Nikoga ne znam da je završio i odabrao to usmjerenje, pa me zanima koliko je to kod nas cijenjeno? Mogućnosti zaposlenja?
Da li je to zvanje na glasu? Ima li naših ljudi da su to ovdje završili i pronašli vani?
Svaka informacija bi dobro došla!
Perspektivno ukoliko se radi o masteru na Saobracajnom fakultetu u Sarajevu. Ukoliko je Travnik u pitanju moze biti i atomska fizika nista ne znaci.nOrMaLaC wrote:Krenuo sam na Saobraćajni fakultet i imam namjeru da se školujem za inžinjera logistike.
Nikoga ne znam da je završio i odabrao to usmjerenje, pa me zanima koliko je to kod nas cijenjeno? Mogućnosti zaposlenja?
Da li je to zvanje na glasu? Ima li naših ljudi da su to ovdje završili i pronašli vani?
Svaka informacija bi dobro došla!
nOrMaLaC wrote:Je li to važi za običnog radnika u lageru ili podrazumijeva i inžinjera logistike, odnosno transporta?
Već sam započeo studij tako da skakanje s jednog na drugi fakultet nije u opcijidijana_19 wrote:nOrMaLaC wrote:Je li to važi za običnog radnika u lageru ili podrazumijeva i inžinjera logistike, odnosno transporta?
Jesi li pogledao program Proizvodni menadzment na masinstvu? Mislim da ti je to mnogo bolje. S tim mozes raditi bez problema u logistici a i interesantniji si na trzistu rada jer je inzinjer mainstva poznat inzinjer logistike nije
Kakva je razlika u između ova dva predmeta, šta izučava prvi, a šta drugi program?dijana_19 wrote:Jesi li pogledao program Proizvodni menadzment na masinstvu? Mislim da ti je to mnogo bolje. S tim mozes raditi bez problema u logistici a i interesantniji si na trzistu rada jer je inzinjer mainstva poznat inzinjer logistike nijenOrMaLaC wrote:Je li to važi za običnog radnika u lageru ili podrazumijeva i inžinjera logistike, odnosno transporta?
Kod nas je jako mali broj osoba koji su završili saobraćajni fakultet bilo u Sarajevu ili u Doboju, jer su jedino ova dva državna, a da su se opredjelili za npr. logistiku. Za mašinstvo iskreno ne znamakcid wrote:Kakva je razlika u između ova dva predmeta, šta izučava prvi, a šta drugi program?dijana_19 wrote:Jesi li pogledao program Proizvodni menadzment na masinstvu? Mislim da ti je to mnogo bolje. S tim mozes raditi bez problema u logistici a i interesantniji si na trzistu rada jer je inzinjer mainstva poznat inzinjer logistike nijenOrMaLaC wrote:Je li to važi za običnog radnika u lageru ili podrazumijeva i inžinjera logistike, odnosno transporta?
Koliko je u vezi proizvodni menadžment sa logistikom u saobraćaju?
Drzavni je i u Foci.nOrMaLaC wrote:
Kod nas je jako mali broj osoba koji su završili saobraćajni fakultet bilo u Sarajevu ili u Doboju, jer su jedino ova dva državna, a da su se opredjelili za npr. logistiku. Za mašinstvo iskreno ne znam