Zanima me dali netko ima ikakvih iskustava sa petrolejom u liječenju karcinoma,dali to uopšte pomaže ili je to nebuloza???
ako netko zna nešto o tome molim da podjeli svoje znanje!!!
"PETROLEJ" kao lijek za karcinom?????????
Moderator: anex
- Golub82
- dječak sa šibicama
#2 Re: "PETROLEJ" kao lijek za karcinom?????????
Necu ti nista tvrditi, ali znam za slucaj iz prve ruke.
Moja baka je nekad poslije WWII, e sad ja ne znam kakav je tada bio razvoj medicine i koje je to tacno godine bilo, ali radila je RTG pluca i na plucima joj je doktor vidio "nesto"... nikada nisam skontao sta je to nesto, tumor ili neka druga plucna bolest, nazalost vise nije ziva pa da je pitam za detalje, ali mislim da je bilo "ono najgore" dakle tumor... vjerovao ili ne, pila je cisti petrolej mjesec, dva, ne znam opet tacno, ali dosta dugo.
Na sljedecem RTG snimku, toga "necega" vise nije bilo. Pozivjela je jos dugo godina, skoro do 90-e. Naravno, pusenje je ostavila, nakon toga. Tek tu i tamo neka cigareta na "fuckanje" uz kafu.
Moja baka je nekad poslije WWII, e sad ja ne znam kakav je tada bio razvoj medicine i koje je to tacno godine bilo, ali radila je RTG pluca i na plucima joj je doktor vidio "nesto"... nikada nisam skontao sta je to nesto, tumor ili neka druga plucna bolest, nazalost vise nije ziva pa da je pitam za detalje, ali mislim da je bilo "ono najgore" dakle tumor... vjerovao ili ne, pila je cisti petrolej mjesec, dva, ne znam opet tacno, ali dosta dugo.
Na sljedecem RTG snimku, toga "necega" vise nije bilo. Pozivjela je jos dugo godina, skoro do 90-e. Naravno, pusenje je ostavila, nakon toga. Tek tu i tamo neka cigareta na "fuckanje" uz kafu.
- manekenka u penziji
#3 Re: "PETROLEJ" kao lijek za karcinom?????????
Poznanica je pokušala i sa petrolejom i dobila je samo mučnine i bolove u stomaku.
Pokušala je i breussovu terapiju ali joj se situacija samo pogoršala.
Izgleda da je kemoterapija za sada,najefikasnije rješenje.
Pokušala je i breussovu terapiju ali joj se situacija samo pogoršala.
Izgleda da je kemoterapija za sada,najefikasnije rješenje.
- Golub82
#4 Re: "PETROLEJ" kao lijek za karcinom?????????
i ja sam čuo dosta """priča""" o tome,i sve su bile sa pozitivnim ishodom po pacijentu koji je to koristio.ali volio bih znati dali ima netko tko to koristi odnosno konzumira i dali ima rezultata??
-
blue033
#5 Re: "PETROLEJ" kao lijek za karcinom?????????
Ovaj lijek mi se čini "normalnijim":
http: // www. novi-svjetski-poredak.com/2013/09/06/izlijecio-rak-psenicnom-travom-prkoseci-savjetu-lijecnika-spasio-svoj-zivot/
A što se tiče petroleja, evo jedna priča:
http: // www. novi-svjetski-poredak.com/2013/09/06/izlijecio-rak-psenicnom-travom-prkoseci-savjetu-lijecnika-spasio-svoj-zivot/
A što se tiče petroleja, evo jedna priča:
Code: Select all
Farudin je pomislio da je svemu došao kraj. Otišao je u rodnu Makedoniju da se oprosti. Onda je u svom selu kraj Tetova saznao za ženu koja je bolovala od raka materice.
– Imala je metastaze po čitavom telu, ali se izlečila pijući petrolej koji se nabavlja u Kruju u Albaniji. Tada su mi rekli da mi ne može pomoći običan petrolej koji može da se kupi u radnjama, već isključivo čist i rafinisan, a on se može nabaviti samo u nekoliko evropskih zemalja ili u Kruju, gde je jedino nalazište prirodnog čistog petroleja u svetu. Ta žena mi je pomogla da nabavim tri boce tog petroleja i ja sam počeo svakodnevno da ga pijem. Odlučio sam da se ne vraćam u Novi Sad i da otkažem lečenje u Kamenici, pa šta mi bog dâ. Naravno, nije mi ni palo na pamet da uzmem bilo koji lek što su mi lekari prepisali, već sam dvaput dnevno pio petrolej. Čoveku je u psihi da je skeptičan. Ne priča o tako teškim bolestima, kao da se one dešavaju nekom drugom. A ja sam na svako jutro gledao kao da je poslednje. Nisam ni osetio da mi se zdravstveno stanje popravlja iz dana u dan. Dobro se sećam kako sam se jedno jutro probudio i zapitao da li mi nešto fali, a onda shvatio da nemam nikakve bolove i da posle godinu dana mogu ponovo da jedem. Pogledao sam u kalendar i video da je to bio trideseti dan od prvog jutra kada sam progutao prvu kašiku petroleja. Nisam mogao da verujem da ću živeti. Vratila mi se volja za život, a i osmeh – kaže Farudin.
Eksplozivna šala
Ispijanje petroleja nije nimalo prijatno. Farudin kaže da nikada neće zaboraviti kad mu je jedan prijatelj preneo priču koja se ispredala o njemu zbog petrolejske terapije.
– Čuo je da sam eksplodirao kada sam pripalio cigaretu. Uplašio sam se i mahinalno bacio cigaretu koja mi je bila u ustima. Čitava kafana smejala se zajedno sa mnom.
Kada je posle šest meseci svakodnevnog ispijanja petroleja osetio da mu se on “vraća na usta”, prestao je da ga pije i otišao u Skoplje na kontrolu.
– Rekli su mi da je nalaz uredan i da se na želucu ne primećuju nikakve promene. Isto mi je rekao i jedan lekar u Nirnbergu, u koji sam takođe otišao na kontrolu dok sam bio u poseti jednom rođaku. Kada sam mu pokazao moje nalaze iz Novog Sada, rekao mi je da je to nemoguće i kako je sasvim siguran da je čovek čiji su to nalazi već odavno mrtav. Tada sam se opet slatko nasmejao, ali i čvrsto odlučio da svima ispričam svoju priču, jer mnogi ljudi ne veruju u bilo šta sem klasične medicine. Ja kažem da sve treba pokušati – kaže Farudin.- dječak sa šibicama
#6 Re: "PETROLEJ" kao lijek za karcinom?????????
Cisti petrolej, da. Samo taj cisti.