Azil za mačke - MAČKERAJ

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
MJAU - da

#1 Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by MJAU - da »

Pozdrav ljubiteljima životinja!

Planiram da otovim azil za mačke, pošto ih zaista ima po ulicama mnogo.

Svi prijedlozi, sugestije, kritike, neobavezna mišljenja su dobrodošla.

Hvala!
manekenka u penziji

#2 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by manekenka u penziji »

:shock:
ja mačku nisam vidjela od kad šinteraj ne radi.
sema911s

#3 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by sema911s »

koji ste vi ublehasi,., lopovi,.,al u biti pametni dobru ideju gdje netreba da ulozite mnogo iskoristite dobro,.,.,

aziil za pse, azil za macke, azil za narkomane i lagano meni/nama/ se od plate odabijaa

lijek za peseke lutalice te macke su kinezi il talijani to s njima specijaliteti
_mufljuz_

#4 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by _mufljuz_ »

ima l mjesta za insana u tom mackeraju
ne mora dzabalana klopa i spavanje - cisticu da mi se ne prigovara da zderem i spavam za DZ :D

ja ipak mislim da bi opet prosle bolje machketine od mene....
MJAU - da

#5 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by MJAU - da »

sema911s wrote:koji ste vi ublehasi,., lopovi,.,al u biti pametni dobru ideju gdje netreba da ulozite mnogo iskoristite dobro,.,.,

aziil za pse, azil za macke, azil za narkomane i lagano meni/nama/ se od plate odabijaa

lijek za peseke lutalice te macke su kinezi il talijani to s njima specijaliteti

Ma ne mislim ja ničiju platu dirati, nego iz donacija.. Imam neke ideje, ne bih na teret ljudi nikada.

Ljudi su i meni na prvom mjestu, nisam ja zaluđenik i budala te vrste.
MJAU - da

#6 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by MJAU - da »

_mufljuz_ wrote:ima l mjesta za insana u tom mackeraju
ne mora dzabalana klopa i spavanje - cisticu da mi se ne prigovara da zderem i spavam za DZ :D

ja ipak mislim da bi opet prosle bolje machketine od mene....

E sada.... Možda se i nađe štogod :wink:
sema911s

#7 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by sema911s »

sory ja sam malo vise no isfrustriran imam komsinicu,.,socijalni slucaj neradi nema pemzije,., al zato ima 101 macku i 300 kerova,., i ako hoces sta da zaradis zaledjene macke saljes u kinu, takodje hoce i cuke,., toga ima bar za izvoza,., a to sto ces pravit okupljaliste samo ce ti neko izheban ko ja doc sasut sve sto netreba da cujes,.,, bolje se kani corava poslaa
uglavnomja

#8 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by uglavnomja »

manekenka u penziji wrote::shock:
upravo.
lavorpunvode

#9 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by lavorpunvode »

sema911s wrote:sory ja sam malo vise no isfrustriran imam komsinicu,.,socijalni slucaj neradi nema pemzije,., al zato ima 101 macku i 300 kerova,., i ako hoces sta da zaradis zaledjene macke saljes u kinu, takodje hoce i cuke,., toga ima bar za izvoza,., a to sto ces pravit okupljaliste samo ce ti neko izheban ko ja doc sasut sve sto netreba da cujes,.,, bolje se kani corava poslaa
ne kontam sto tebe dira sto tamo neka zena ima "101 macku i 300 kerova", kakva su to mahalska posla, ko da tebi od usta otkida sto ih hrani.
pakica_

#10 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by pakica_ »

ovi sto nisu vidjeli macke od doba sinteraja, ne znam kuda hodaju, kod mene mahala krcata i mackama i kerovima :D i neka je, nek' su zivi i zdravi svi redom.. :)
@mjau-da sretno u nakani, jer ni ne poce nista, vec naidje na misljenja tipa ovoga sto ima komsincu koja nema peMziju :-)
una_bo

#11 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by una_bo »

sema911s wrote:sory ja sam malo vise no isfrustriran imam komsinicu,.,socijalni slucaj neradi nema pemzije,., al zato ima 101 macku i 300 kerova,., i ako hoces sta da zaradis zaledjene macke saljes u kinu, takodje hoce i cuke,., toga ima bar za izvoza,., a to sto ces pravit okupljaliste samo ce ti neko izheban ko ja doc sasut sve sto netreba da cujes,.,, bolje se kani corava poslaa
ja mislim da si ti isfrustriran malo više sobom i svojim životom, pa projiciraš na druge. pozabavi se svojim problemima, a u tuđi novčanik nemoj da gledaš jer je to nekulturno. i poradi malo na gramatici, ja bih rekla da si ti nepismen slučaj, kaže se peNzija, negacija se piše odvojeno, da li ti imaš posao i kolika ti je plata?????????? i šta radiš u životu?
MJAU - da

#12 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by MJAU - da »

pakica_ wrote:ovi sto nisu vidjeli macke od doba sinteraja, ne znam kuda hodaju, kod mene mahala krcata i mackama i kerovima :D i neka je, nek' su zivi i zdravi svi redom.. :)
@mjau-da sretno u nakani, jer ni ne poce nista, vec naidje na misljenja tipa ovoga sto ima komsincu koja nema peMziju :-)

Takva situacija je u mom komšiluku i šire, baš ima mnogo mačaka i mačića :razz:

Konačno jedan glas "ZA". Hvala na mišljenju.
velikibrnjo

#13 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by velikibrnjo »

ostavi macke na miru, one nikog ne ujedaju lati se pascadi i njih fataj
joj sto ne mogu oih donacija i lezi hljebe da te jedem tipova
azil za macke sikter
ko ce miseve fatati kad ih opet bude najezda u Sa
MJAU - da

#14 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by MJAU - da »

[quote="velikibrnjo"]ostavi macke na miru, one nikog ne ujedaju lati se pascadi i njih fataj
joj sto ne mogu oih donacija i lezi hljebe da te jedem tipova
azil za macke sikter
ko ce miseve fatati kad ih opet bude najezda u Sa[/quote

Ne, azil za pse već postoji. Osim što ih se plašim, nemam namjeru ulaziti u tu "politiku". A što se tiče tvog problema sa donacijama, žao mi je što ću te razočarati, jer azil nije način da sebja prehranim ležeći, jer ve dugo imam divan posao.
lavorpunvode

#15 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by lavorpunvode »

a ni ja fkt ne kontam svrhu tog azila za macke.. :| haj sto je neko vec spominjao neki pansion, gdje ce se vlasnicke macke cuvati na par dana po potrebi, ali azil..? ne zamjeri, veliki sam mackoljubac, cukoljubac i svemogucezivotinjeljubac al ovo mi ne zvuci ko neka superideja. :roll:
MJAU - da

#16 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by MJAU - da »

lavorpunvode wrote:a ni ja fkt ne kontam svrhu tog azila za macke.. :| haj sto je neko vec spominjao neki pansion, gdje ce se vlasnicke macke cuvati na par dana po potrebi, ali azil..? ne zamjeri, veliki sam mackoljubac, cukoljubac i svemogucezivotinjeljubac al ovo mi ne zvuci ko neka superideja. :roll:
:razz: I pansioni već postoje, moja maca je vjerni gost. Kako ne razumiješ. Ima maca kojima je potreban dom, a ja inače smatram da svaka mačka zaslužuje dom. Ima ih mnogo koje nisu sposobne da se same prehrane, pa ih psi ganjaju, ljudi piskaju... jJa to želim, ali ni sama nisam 100% sigurna, zato cijenim svako mišljenje.
SundanceKid

#17 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by SundanceKid »

manekenka u penziji wrote::shock:
:lol: :lol:
uglavnomja

#18 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by uglavnomja »

cek malo, ti samo ZELIS da otvoris mackeraj, a ni to nisi 100% sigurna.
nemas plan, nemas sredstva, nemas prostor, nemas iskustvo, nemas ljude ... :lol: :lol: :lol:
MJAU - da

#19 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ

Post by MJAU - da »

uglavnomja wrote:cek malo, ti samo ZELIS da otvoris mackeraj, a ni to nisi 100% sigurna.
nemas plan, nemas sredstva, nemas prostor, nemas iskustvo, nemas ljude ... :lol: :lol: :lol:
Plan da, ljude, da, aočetna sredstva (iz osobnog budžeta) da, a kad sve bude spremno, tj. budem sigurna, neću nikoga pitati za mišljenje :lol:
Post Reply