Kompleksi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
iza_tebe_sam
#1 Kompleksi
Kako kod djevojke to razbiti ?
Ona misli da je ono ovo , a ustvari to nije tako.
Primjer: misli da je debela , a ima savrsenu liniju , da je niko nece etc.
Sta Vi mislite o tome?
Kako uvjeriti djevojku da to ustvari nije tako , razbijanjem tih kompleksa je put do nje...
Sta Vi mislite o tome?
Kako uvjeriti djevojku da to ustvari nije tako , razbijanjem tih kompleksa je put do nje...
- graue_maus
#2 Re: Kompleksi
manje citati moderne casopise a vise poradit na samopouzdanju i sigurnoj komunikaciji sa okolinom .........
- Ramzess Veliki
#3 Re: Kompleksi
A zašto ćeš je uvjeravati? Kažeš joj da te privlači takva kakva je.
-
iza_tebe_sam
#4 Re: Kompleksi
Govorim uopsteno o tome , a to da kazem sam vec rekao , ali i dalje nije promjenila takav stav.
- Ramzess Veliki
#6 Re: Kompleksi
Pa što se mučiš zbog toga? Žene su ti to ... đabe objašnjavati ...iza_tebe_sam wrote:Govorim uopsteno o tome , a to da kazem sam vec rekao , ali i dalje nije promjenila takav stav.
Malo ona tebe navlači na tu foru. Hoće da joj stalno daješ komplimente, da se stavlja u centar pažnje. Ne nasjedaj na te fore.
- graue_maus
#7 Re: Kompleksi
Ramzess Veliki wrote:Pa što se mučiš zbog toga? Žene su ti to ... đabe objašnjavati ...iza_tebe_sam wrote:Govorim uopsteno o tome , a to da kazem sam vec rekao , ali i dalje nije promjenila takav stav.![]()
Malo ona tebe navlači na tu foru. Hoće da joj stalno daješ komplimente, da se stavlja u centar pažnje. Ne nasjedaj na te fore.
- Neradnik
#8 Re: Kompleksi
Djevojkama trebas uvjek reci ono sto misle.Ako kaze da je debela reci jesi eto te ko trokrilni ormar.iza_tebe_sam wrote:Kako kod djevojke to razbiti ?
Sta Vi mislite o tome?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#9 Re: Kompleksi
Ima ovoga, ali ima i ovoga sto kaze mausica. Toliko se zene danas bombarduju nekim navodnim idealima ljepote da bi jedna Merlinka danas bila ismijavana i predmet ruganja.Ramzess Veliki wrote: Malo ona tebe navlači na tu foru. Hoće da joj stalno daješ komplimente, da se stavlja u centar pažnje. Ne nasjedaj na te fore.
-
iza_tebe_sam
#10 Re: Kompleksi
Uredu navlaci me ali kako da ja to promjenim na koji nacin , sta da konkretno uradim.
- ladyblue18
#11 Re: Kompleksi
A sta bi ti da uradis, da je oslobodis kompleksa
Odustani od toga, neciji kompleksi su samo njegova stvar a ne stvar nekoga drugog da se bori sa tim.
Ako joj kazes 100 puta prelijepa si ona ce reci nisam ruzna sam ko zabac, eto to ti je to.
Odustani od toga, neciji kompleksi su samo njegova stvar a ne stvar nekoga drugog da se bori sa tim.
Ako joj kazes 100 puta prelijepa si ona ce reci nisam ruzna sam ko zabac, eto to ti je to.
- Havatar
#12 Re: Kompleksi
Pocni da joj tepas debela , buco itd 
- Neradnik
#13 Re: Kompleksi
kupis joj onu kafu herbafast imaju i tablete pa nek smrsa debela berta.iza_tebe_sam wrote:Uredu navlaci me ali kako da ja to promjenim na koji nacin , sta da konkretno uradim.
- Havatar
#14 Re: Kompleksi
Neradnik wrote:kupis joj onu kafu herbafast imaju i tablete pa nek smrsa debela berta.iza_tebe_sam wrote:Uredu navlaci me ali kako da ja to promjenim na koji nacin , sta da konkretno uradim.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#15 Re: Kompleksi
Odvedi je hirurgu.
- Ramzess Veliki
#16 Re: Kompleksi
Poslušaj Neradnika!iza_tebe_sam wrote:Uredu navlaci me ali kako da ja to promjenim na koji nacin , sta da konkretno uradim.
- ladyblue18
#17 Re: Kompleksi
Ili ovoHavatar wrote:Pocni da joj tepas debela , buco itd
- Ramzess Veliki
#18 Re: Kompleksi
Moraš znati da žene drugačije funkcioniraju od nas ... vidi se da si prespavao neke časove u školi, pa evo da ti ponovim gradivo:iza_tebe_sam wrote:Govorim uopsteno o tome , a to da kazem sam vec rekao , ali i dalje nije promjenila takav stav.
Kemijski element : žena
Simbol:ž
Pronalazač:Adam
Atomska težina: Optimalana oko 54 kg,ali varira od 40 do 200kg.
Učestalost elementa:veće količine mogu se naći u gradovima
Fizička svojstva: Površine obično presvučene premazom u boji.Naglo proključa,zamrzne se bez razloga.Topi se ako se primjeni odgovarajući postupak.Element se rijetko nalazi u djevičanski čistom stanju.
Kemijska svojstva: Lako se spaja sa zlatom,srebrom i dragim kamenjem.Troši velike količine skupocijenih supstanci. Eksplodira iznenada bez upozorenja i bez razloga.Namače se u vodi,a aktivnost joj se znatno poveća ako se natopi alkoholom.Najpoznatiji element za trošenje ogromnih količina novca,koje čovječanstvo pozna.
Najčešća upotreba: Prije svega kao ukras,naročito u skupocijenim automobilima.Odličan medikament za relaksaciju.Vrlo efikasno sredstvo za čišćenje.
Izvršeni pokusi:Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kad se stavi pored boljeg uzorka.
Opasnosti!Potencijalno opasan element osim u rukama stručnjaka.Ilegalno je imati više od jedne,mada se može posjedovati i više,pod uvjetom da se drže na različitim lokacijama i ne smiju doči u direktan kontakt!
- ho oponopono
#20 Re: Kompleksi
...ova tvoja iz primjera hoće da se udaiza_tebe_sam wrote:Kako kod djevojke to razbiti ?
Sta Vi mislite o tome?
ps. mani se kompleksaša može i tebe zaraziti i tebi koji kompleks s guštom nabiti, pak ne možeš pomoći nekome ko ne voli samog sebe i ne želi sam si pomoći!
- JThomas
#21 Re: Kompleksi
svaka žena dobro zna je li debela ili nije i je li "dobra" ili nije. ne misli ona da je debela, nego voli da joj ti govoriš da nije.
- Ramzess Veliki
#22 Re: Kompleksi
Znaš je ???Sa_dy wrote:sto jes jesJThomas wrote:svaka žena dobro zna je li debela ili nije i je li "dobra" ili nije. ne misli ona da je debela, nego voli da joj ti govoriš da nije.
... znači da je debela k'o morž na plaži?
- Ramzess Veliki
#23 Re: Kompleksi
Ništa ... imaju malko više.Sa_dy wrote:ne znam jeRamzess Veliki wrote: Znaš je ???![]()
... znači da je debela k'o morž na plaži?, al sta fali bucama, ima ih preslatkih
![]()
![]()
a poslije cu odgovoriti...rintam sad bem ti poso
Bolje nego da im fali pa da se žuljaju na plaži.
- MedenoSrce
#24 Re: Kompleksi
najbolja metoda ... i da dodam krofnice, buhtliceladyblue18 wrote:Ili ovoHavatar wrote:Pocni da joj tepas debela , buco itdprestala bi iste sekunde
a i ovo je istina, kao sto i svaki muskarac zna gdje mu je mjesto u hranidbenom lancuJThomas wrote:svaka žena dobro zna je li debela ili nije i je li "dobra" ili nije.
- Saian
#25 Re: Kompleksi
sve je u to u granicama dok god je grin pis na plazhi ne opkoli s namjerom da je kotrljaju nazad u more