Znal neko ucinkovit savjet kako da me izbjegavaju
lampe sa strujom sto ih privlace imam nema efekta,oni signali nema efekta
Moderator: anex
Par kapljica sirćeta staviti - gdje?Sephora wrote:Protiv komaraca je idealno staviti na prozore saksije sa kadificama , stabljikama paradajza...a također je efikasno i jabukovo sirce.. Par kapljica na i rahat.. Miris sirceta ih odbija... A da da dodam i Mentha citrata, je super efikasna , kada je riječ o odbijanju istih..
Lično ništa ne koristim od kojekakvih sprey - eva , protiv komaraca , ni one električne utikače..sve mi to fuj..
Sephora wrote:
A nisam to sa kvascom propala .. Vjerovatno i to je efikasno, jer kiselina kvasca ih može odbiti..ma sve je bolje od hemijskih proizvoda...
moja krvna grupa. ali iz nekog meni nepoznatog razloga, komarci bjeze od mene, tako da ne znam jel ti to mjeriloPipiDugaDevetka wrote:
Ja sam privlačan za mosquitice, krv 0, pozitivac.
Drago mi je zbog tebe što ti komarci ne predstavljaju problem i to godinama iako imaš moju grupu krvi.lavorpunvode wrote:moja krvna grupa. ali iz nekog meni nepoznatog razloga, komarci bjeze od mene, tako da ne znam jel ti to mjeriloPipiDugaDevetka wrote:
Ja sam privlačan za mosquitice, krv 0, pozitivac.vec sam se zabrinula jer godinama, godinama, nijedan me nije ujeo. Po ko zna koliko puta zaspim a oni oko glave zuje, ujutro ustanem, ni pipnuli me nisu
PipiDugaDevetka wrote:Drago mi je zbog tebe što ti komarci ne predstavljaju problem i to godinama iako imaš moju grupu krvi.lavorpunvode wrote:moja krvna grupa. ali iz nekog meni nepoznatog razloga, komarci bjeze od mene, tako da ne znam jel ti to mjeriloPipiDugaDevetka wrote:
Ja sam privlačan za mosquitice, krv 0, pozitivac.vec sam se zabrinula jer godinama, godinama, nijedan me nije ujeo. Po ko zna koliko puta zaspim a oni oko glave zuje, ujutro ustanem, ni pipnuli me nisu
Slažem se sa tobom da tip krvi nema nikakvu ulogu u tome da li ćeš biti napadana ili ne od strane komaraca.
Nadam se da ćete zaobići i ovi tigrasti komarci veliki kao vrapčići.
http://www.klix.ba/vijesti/regija/maked ... /121002161