Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Koliko je zdravo kozije mlijeko i da li znate gdje se ima nabaviti 100%, iz Sarajeva sam. Znam da ima na pijaci da se naruci ali zelim kako da kazem "profesionalno" obradjeno i zapakovano mlijeko a ne u koka-kola flasama i slicno.. nadam se da me razumiijete
Imas na Ciglanama tacnije na platou kod UniCredit banke, Eco select cini mi se da se tako zove radnja (preko puta autobuske stanice plato ne mozes ga fuliti), sve 100% kozje prirodno veliki asortiman proizvoda od raznih "vrsta mlijeka" ('slatko',jogurt, kiselo mlijeko, sirutka...) kao i sireva znaci mladi, polu-tvrdi, dimljeni, sir iz mjeha, feta sir itd. uglavnom stvarno bogat asortiman ne mogu da se sjetim svih proizvoda najbolje je da posjetis i provjeris, a sto se cijena tice povoljne su s obzirom da je to kozije mlijeko, skuplje je od kravljeg ali i kvalitetnije ja ga pijem vec mjesec dana uopste nema onaj smrad kako neki govore vjeruj mi iznenadio sam se trebas provjeriti obavezno