Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pozz ljudi
imam prob sa kompom pa planiram da reinstaliram sistem ali nznm koja mi je graficka i maticna...eo 2 ss-a iz programa speccy pa ako neko moze da mi odg jel to moja graficka i maticna ili sam ja puko ko oblanda
znam da zvuci glupo al' jbg glup sam i ja za ove stvari
botina wrote:pozz ljudi
imam prob sa kompom pa planiram da reinstaliram sistem ali nznm koja mi je graficka i maticna...eo 2 ss-a iz programa speccy pa ako neko moze da mi odg jel to moja graficka i maticna ili sam ja puko ko oblanda
znam da zvuci glupo al' jbg glup sam i ja za ove stvari
nije mi jasno ovo za graficku,svaki program koji sam skinuo ama bas svaki pokaze ovo cipset family i ja odem na intelov sajt da nadjem drajvere za cipset family ali nema
imas onaj driver magician program, skini instaliraj i napravi backup svih drivera negdje na drugi disk, ne na sistemski i onda kad dignes sistem samo instaliraj drivere i dobar si
Pa crvenom linijom ti je podvucen puni naziv modela maticne, a to sto nemas win7 cd ne znaci da ga ne mozes napravit za jedno 15 minuta zavisno od brzine neta
shandrprcSA wrote:kad instaliras win7 skines program driver genius i on ti nadje sve drivere...
nemam cd za win7 mada odnecu kod nekog da mi zavrsi muka mi vise od xp-a i trazenja drajvera pozz
ako si iole vičan torentima, nadi dobar win 7 i instaliraj
ako ne, odnesi nekome da se ne peglas neko ce ti to zavrsiti za 15 minuta i ti miran i sretan
nemam ni ja pojma šta mi je sa kompom pa da ovdje pitam,laptop mi se juče ugasio,odnio majstoru,popravljen,sad ne mogu na net peko chromea i mozille,a preko internet explorera jedva,šta može biti u pitanju?
Pogresan driver, a onda zavisi sta je popravljao, mozda je pogresno ustekao zice na wirelles karti, mozda ovo ono.. Treba nam vise informacija sta je laptopu bilo i sta je rekao da je popravljao
scooby-doo wrote:Pogresan driver, a onda zavisi sta je popravljao, mozda je pogresno ustekao zice na wirelles karti, mozda ovo ono.. Treba nam vise informacija sta je laptopu bilo i sta je rekao da je popravljao
sve je ok,ne znam kako,nisam ništa dirao ali je ok