Azil za mačke - MAČKERAJ
Moderator: anex
- MJAU - da
#1 Azil za mačke - MAČKERAJ
Pozdrav ljubiteljima životinja!
Planiram da otovim azil za mačke, pošto ih zaista ima po ulicama mnogo.
Svi prijedlozi, sugestije, kritike, neobavezna mišljenja su dobrodošla.
Hvala!
Planiram da otovim azil za mačke, pošto ih zaista ima po ulicama mnogo.
Svi prijedlozi, sugestije, kritike, neobavezna mišljenja su dobrodošla.
Hvala!
- manekenka u penziji
#2 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
ja mačku nisam vidjela od kad šinteraj ne radi.
- sema911s
#3 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
koji ste vi ublehasi,., lopovi,.,al u biti pametni dobru ideju gdje netreba da ulozite mnogo iskoristite dobro,.,.,
aziil za pse, azil za macke, azil za narkomane i lagano meni/nama/ se od plate odabijaa
lijek za peseke lutalice te macke su kinezi il talijani to s njima specijaliteti
aziil za pse, azil za macke, azil za narkomane i lagano meni/nama/ se od plate odabijaa
lijek za peseke lutalice te macke su kinezi il talijani to s njima specijaliteti
- _mufljuz_
#4 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
ima l mjesta za insana u tom mackeraju
ne mora dzabalana klopa i spavanje - cisticu da mi se ne prigovara da zderem i spavam za DZ
ja ipak mislim da bi opet prosle bolje machketine od mene....
ne mora dzabalana klopa i spavanje - cisticu da mi se ne prigovara da zderem i spavam za DZ
- MJAU - da
#5 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
sema911s wrote:koji ste vi ublehasi,., lopovi,.,al u biti pametni dobru ideju gdje netreba da ulozite mnogo iskoristite dobro,.,.,
Ma ne mislim ja ničiju platu dirati, nego iz donacija.. Imam neke ideje, ne bih na teret ljudi nikada.
Ljudi su i meni na prvom mjestu, nisam ja zaluđenik i budala te vrste.
- MJAU - da
#6 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
_mufljuz_ wrote:ima l mjesta za insana u tom mackeraju
ne mora dzabalana klopa i spavanje - cisticu da mi se ne prigovara da zderem i spavam za DZ![]()
E sada.... Možda se i nađe štogod
- sema911s
#7 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
sory ja sam malo vise no isfrustriran imam komsinicu,.,socijalni slucaj neradi nema pemzije,., al zato ima 101 macku i 300 kerova,., i ako hoces sta da zaradis zaledjene macke saljes u kinu, takodje hoce i cuke,., toga ima bar za izvoza,., a to sto ces pravit okupljaliste samo ce ti neko izheban ko ja doc sasut sve sto netreba da cujes,.,, bolje se kani corava poslaa
- uglavnomja
#8 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
upravo.manekenka u penziji wrote:![]()
- lavorpunvode
#9 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
ne kontam sto tebe dira sto tamo neka zena ima "101 macku i 300 kerova", kakva su to mahalska posla, ko da tebi od usta otkida sto ih hrani.sema911s wrote:sory ja sam malo vise no isfrustriran imam komsinicu,.,socijalni slucaj neradi nema pemzije,., al zato ima 101 macku i 300 kerova,., i ako hoces sta da zaradis zaledjene macke saljes u kinu, takodje hoce i cuke,., toga ima bar za izvoza,., a to sto ces pravit okupljaliste samo ce ti neko izheban ko ja doc sasut sve sto netreba da cujes,.,, bolje se kani corava poslaa
-
pakica_
#10 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
ovi sto nisu vidjeli macke od doba sinteraja, ne znam kuda hodaju, kod mene mahala krcata i mackama i kerovima
i neka je, nek' su zivi i zdravi svi redom.. 
@mjau-da sretno u nakani, jer ni ne poce nista, vec naidje na misljenja tipa ovoga sto ima komsincu koja nema peMziju
@mjau-da sretno u nakani, jer ni ne poce nista, vec naidje na misljenja tipa ovoga sto ima komsincu koja nema peMziju
- una_bo
#11 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
ja mislim da si ti isfrustriran malo više sobom i svojim životom, pa projiciraš na druge. pozabavi se svojim problemima, a u tuđi novčanik nemoj da gledaš jer je to nekulturno. i poradi malo na gramatici, ja bih rekla da si ti nepismen slučaj, kaže se peNzija, negacija se piše odvojeno, da li ti imaš posao i kolika ti je plata?????????? i šta radiš u životu?sema911s wrote:sory ja sam malo vise no isfrustriran imam komsinicu,.,socijalni slucaj neradi nema pemzije,., al zato ima 101 macku i 300 kerova,., i ako hoces sta da zaradis zaledjene macke saljes u kinu, takodje hoce i cuke,., toga ima bar za izvoza,., a to sto ces pravit okupljaliste samo ce ti neko izheban ko ja doc sasut sve sto netreba da cujes,.,, bolje se kani corava poslaa
- MJAU - da
#12 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
pakica_ wrote:ovi sto nisu vidjeli macke od doba sinteraja, ne znam kuda hodaju, kod mene mahala krcata i mackama i kerovimai neka je, nek' su zivi i zdravi svi redom..
Takva situacija je u mom komšiluku i šire, baš ima mnogo mačaka i mačića
Konačno jedan glas "ZA". Hvala na mišljenju.
- velikibrnjo
#13 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
ostavi macke na miru, one nikog ne ujedaju lati se pascadi i njih fataj
joj sto ne mogu oih donacija i lezi hljebe da te jedem tipova
azil za macke sikter
ko ce miseve fatati kad ih opet bude najezda u Sa
azil za macke sikter
ko ce miseve fatati kad ih opet bude najezda u Sa
- MJAU - da
#14 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
[quote="velikibrnjo"]ostavi macke na miru, one nikog ne ujedaju lati se pascadi i njih fataj
azil za macke sikter
ko ce miseve fatati kad ih opet bude najezda u Sa[/quote
Ne, azil za pse već postoji. Osim što ih se plašim, nemam namjeru ulaziti u tu "politiku". A što se tiče tvog problema sa donacijama, žao mi je što ću te razočarati, jer azil nije način da sebja prehranim ležeći, jer ve dugo imam divan posao.
azil za macke sikter
ko ce miseve fatati kad ih opet bude najezda u Sa[/quote
Ne, azil za pse već postoji. Osim što ih se plašim, nemam namjeru ulaziti u tu "politiku". A što se tiče tvog problema sa donacijama, žao mi je što ću te razočarati, jer azil nije način da sebja prehranim ležeći, jer ve dugo imam divan posao.
- lavorpunvode
#15 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
a ni ja fkt ne kontam svrhu tog azila za macke..
haj sto je neko vec spominjao neki pansion, gdje ce se vlasnicke macke cuvati na par dana po potrebi, ali azil..? ne zamjeri, veliki sam mackoljubac, cukoljubac i svemogucezivotinjeljubac al ovo mi ne zvuci ko neka superideja. 
- MJAU - da
#16 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
lavorpunvode wrote:a ni ja fkt ne kontam svrhu tog azila za macke..haj sto je neko vec spominjao neki pansion, gdje ce se vlasnicke macke cuvati na par dana po potrebi, ali azil..? ne zamjeri, veliki sam mackoljubac, cukoljubac i svemogucezivotinjeljubac al ovo mi ne zvuci ko neka superideja.
-
SundanceKid
#17 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
manekenka u penziji wrote:![]()
- uglavnomja
#18 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
cek malo, ti samo ZELIS da otvoris mackeraj, a ni to nisi 100% sigurna.
nemas plan, nemas sredstva, nemas prostor, nemas iskustvo, nemas ljude ...

nemas plan, nemas sredstva, nemas prostor, nemas iskustvo, nemas ljude ...
- MJAU - da
#19 Re: Azil za mačke - MAČKERAJ
Plan da, ljude, da, aočetna sredstva (iz osobnog budžeta) da, a kad sve bude spremno, tj. budem sigurna, neću nikoga pitati za mišljenjeuglavnomja wrote:cek malo, ti samo ZELIS da otvoris mackeraj, a ni to nisi 100% sigurna.
nemas plan, nemas sredstva, nemas prostor, nemas iskustvo, nemas ljude ...![]()
![]()