Urolog
Moderator: anex
- Janjicar
#2 Re: Urolog
Na penisu ili na testisu ?Sanchez22 wrote:Eh ovako prije nego odem doktoru,da pitam ovdje.
Prije mjesec dana sam osjetio neku malu kvrzicu na penisu samo sto je nakon 30 dana naraslo i to jako puno,velicine graska.Istiskao jednom izlazi bijeli gnoj,vise ne diram.Da se nadovezem,takodjer imam iskrivljenje oko 40-45 %.
S tim da nisam stupio u odnos jos uvijek moze li se imati normalan odnos bez problema i moze li se rijesiti lijekovima ?
Doktora cu posjetiti cim prije budem mogao hvala unaprijed.
Ja sam imao kvrzicu na lijevom testisu...
- Sanchez22
- Janjicar
#4 Re: Urolog
Ne znam za toSanchez22 wrote:Na penisu,da kazem da je lojna zlijezda ili urasla dlacica ne vjerujem jer je ovo ogromnoJanjicar wrote:Na penisu ili na testisu ?Sanchez22 wrote:Eh ovako prije nego odem doktoru,da pitam ovdje.
Prije mjesec dana sam osjetio neku malu kvrzicu na penisu samo sto je nakon 30 dana naraslo i to jako puno,velicine graska.Istiskao jednom izlazi bijeli gnoj,vise ne diram.Da se nadovezem,takodjer imam iskrivljenje oko 40-45 %.
S tim da nisam stupio u odnos jos uvijek moze li se imati normalan odnos bez problema i moze li se rijesiti lijekovima ?
Doktora cu posjetiti cim prije budem mogao hvala unaprijed.
Ja sam imao kvrzicu na lijevom testisu...
ja sam imao na lijevom testisu i odgadjao sam posjetu urologu dok nije kvrzica obavila citav testis i prije 20 dana sam imAo operaciju morao sam ga uklonit, stim da imam jos pretraga.
Kod svake bolesti je najbitnije da odmah pocnes s lijecenjem zbog toga odmah urologu nema zezanja s tim
- Sanchez22
#5 Re: Urolog
Svi mi odgadjamo dok ne bude kasno,ici cu doktoru prvom prilikom