uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
-
registrator2013
#1 uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
nedavno je Senad Hadžifejzovic ugostio bivšeg i već odavno propalog novinara Bakira Hadžiomerovića u svojoj emisiji CD na Face tv..
http://www.youtube.com/watch?v=CXOKJeHc8H8
čuo sam po nekim sarajevskim džamijama na sergijma poslije džume da neki ljudi skupljaju sadaku i novčanu pomoć za Bakira Hadžiomerovića kako bi mu pomogli..koliko je ovo tačno i šta mislite o tome ?
nedavno je Senad Hadžifejzovic ugostio bivšeg i već odavno propalog novinara Bakira Hadžiomerovića u svojoj emisiji CD na Face tv..
čuo sam po nekim sarajevskim džamijama na sergijma poslije džume da neki ljudi skupljaju sadaku i novčanu pomoć za Bakira Hadžiomerovića kako bi mu pomogli..koliko je ovo tačno i šta mislite o tome ?
-
udrch
#2 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
kad je uspostavljena platforma, FBiH je pripala SDA..tako je dogovorena njegova smjena, ali na štetu građana ove zemlje..ovi novoimenovani su ga na nelegalan način smjenili, on ih tužio, a s obzirom da je Lagumdžija imao uticaj u sudu, sve se ekspresno završilo..on dobio presudu, ovi ga ne vraćaju, odnosno premjestili ga na neodgovarajuće radno mjesto, pa se on opet žalio..tako on ništa ne radi, a prima platu..vjerovatno do sljedećih izbora..
čisti dogovor na koji je i on pristao..
čisti dogovor na koji je i on pristao..
- seln
#3 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Ja sam cuo da se neki maksuz registruju da bi istresali zlobu i malicioznost po forumu.registrator2013 wrote:uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Ne voljeti nekog (ili mrziti ga) je sasvim legitimno.
Pisati pamflete na nivou Fatmira Lobospahica je jadno.
-
registrator2013
#4 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
nemoj tako, mnogi ljudi vole Bakija, pa zato mu valjda i skpuljaju po sergijama sadaku, da ga ne vole ne bi to ni radili, valjda ti je to jasnoseln wrote:Ja sam cuo da se neki maksuz registruju da bi istresali zlobu i malicioznost po forumu.registrator2013 wrote:uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Ne voljeti nekog (ili mrziti ga) je sasvim legitimno.
Pisati pamflete na nivou Fatmira Lobospahica je jadno.
- XXS
#5 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Ja sam cuo da ce IZ za sljedeci bajramski koncert angazovati Bakirovu grupu Grafit.registrator2013 wrote:nemoj tako, mnogi ljudi vole Bakija, pa zato mu valjda i skpuljaju po sergijama sadaku, da ga ne vole ne bi to ni radili, valjda ti je to jasno
Ono, da mu malo para tusnu ispod stola.
Znajuci Bakira, on ce tu svu skupljenu sadaku popiti i popusiti.
-
Hafis
#6 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Ali je stvarno valjao SDP-u u onoj fortutmi 2009. i 2010. Navukao im je on sam sigurno 50% glasova.
Još i sad mi u ušima odzvanja ono hrapavo ''skandalozno''...pa onda... ova dubokokriminalizirana stranka XY..i bla bla. Pa ono uvlačenje Lagumdžiji, i općenito SDP kadrovima u studiju...eee, lijepi trenutci
Još i sad mi u ušima odzvanja ono hrapavo ''skandalozno''...pa onda... ova dubokokriminalizirana stranka XY..i bla bla. Pa ono uvlačenje Lagumdžiji, i općenito SDP kadrovima u studiju...eee, lijepi trenutci
-
registrator2013
#7 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
davno je on već popušio, a ako hoće učestvovat na koncertu, morat će se malo potruditi ostati trijezan, u što sumnjam..XXS wrote:Ja sam cuo da ce IZ za sljedeci bajramski koncert angazovati Bakirovu grupu Grafit.registrator2013 wrote:nemoj tako, mnogi ljudi vole Bakija, pa zato mu valjda i skpuljaju po sergijama sadaku, da ga ne vole ne bi to ni radili, valjda ti je to jasno
Ono, da mu malo para tusnu ispod stola.
Znajuci Bakira, on ce tu svu skupljenu sadaku popiti i popusiti.
inače koncerti uvijek budu dobro posjećeni, vjerujem da bi poslije koncerta bile postavljene i kutije ili prostrt peškir na izlazu...sa natpisom za Baketa

-
Hafis
- Paranoid
#9 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Slika skinuta sa http://www.grbavci.net/bajram.htm weba povratničkog naselja Grbavci, Zvornik... a ispod slike stoji: "Na izlazu dzematlije je kao i uvijek u ovakvim prilikama, docekala prostrta sergija. Prihod je namijenjen odrzavanju dzamije , za redovne troskove. Odziv je bio dobar."Hafis wrote:Jao farmerki
PS: Šta reć o forumskim likovima koji ove i slične stvari koriste u svrhu hranjenje svojih nedostataka osim...fujj
-
registrator2013
#10 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
a ti haman fakat mislio da je slika sa koncerta ?Paranoid wrote:Slika skinuta sa http://www.grbavci.net/bajram.htm weba povratničkog naselja Grbavci, Zvornik... a ispod slike stoji: "Na izlazu dzematlije je kao i uvijek u ovakvim prilikama, docekala prostrta sergija. Prihod je namijenjen odrzavanju dzamije , za redovne troskove. Odziv je bio dobar."Hafis wrote:Jao farmerki
PS: Šta reć o forumskim likovima koji ove i slične stvari koriste u svrhu hranjenje svojih nedostataka osim...fujj
sliku sam postavio samo želeći reći da bi nešto slično trebalo organizovat i za Baketa, s obzirom na to koliko je proplakao kod Senada..
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
- agnostic_front
#12 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
A ti haman fakat mislio da je on tebe citirao?registrator2013 wrote: a ti haman fakat mislio da je slika sa koncerta ?zar ne vidiš džamijski tepih ?
![]()
sliku sam postavio samo želeći reći da bi nešto slično trebalo organizovat i za Baketa, s obzirom na to koliko je proplakao kod Senada..
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#13 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
meni je njega žao
-
hAZNADAR
#14 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Jedna od najzaguljenijih i najprimitivnijih pojava u Bosnjaka je upravo ovo etiketiranje tipa SKOJevac. Sto mu dodje u rangu sa titin pionir, boljsevik, komunjara, mijesani brak,....
Neki jednostavno ne umiju drugacije,..
Ponekad mislim da se razlika izmedju ljevicara i desnicara upravo ocituje u inteligenciji i sposobnosti razmisljanja - odnosno predispozicije za politiku su vise urodjene negoli stvar izbora. 
Neki jednostavno ne umiju drugacije,..
- fantom slobode
#15 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
ko rece da ga proziva Bosnjak? Nesto nisam siguran...na forumu se anonimno pise i otvaraju teme. Zamjerio se on i drugim...hAZNADAR wrote:Jedna od najzaguljenijih i najprimitivnijih pojava u Bosnjaka je upravo ovo etiketiranje tipa SKOJevac. Sto mu dodje u rangu sa titin pionir, boljsevik, komunjara, mijesani brak,....
Neki jednostavno ne umiju drugacije,..Ponekad mislim da se razlika izmedju ljevicara i desnicara upravo ocituje u inteligenciji i sposobnosti razmisljanja - odnosno predispozicije za politiku su vise urodjene negoli stvar izbora.
- It_is_a_Leclerc
#16 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Bakir ima status uposlenika JRTVS BiH i platu do 1000 km.
- SmokingMan
#17 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Ne zezaj,fakat...It_is_a_Leclerc wrote:Bakir ima status uposlenika JRTVS BiH i platu do 1000 km.
- It_is_a_Leclerc
#18 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Normalno. Njega je sud vratio na radno mjesto. Međutim, on je pokrenuo novu tužbu jer ga FTV ne želi vratiti na mjesto sa kojeg je smijenjen. Do okončanja procesa, on ima status uposlenika.z1xter wrote:Ne zezaj,fakat...It_is_a_Leclerc wrote:Bakir ima status uposlenika JRTVS BiH i platu do 1000 km.
-
budza
#19 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
mali bakir je radio, dotle, dok nije lagumdziju i dodika spojio na drzavnom nivou.
kakav je kao novinar: za bedan region, solidan. tipican partijski novinar.
ps: ocito je da se od flasurine ne odvaja. sigurno po dzepovima nosi i kocke secera da se kad-kad zasladi.
kakav je kao novinar: za bedan region, solidan. tipican partijski novinar.
ps: ocito je da se od flasurine ne odvaja. sigurno po dzepovima nosi i kocke secera da se kad-kad zasladi.
- McMoy
#20 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Bakir potrošen k'o kurton. 
- mO k3
#21 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Iz kojeg si ti tabora izletio ??? Dodikovog ????registrator2013 wrote:uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
-
denis.tzv.doktor
#22 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
SKANDALOZNO !!!!!!McMoy wrote:Bakir potrošen k'o kurton.
Bake puši bez kurtona

-
sokkia
#23 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
da je bio nalo manje crven bio bi to odlican novinar
ovako .. ???
ovako .. ???
- cyprus
#24 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Vala ona jebačina u zdrav mozak na FTV-u tamo negdje 2010. i 2011. godine (vrijeme kad je Dragan Lukač bio zvijezda
) će se prepričavati s koljena na koljeno do dugo u budućnost... SDP-ovac sam, al ono je bilo dno dna...
- MaxPayne
#25 Re: uzlet, let i pad SKOJ-evca Bakira Hadžiomerovića
Koji gmizavac,al što jest Lagumdžija mu treba spomenik dići.