a evo i link
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=19491
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

da se nisi pronasla?KatarinaKosaca wrote:I izrazito je muško šovinistička, a šovinizam je zabranjen na ovom forumu, pa sam prijavila ovu temu.
Pričakaćemo moderatora..casper_ wrote:da se nisi pronasla?KatarinaKosaca wrote:I izrazito je muško šovinistička, a šovinizam je zabranjen na ovom forumu, pa sam prijavila ovu temu.
ti u naslovu teme ne vidiš šovinizam? Muški šovinizam?burek_in_space wrote:Stigao sam, i shta cemo sad?
casper_ wrote:evo jedne zanimljive mape koja se jos ne uci u skolama.
a evo i link
http://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=19491
Ne vrijeđa ali pomijeni naziv mape. Neka se zove "veličina muškog mozga po državama".casper_ wrote:da se nisi pronasla?KatarinaKosaca wrote:I izrazito je muško šovinistička, a šovinizam je zabranjen na ovom forumu, pa sam prijavila ovu temu.
zasto bi nekog vrijedjalo?
to i hocu da kazem.burek_in_space wrote:Prije nego osudite temu, razmislite o ovoj temi na drugi nachin - koliko ova karta pokazuje kvalitet zhivota u odredjenom kutku svijeta.
tvsabina wrote:Ne vrijeđa ali pomijeni naziv mape. Neka se zove "veličina muškog mozga po državama".
U zeleno obojenim državama je veličine zrna graška a u crveno obojenim je normalne veličine.
Istinotpst , relevantnost i objektivnost podatka je identična kao i u prvobitnom nazivu teme.
Ne, ja vidim zhelj ujednog mushkarca da omoguci zhenama shto lakshe da dodju do seksa, na nachin shto ce im ukazati gdje u svijetu gledaju balgonaklono na njihovu neutazhivu zhedj za istim.KatarinaKosaca wrote:
ti u naslovu teme ne vidiš šovinizam? Muški šovinizam?
Ajd dodaj malo smeđe boje na BiH i neće bit šovinističkacasper_ wrote:ovo nikog ne vrijedja nego je cinjenicno stanje, a cinjenice nisu sovinizam.
Postoje mnogo pristojniji i načini i primjeri da se prikaže standard u određenom dijelu svijeta.burek_in_space wrote:Prije nego osudite temu, razmislite o ovoj temi na drugi nachin - koliko ova karta pokazuje kvalitet zhivota u odredjenom kutku svijeta.
Z apokazivanje kvaliteta života se naziva tema kvalitet života..burek_in_space wrote:Prije nego osudite temu, razmislite o ovoj temi na drugi nachin - koliko ova karta pokazuje kvalitet zhivota u odredjenom kutku svijeta.
Nije da se hvalim ali me ni jedna bosanka nije odbila.kloniran wrote:Cuj lakse pokupiti bosanku nego amerikanku
A hercegovka?Hercegoviina wrote:Nije da se hvalim ali me ni jedna bosanka nije odbila.kloniran wrote:Cuj lakse pokupiti bosanku nego amerikanku
Nakon ovog tvog posta, i mog pokushaja relaksiranja situacije, jedino ti mogu obecati da ce tema biti zatvorena, a tvoje lijepo "upakovane" uvrede koje sipash u zadnje vrijeme po forumu, bice pod mojom pomnom pazhnjom.KatarinaKosaca wrote: Z apokazivanje kvaliteta života se naziva tema kvalitet života..Ali, ako je tebi kao moderatoru ok, nemam ja šta reći. Uživajte u temi, kako @sabina reče, vidi gdje je zelenom bojom veličina muškog mozga.
pa predlozi naslov pa cu promjeniti. eto. nisam ja crtao kartu nego strucnjaci na tom polju.tvsabina wrote:Postoje mnogo pristojniji i načini i primjeri da se prikaže standard u određenom dijelu svijeta.burek_in_space wrote:Prije nego osudite temu, razmislite o ovoj temi na drugi nachin - koliko ova karta pokazuje kvalitet zhivota u odredjenom kutku svijeta.
Sigurna sam da pokretaču teme to nije bila namjera a ako ipak jeste neka promijeni primjer interpretacije jer je degutantan.
Unaprijed hvala.