Smrt kod političara.12,000KM

Gospodin ne

#1 Smrt kod političara.12,000KM

Post by Gospodin ne »

http://www.klix.ba/vijesti/bih/zbog-smr ... /130730072

Sramotno a sve po zakonu,pita li se gospoda koliko sirotinje nije moglo ukopati svoje najbliže ili koliko socijalne ustanove nisu mogle ili htjele pomoci socijalno nezbrinute korisnike kad im umre član porodice.

"NAROD ZNA"
Last edited by Gospodin ne on 30/07/2013 17:52, edited 1 time in total.
shibonja

#2 Re: Smrt kod političara.

Post by shibonja »

Ima li jos sta da nas iznenadi od ove bagre na vlasti??
Gospodin ne

#3 Re: Smrt kod političara.

Post by Gospodin ne »

Zbog smrti majke Tihiću iz budžeta isplaćeno 12.415, Prodanoviću 11.987 KM

"NAROD ZNA"
O'zone
Globalni moderator

#4 Re: Smrt kod političara.

Post by O'zone »

Stara verzija -"Hvala ti majko što si me rodila što si sa ocem ljubav vodila"
Nova verzija-"Hvala ti majko što si umrla što si me sa 12 hiljada obradovala"

Ma jebe se njima :lol: para kaplje
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#5 Re: Smrt kod političara.

Post by Matijevic_Vlado »

OK imaju govnari pravo po zakonu ovo uraditi, al hoce li i jedan novinar upitati "Suljo zasto si uzeo ove pare iako ti sigurno nisu bile potrebne da sahranis majku sa tim parama ?" samo da ga priupita pa neka on kaze da ima pravo na to, al da ga gledamo kako jad od covjeka to izgovara. Uzimaju oni mnogo vise od nas al ja ovakvima zelim da im svaki mjesec drzava na ovaj nacin pomaze :kiss:
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#6 Re: Smrt kod političara.

Post by antimobbing »

Kleptomanima u Vlasti država BiH i njene institucije služe kao KRAVA muzara, a vlastiti narod kao OVCE za šišanje PDV makazama u ova tri privatna Feuda.
Basvod

#7 Re: Smrt kod političara.

Post by Basvod »

Od rata pa do danas tajno isparilo desetine milijardi maraka... niko ni rijeci, nikog na zanima.
Politicari javno klepe par pisljivih hiljada... TOP TEMA!

BiH...
crnoplavo

#8 Re: Smrt kod političara.

Post by crnoplavo »

Tihiću je isplaćeno 12.415,50 maraka,
a Prodanoviću 11.987,40
zbog cega raazlika?, majka je majka, ljudi su ostali sirocad (ne znam imajul oca)novako ispada da je bosnjacka vrednija od srpske majke za 428 km i 10 feninga, nije dobro u kojem smjeru ide drzava
crnoplavo

#9 Re: Smrt kod političara.

Post by crnoplavo »

crnoplavo wrote:
Tihiću je isplaćeno 12.415,50 maraka,
a Prodanoviću 11.987,40
zbog cega raazlika?, majka je majka, ljudi su ostali sirocad (ne znam imajul oca)novako ispada da je bosnjacka vrednija od srpske majke za 428 km i 10 feninga, nije dobro u kojem smjeru ide drzava
Jednokratna pomoć iznosi tri osnovne mjesečne plate isplaćene u posljednja tri mjeseca. Osnovna plata Sulejmana Tihića iznosi 4.138,50 maraka, a Lazara Prodanovića 3.995,80 maraka.
uredu je, nasao sam
O'zone
Globalni moderator

#10 Re: Smrt kod političara.

Post by O'zone »

Basvod wrote:Od rata pa do danas tajno isparilo desetine milijardi maraka... niko ni rijeci, nikog na zanima.

BiH...

Pa i ovih par pišljivih hiljada spada u tih desetine milijardi maraka. Nego eto mi se malo isčuđavamo kao ono "nismo očekivali" i tako te gluposti :thumbup:
luckylaka

#11 Re: Smrt kod političara.

Post by luckylaka »

Navodno je jedan politicar danas izjavio,,Da Bog da mi umro i otac i majka ako sam ista ukrao,,a nakrao se i za cukununucad.Eto politicaru jos para. :D
Gospodin ne

#12 Re: Smrt kod političara.

Post by Gospodin ne »

"NAROD ZNA"
Gospodin ne

#13 Re: Smrt kod političara.

Post by Gospodin ne »

Koliko se danas politačara zapitalo.Uh što bi dobro bilo da sleti autobus a u njemu moja majka,otac,sestra,brat,očuh mačeha.pa sve to naplatim.

"NAROD ZNA"
Gospodin ne

#14 Re: Smrt kod političara.

Post by Gospodin ne »

"Zbog smrti majke Tihiću iz budžeta isplaćeno 12.415, Prodanoviću 11.987 KM"
Može li korisnik socijalnih davanja dobiti 3 klix pomoći 3x80=240km,naravno nemože taman da mu pogine porodica od 10 članova.
"NAROD ZNA"
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#15 Re: Smrt kod političara.

Post by Matijevic_Vlado »

slatka je to smrt bila, rekose im djeca i unucad :mrgreen:
Basvod

#16 Re: Smrt kod političara.

Post by Basvod »

O'zone wrote:
Basvod wrote:Od rata pa do danas tajno isparilo desetine milijardi maraka... niko ni rijeci, nikog na zanima.

BiH...

Pa i ovih par pišljivih hiljada spada u tih desetine milijardi maraka. Nego eto mi se malo isčuđavamo kao ono "nismo očekivali" i tako te gluposti :thumbup:
Ako je jedan narod (ili dva, tri) odlucio da zrtvuje svoju buducnost radi viseg cilja (raspad BiH, jedinstvena BiH) onda nema smisla da se iscudjava ovakvim glupostima. Prosuta je vec vreca rize, prosuce se jos ihaha i smijesno je u medjuvremenu, kad na par dana utihnu politicki sukobi, plakati nad jednim zrnom.

Mi smo primarno izabrali borce za jedinstvenu BiH, za raspad BiH, i ja nama je da ih finansiramo. Kad izaberemo ekonomiste onda ih treba prcati za svaku bacenu marku.
O'zone
Globalni moderator

#17 Re: Smrt kod političara.

Post by O'zone »

Basvod wrote:
O'zone wrote:

BiH...

Ako je jedan narod (ili dva, tri) odlucio da zrtvuje svoju buducnost radi viseg cilja (raspad BiH, jedinstvena BiH) onda nema smisla da se iscudjava ovakvim glupostima. Prosuta je vec vreca rize, prosuce se jos ihaha i smijesno je u medjuvremenu, kad na par dana utihnu politicki sukobi, plakati nad jednim zrnom.

Mi smo primarno izabrali borce za jedinstvenu BiH, za raspad BiH, i ja nama je da ih finansiramo. Kad izaberemo ekonomiste onda ih treba prcati za svaku bacenu marku.
Pa zato i stoji pod navodnicima "nismo očekivali". Meni je više neshvatljivo da se neko može začuditi ili što moj kolega na poslu danas meni kaže "kakav li je tim ljudima obraz" ja mu rekoh fin i čist a on me začuđeno gleda :shock:

Jebi ga ljudi koriste sve što im je moguće po zakonu (koji su sam donijeli u svoju korist) znaju da nemaju kome odgovarati, znaju da im ne može niko ništa, znaju i ako neko digne glas da imaju savršenu već uveliko razrađenu spiku nacionalne ugorženosti i onoga "Čuj šta su oni rekli" koja evo funkcioniše dvadeset godina ko' Doxa. Izgubih i ja oca ali nigdje ne vidjoh tih tri lična dohodka.

Zato hajmo se još malo čuditi dobro nam ide :thumbup:
HM 2011

#18 Re: Smrt kod političara.12,000KM

Post by HM 2011 »

Gospodin ne wrote:http://www.klix.ba/vijesti/bih/zbog-smr ... /130730072

Sramotno a sve po zakonu,pita li se gospoda koliko sirotinje nije moglo ukopati svoje najbliže ili koliko socijalne ustanove nisu mogle ili htjele pomoci socijalno nezbrinute korisnike kad im umre član porodice.

"NAROD ZNA"
Meni to uopšte više nije sramotno.....

Direktoru umre mama dobije tri plate - pomoći - jer je njemu pomoć potrebna kao i čistačici - a pomoć se dijeli radi ukopa ili radi čega........

Takođe - živi li član porodice u zajedničkom domaćinstvu ili ne se u nekim slučajevima provjerava a u nekima ne....

Tekovine socijalizma u kapitalističkom društvu....

Davno dotaknuto dno dna - samo sada prvi puta se isto medijski eksploatiše - (vidi da se taj propis vuče još od socijalizma).....
antifascism

#19 Re: Smrt kod političara.12,000KM

Post by antifascism »

Dok nasi Tihomir-aga i Bakir-beg pljackaju, vozaju auta vrijedna 200 000 i pricaju o halal zivotu Srbija potpisa ugovor vrijedan stotina miliona dolara sa nasom arapskom bracom :thumbup:
bosan

#20 Re: Smrt kod političara.12,000KM

Post by bosan »

Dok nekom ne smrkne ,drugom ne svane :D :D

Mogu zamislit ovu dvojicu kako su trljali ruke :D
HM 2011

#21 Re: Smrt kod političara.12,000KM

Post by HM 2011 »

antifascism wrote:Dok nasi Tihomir-aga i Bakir-beg pljackaju, vozaju auta vrijedna 200 000 i pricaju o halal zivotu Srbija potpisa ugovor vrijedan stotina miliona dolara sa nasom arapskom bracom :thumbup:
Po pitanju finansija vidi se da ste Vi i Ta Vaša braća pravo dobri..... (Inače DŽepovi nisu nikada bili braća)
HM 2011

#22 Re: Smrt kod političara.12,000KM

Post by HM 2011 »

Dje rasprava ?

Pojela maca jezik ?
palermo

#23 Re: Smrt kod političara.

Post by palermo »

crnoplavo wrote:
Jednokratna pomoć iznosi tri osnovne mjesečne plate isplaćene u posljednja tri mjeseca. Osnovna plata Sulejmana Tihića iznosi 4.138,50 maraka, a Lazara Prodanovića 3.995,80 maraka.
uredu je, nasao sam
Da, ali ne moraju biti tri njihove osnovne plaće.Ja koliko znam, u većini institucija se isplaćuju tri prosječne mjesečne plate na nivou BiH ili entiteta u slučaju smrti najbližeg srodnika. Parlamentarci su očito izuzetak i u smrti

Ovo je jednostavno pitanje morala......da je ovo društvo sačuvalo minimum nekih pozitivnih vrijednosti, Suljio bi već razmišljao o ostavci
webby-x

#24 Re: Smrt kod političara.12,000KM

Post by webby-x »

palermo wrote:Ovo je jednostavno pitanje morala......da je ovo društvo sačuvalo minimum nekih pozitivnih vrijednosti, Suljio bi već razmišljao o ostavci
Kada je to ovo društvo imalo neke pozitivne vrijednosti?
Sada je demokracija i informacije su dostupnije pa se zna.
muzicar_iz_parka

#25 Re: Smrt kod političara.12,000KM

Post by muzicar_iz_parka »

To je sića, teško da moš kupiti nove aluminijumske feluge i gume za prosječno auto nekog visokog političara kod nas.
Treba to poduplati.
Post Reply