kosmpolita wrote:Zeljko Komsic je jos jednom pokazao koliko je privrzen politici SDA ulazeci u Vladu Unsko-sanskog kantona sa SDA I DNZ, ciji je osnivac "stranke" osudjeni ratni zlocinac Fikret Abdic.
Ovo je jos jedan od dokaza da politika DF Zeljka Komsica predstavlja kontinuitet visegodisnje lose politike SDA.
Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i DNZ.
- akcid
#1 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
- It_is_a_Leclerc
#2 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Da znaš koliko, očigledno, ne znaš, uvidio bi da je ova frakcija DNZ-a s kojom se pravi vlast zapravo ona koja je protiv FIkreta Abdića i njegove kćerke, tzv. reformisti.
A i da jesu stranka Fikreta Abdića, ne znam zašto se faktura ispostavlja Komšiću, a ne veeeelikim zaštitnicima Bošnjaka - SDA ?! Pa nije li SDA sklona da se personifikuje sa Armijom R BIH koja je ratovala protiv Abdića ?!
I da... Vladu uopće neće formirati sa DF-om, nego će, ili preživjeti Lipovačina vlada, ili će SDP ući u vlast sa DNZ-om i SDA-om.
A i da jesu stranka Fikreta Abdića, ne znam zašto se faktura ispostavlja Komšiću, a ne veeeelikim zaštitnicima Bošnjaka - SDA ?! Pa nije li SDA sklona da se personifikuje sa Armijom R BIH koja je ratovala protiv Abdića ?!
I da... Vladu uopće neće formirati sa DF-om, nego će, ili preživjeti Lipovačina vlada, ili će SDP ući u vlast sa DNZ-om i SDA-om.
-
udrch
#3 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
kolko je SDP-ovaca prešlo u DF od 8 mandata koliko su imali..
i jel se DNZ pravo pocijepao ili samo kozmetički, jer prema lokalnim izborima izgleda da je ova frakcija protiv-abdića pometena..
i jel se DNZ pravo pocijepao ili samo kozmetički, jer prema lokalnim izborima izgleda da je ova frakcija protiv-abdića pometena..
- It_is_a_Leclerc
#4 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Dočim je 20-ogodišnja ljubav između SDA i SDS-a, stranke Radovana Karadžića, odgovorne za 100 000 mrtvih Bošnjaka, vrhunac dosljednost.
I da ponovim. Vladu će, ako i bude rekonstrukcije, činiti SDA, SDP i Anti-Fikret frakcija DNZ-a.
I da ponovim. Vladu će, ako i bude rekonstrukcije, činiti SDA, SDP i Anti-Fikret frakcija DNZ-a.
- Danguba
#5 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Kad SDP-ovci zakukaju cuje se na vrh Gorjevca.
Je li moglo ista losije snaci Bihac osim ovakvog SDP-a.
Je li moglo ista losije snaci Bihac osim ovakvog SDP-a.
-
x_lecter
#6 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Nista ovdje nije sramotno. Uostalom kako vam se vise da?
-
izvor zivota
#7 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Sramotno je tvoje neznanje i demagogija koju prosipaš. Svi Krajišnici znaju da je jedan od glavnih sudionika osnivačkog skupa ABDIĆEVE AP ZB bio otac sadašnjeg PREMIJERA Hamdije Lipovače,Nurko Lipovača. Proguglaj, imaš i video zapis sa osnivanja AP Zapadna Bosna.kosmpolita wrote:Briga me koja je frakcija u pitanju jer je vrlo jasno kako je osudjeni ratni zlocinac Fikret Abdic osnivac DNZ-a.It_is_a_Leclerc wrote:Da znaš koliko, očigledno, ne znaš, uvidio bi da je ova frakcija DNZ-a s kojom se pravi vlast zapravo ona koja je protiv FIkreta Abdića i njegove kćerke, tzv. reformisti.
Tvrdim kako je DF dogovorio rusenje aktualne vlade sa SDA i DNZ.
Ovo ce biti definitivno i pravo raskrinkavanje demagoske i nedosljedne politike Zeljka Komsica.
Najveće Zlo koje je pogodilo Krajinu je SDP i Ham Li. Ako je istina da je dogovorena nova većina,Krajina će slaviti a čut će se do Sarajeva.
- fantom slobode
#8 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Hamdija Lipovaca...moj prijatelj mu je dao 20 000 eura samo da bi mu dozvolio da radi u Bihacu. Koji kriminalac.
- It_is_a_Leclerc
#9 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Evo, kaže Lipovača na twitteru da ga je SDA molila da im da tri ministarstva, i da im je on rekao - "Ma ćao".
Kakvi sve kriminalci i protuhe čien SDA USK ne bi me začudilo...
-
izvor zivota
#10 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Pa kako se se sada piše , izgleda dsu njemu rekli "Ma ćao".It_is_a_Leclerc wrote:Evo, kaže Lipovača na twitteru da ga je SDA molila da im da tri ministarstva, i da im je on rekao - "Ma ćao".
- Danguba
#11 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Ovo je nesto jako krupno. Poznajem ih licno obojicu ali za ovo nisam znao. Ako ne postavis nesto kao dokaz, smatracu to losom propagandom.izvor zivota wrote:
Sramotno je tvoje neznanje i demagogija koju prosipaš. Svi Krajišnici znaju da je jedan od glavnih sudionika osnivačkog skupa ABDIĆEVE AP ZB bio otac sadašnjeg PREMIJERA Hamdije Lipovače,Nurko Lipovača. Proguglaj, imaš i video zapis sa osnivanja AP Zapadna Bosna.
Najveće Zlo koje je pogodilo Krajinu je SDP i Ham Li. Ako je istina da je dogovorena nova većina,Krajina će slaviti a čut će se do Sarajeva.
- It_is_a_Leclerc
#12 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Ovo je naravno izmišljotina. U Krajini je oduvijek fora da se političke protivnike diskreditira sa postojanjem "video zapisa" o nečijoj podršci Abdiću. Naravno, od tih video zapisa nema ništa.Danguba wrote:Ovo je nesto jako krupno. Poznajem ih licno obojicu ali za ovo nisam znao. Ako ne postavis nesto kao dokaz, smatracu to losom propagandom.izvor zivota wrote:
Sramotno je tvoje neznanje i demagogija koju prosipaš. Svi Krajišnici znaju da je jedan od glavnih sudionika osnivačkog skupa ABDIĆEVE AP ZB bio otac sadašnjeg PREMIJERA Hamdije Lipovače,Nurko Lipovača. Proguglaj, imaš i video zapis sa osnivanja AP Zapadna Bosna.
- fantom slobode
#13 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
ako sam dobro shvatio Lipovaca je linija Pozderac...s tim da je najveci lopov u porodici.
- It_is_a_Leclerc
#14 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
A koji je to još Pozderac bio lopov ?! Za razliku od gore pomenutog, svi su bili časni, pošteni, odgovorni ljudi koji su višestruko zadužili svoj kraj i svoj grad. Ovaj je također zadužio, samo kod komercijalnih banaka.fantom slobode wrote:ako sam dobro shvatio Lipovaca je linija Pozderac...s tim da je najveci lopov u porodici.
- fantom slobode
#15 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
a ne kazem da su Pozderci lopovi, ali ovaj je daleko najveci...koji kriminalac.It_is_a_Leclerc wrote:A koji je to još Pozderac bio lopov ?! Za razliku od gore pomenutog, svi su bili časni, pošteni, odgovorni ljudi koji su višestruko zadužili svoj kraj i svoj grad. Ovaj je također zadužio, samo kod komercijalnih banaka.fantom slobode wrote:ako sam dobro shvatio Lipovaca je linija Pozderac...s tim da je najveci lopov u porodici.
- Danguba
#16 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Vjerovatno na mladjeg mislis.fantom slobode wrote: a ne kazem da su Pozderci lopovi, ali ovaj je daleko najveci...koji kriminalac.
Stari je za popit, poist, karti razbaciti...srediti nekome nesto...a o nekim parama( izuzev dobre place) nema govora.
- It_is_a_Leclerc
#17 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Evo ga... Vrhunac socijaldemokratije u BiH...Selami, rahmeti, pozivanje na oružje, jeftini populizam kojem plješću bezubi lažni RVI.
Čovjek patološki pati od potrebe da se nametne kao neki lider u Krajini, da bude k'o Hamdija Pozderac, zaboravljajući pritom da je Hamdija pola djedovine donirao za škole i stadione, a ovaj je uspio babu ugurati da bude direktor elektrodistribucije.
-
VjecitiStudent
#18 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Prolazim ja jedne godine kroz USK, pored puta plakat sa čestitkom Hamdije Lipovače borcima.
Sljedeće godine, sličan plakat, samo je potpisan magistar Hamdija Lipovača.
Treće godine, opet plakat, ali potpis doktora Hamdije Lipovače.
Naši fakulteti su čudo.
Naši fakulteti su čudo.
- purgatorio
#19 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Sramota je provesti vise od jednog mandata sa istom akademskom titulom.VjecitiStudent wrote:Prolazim ja jedne godine kroz USK, pored puta plakat sa čestitkom Hamdije Lipovače borcima.
Naši fakulteti su čudo.
Sent from my C5303 using Tapatalk 2
- fantom slobode
#20 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Ne osvrcuci se na te magistarske i doktorske titule, koliko ja znam on dodje iz Amerike sa zavrsenim faksom. Daleko od toga da ga hvalim, ali eto. I te americke diplome nisu nesto. Osim valjda sto je naucio kao kauboj da otima.VjecitiStudent wrote:Prolazim ja jedne godine kroz USK, pored puta plakat sa čestitkom Hamdije Lipovače borcima.
Naši fakulteti su čudo.
- Ridjobrki
#21 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Ovakvi će mene u SDA otjerati...kosmpolita wrote:Zeljko Komsic je jos jednom pokazao koliko je privrzen politici SDA ulazeci u Vladu Unsko-sanskog kantona sa SDA i DNZ, ciji je osnivac "stranke" osudjeni ratni zlocinac Fikret Abdic.
Ovo je jos jedan od dokaza da politika DF Zeljka Komsica predstavlja kontinuitet visegodisnje lose politike SDA.
Po nezvanicnim informacijama kadrovi DF vec su se "rastalili" za fotelje sa SDA i DNZ.
Ni truna obraza, morala, svijesti o vlastitim greškama, o svemu onom što se zbiva otkako Lipovača vodi kantonalni SDP a što je sramotno da sramotnije ne može biti ali zato uvijek spremni da dojučerašnje kolege i partnere pljuju i etiketiraju dok u isto vrijeme rade daleko gadnije i štetnije stvari nego što bi i DF i SDA i DNZ ikad uspjeli.
Samo ću toliko reći. Ukoliko me neko ne povuče za jezik....
-
StupskaBitanga
#22 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
VjecitiStudent wrote:Prolazim ja jedne godine kroz USK, pored puta plakat sa čestitkom Hamdije Lipovače borcima.
Naši fakulteti su čudo.
- Ridjobrki
#23 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Ma što se mene tiče nek iduće godine piše prof.dr.mr.sci.mega.giga Hamdija Lipovača ako će to imati ikakvog efekta na njegovu prirodu, ponašanje i razmišljanje. Al' neće...StupskaBitanga wrote:VjecitiStudent wrote:Prolazim ja jedne godine kroz USK, pored puta plakat sa čestitkom Hamdije Lipovače borcima.
Naši fakulteti su čudo.
- Danguba
#24 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Hamdo ublehas koga ni opstinski odbori SDP-a(na kantonu) ne podrzavaju.
- Ridjobrki
#25 Re: Sramotno! Nova vlast u USK: SDA, DF (Zeljko Komsic) i D
Ma Hamdo je već politički mrtvac ali pravo je zabavno pratiti ovaj metež oko formiranja nove vlade.
Svak' sa svakim i svak' protiv svakog.
Svak' sa svakim i svak' protiv svakog.