Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Znaci ako imas graficku (128 MB) to znaci da ce ti DDR memoriju malo "rasteretit".Kad neku igram igru pojavi mi se (primjer) da moras imati 64 MB 3D.E cudno je to jer ni na jednoj drafickoj nepise koliko ima 3D memorije.
pise ti da moras imati 64MB memorije -rama- a 3D.e ti znaci da 3D.excelerator-(akcelerator-ubvrzivač) to ima svaka nova grafička a pogotovo ova koju si ti stavio na slici jer je to naj novija generacija grafičkih jer su radjene na PCI-expres utorima.
GooF wrote:pise ti da moras imati 64MB memorije -rama- a 3D.e ti znaci da 3D.excelerator-(akcelerator-ubvrzivač) to ima svaka nova grafička a pogotovo ova koju si ti stavio na slici jer je to naj novija generacija grafičkih jer su radjene na PCI-expres utorima.
To znaci kad ti pise 3D misli se na 3D.excelerator.
64 MB (misli se na ram u PC-u (DDR...))
...kad smo vec kod toga,kako znati kolika MB ima na maticnoj ploci (na integrisanoj grafickoj),jer ja imam maticnu a nemam graficku ,ali neznam kako da vidim kakva je (koliko ima MB).