Najbolji pogled na sarajevo
-
Auropal
#1 Najbolji pogled na sarajevo
Pozdrav svim forumašima.
Prije nego načnem temu, želim da se zahvalim svima koji će se uključiti u diskusiju, ali i zamoliti spamere da ne uzimaju učešće u ovoj temi.
Treba mi vaša pomoć. Naime, zanima me odakle je najbolji pogled na Sarajevo (poput onoga sa Zmajevca ili Barica/Čavljaka) kako bih mogao napraviti lijepu panoramu grada...
Dobro bi mi došlo i pojašnjenje kako doći do te lokacije, ako se radi o nekoj manje poznatoj...
Prije nego načnem temu, želim da se zahvalim svima koji će se uključiti u diskusiju, ali i zamoliti spamere da ne uzimaju učešće u ovoj temi.
Treba mi vaša pomoć. Naime, zanima me odakle je najbolji pogled na Sarajevo (poput onoga sa Zmajevca ili Barica/Čavljaka) kako bih mogao napraviti lijepu panoramu grada...
Dobro bi mi došlo i pojašnjenje kako doći do te lokacije, ako se radi o nekoj manje poznatoj...
- chengaba
#2 Re: Najbolji pogled na sarajevo
Vidikovac na Trebeviću. Kreneš na Trebević, na Ravnim/Prvi šumar (ima znak za skretanje desno za Napretkov dom) skreneš lijevo, i pratiš cestu dok ne prođeš ispod dijela bob staze, i onda ideš desno uzbrdo dok ne dođeš do dobrog pogleda... 
- muha_sa
#3 Re: Najbolji pogled na sarajevo
Trebevic, daleko najbolji pogled--bar meni jest 
-
Auropal
#4 Re: Najbolji pogled na sarajevo
Koliko je sigurno do gore doći, da li je minirano i da li je prohodno malim autom?chengaba wrote:Vidikovac na Trebeviću. Kreneš na Trebević, na Ravnim/Prvi šumar (ima znak za skretanje desno za Napretkov dom) skreneš lijevo, i pratiš cestu dok ne prođeš ispod dijela bob staze, i onda ideš desno uzbrdo dok ne dođeš do dobrog pogleda...
- DoradO
#5 Re: Najbolji pogled na sarajevo
ovako nesto mozda

-
Auropal
#6 Re: Najbolji pogled na sarajevo
Eh to je to prijatelju! Želim i ja nešto ovako da napravim!DoradO wrote:ovako nesto mozda![]()
![]()
I da ne zaboravim, VELIKI POZDRAV HZSA <3
- muha_sa
#7 Re: Najbolji pogled na sarajevo
slobodno furaj--možeš i autom.Auropal wrote:Koliko je sigurno do gore doći, da li je minirano i da li je prohodno malim autom?chengaba wrote:Vidikovac na Trebeviću. Kreneš na Trebević, na Ravnim/Prvi šumar (ima znak za skretanje desno za Napretkov dom) skreneš lijevo, i pratiš cestu dok ne prođeš ispod dijela bob staze, i onda ideš desno uzbrdo dok ne dođeš do dobrog pogleda...
- DoradO
#8 Re: Najbolji pogled na sarajevo
ok, poslat cu ti veceras kako do ovih lokacija sada moram ici...
pozdrav
pozdrav
-
Auropal
#9 Re: Najbolji pogled na sarajevo
Hvala mnogo.. i ja furam, valja stići na KoševoDoradO wrote:ok, poslat cu ti veceras kako do ovih lokacija sada moram ici...
pozdrav
-
Auropal
#10 Re: Najbolji pogled na sarajevo
slobodno furaj--možeš i autom.[/quote]muha_sa wrote: Koliko je sigurno do gore doći, da li je minirano i da li je prohodno malim autom?
Eh super, hvala!
- respo
#11 Re: Najbolji pogled na sarajevo
s bosmala je super fotkati