Sočiva
Moderator: anex
- dingosp0
#1 Sočiva
Moram mijenjati sočiva, nisam do sad nikad mijenjao..interesuje me gdje u SA najbolje to uzeti da su kvalitetna i od prilike koliko se kreću cijene, interesuje me na koji vremenski period se sve.mogu uzeti jer trenutno ove.koje imam su godišnje ...znaci godinu dana koristim... Mada kontam uzeti nešto na 3-6 mjeseci jer ove na godinu dana izgube kvalitet .a čitao sam da je najbolje uzmati mjesečne...tako gdje je najbolje da uzmem u gradu..hvala
-
Bellica
#2 Re: Sočiva
Na Dobrinji u optici "Apolo"-ja sam kupila sebi prosle godine, tri para za ja mislim 65KM, svaki par mozes da koristis 45 puta. Ja sam prezadovoljna, nisam imala probleme ni sa navikavanjem obzirom da mi je to bilo prvi put da ih koristim.dingosp0 wrote:Moram mijenjati sočiva, nisam do sad nikad mijenjao..interesuje me gdje u SA najbolje to uzeti da su kvalitetna i od prilike koliko se kreću cijene, interesuje me na koji vremenski period se sve.mogu uzeti jer trenutno ove.koje imam su godišnje ...znaci godinu dana koristim... Mada kontam uzeti nešto na 3-6 mjeseci jer ove na godinu dana izgube kvalitet .a čitao sam da je najbolje uzmati mjesečne...tako gdje je najbolje da uzmem u gradu..hvala
- dedovic.almir
#3 Re: Sočiva
Koja je to marka sociva ?
-
Bellica
#4 Re: Sočiva
[quote="dedovic.almir"]Koja je to marka sociva ?[/qu
Soflens ili tako nesto koliko se mogu sjetiti.
Soflens ili tako nesto koliko se mogu sjetiti.
-
dzamadan
#5 Re: Sočiva
Kod Katedrale ima jedna optika, 16 KM sociva, (par sociva), koja se koriste do 2 mjeseca. ODLICNA ! Koristim ih godinama, nikada nikakav problem nisam imao. Znao sam jedan par i duze od 2 mjeseca koristiti.
-
Bellica
#6 Re: Sočiva
Ima li optika ime?dzamadan wrote:Kod Katedrale ima jedna optika, 16 KM sociva, (par sociva), koja se koriste do 2 mjeseca. ODLICNA ! Koristim ih godinama, nikada nikakav problem nisam imao. Znao sam jedan par i duze od 2 mjeseca koristiti.