelima...zippo wrote:evo našao sam na pik-u dva primjerka koja su u mojoj cjenovnoj klasi
jedan u mostaru za 3600 km i jedan u živinicama za 6000 km - za ovog je urađena generalka.
ćuo sam se sa obojicom, ovaj u mostaru mi je bliži i traži u zamjenu kawasakija kle 500, pa se možda nešto i dogovorimo.
oba ova motora su bili policijski motori.
mislim da su ovo klasićne mašine i izdržljive, nema mnogo elektronike pa uz malo ulaganja mogu da potraju, i da još dosta toga pruže.
ima li iko iskustva sa ovim modelom BMW r 60/7