Fimoza ?

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
phimosisanonymous

#1 Fimoza ?

Post by phimosisanonymous »

Pozdrav :) nakon duzeg guglanja ustanovio sam da imam fimozu.Prije par godina sam mislio da ce taj problem otici sam od sebe (nisam ni znao da je fimoza u pitanju),ali evo,jos uvijek je tu :-) .Ne znam jesam li jedini,ali ja s roditeljima nisam imao nikakve razgovore o mom seksualnom zivotu tako da mi je neugodno samo otici i reci ej stari vidi ovo,imam fimozu :lol: :lol: .Treba mi nekakav savjet :-)

ps : Ovo mi je novi account,inace sam aktivan clan foruma ali eto,zelio bih da ostanem anoniman,evo nosim i ove brkove,sve u cilju anonimnosti :lol: :lol:
2001

#2 Re: Fimoza ?

Post by 2001 »

:shock: :shock: :shock:

I kažeš da "imaš" roditelje???
staradis

#3 Re: Fimoza ?

Post by staradis »

Sretno sa lijecenjem

Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
futurista

#4 Re: Fimoza ?

Post by futurista »

fimoza se vrlo brzo i lako kazu i bezbolno operise care ne brini
Peryton_

#5 Re: Fimoza ?

Post by Peryton_ »

fiziolosko obrezivanje.sta ima lose u tome? salim se

postupak traje 20 minuta, lokalna anestezija :)
Brus Lee

#6 Re: Fimoza ?

Post by Brus Lee »

phimosisanonymous wrote:Pozdrav :) nakon duzeg guglanja ustanovio sam da imam fimozu.Prije par godina sam mislio da ce taj problem otici sam od sebe (nisam ni znao da je fimoza u pitanju),ali evo,jos uvijek je tu :-) .Ne znam jesam li jedini,ali ja s roditeljima nisam imao nikakve razgovore o mom seksualnom zivotu tako da mi je neugodno samo otici i reci ej stari vidi ovo,imam fimozu :lol: :lol: .Treba mi nekakav savjet :-)

ps : Ovo mi je novi account,inace sam aktivan clan foruma ali eto,zelio bih da ostanem anoniman,evo nosim i ove brkove,sve u cilju anonimnosti :lol: :lol:
Ako si punoljetan, odes do hirurga, on te pregleda, dogovorite se za termin operacije (u narodu poznate kao sunet), uradis tzv preoperativnu pripremu (lab, pregled interniste i RTG pluca) i odes na zakazani termin. Operacija traje oko 20 tak minuta, stave se konci koji se sami resorbuju za 5-6 dana, tako da oako je sve u redu, nema kontrolnih pregleda. Nosis siroke gace 5-6 dana i to je to. Ako si maloljetan, to sve isto, samo sto moras sa starim ici.
phimosisanonymous

#7 Re: Fimoza ?

To sam i mislio,ako mi bude nudio nekakve kreme da rastezem prirodnim putem,to mi se ne radi,pitati cu ga odmah mogu li pod noz,ili ti ga,sunet :lol:
phimosisanonymous

#8 Re: Fimoza ?

Otisao topic u zaborav,ali evo imam pitanje,pa ako neto zna :thumbup: .Imao sam operaciju u ponedjeljak,pustili su me kuci odmah sutradan.Doktor mi je rekao da sam sebi skinem zavoj (to sam uradio jutros) i stavio drugi (na kojem sam stavio neke tekucine "rivanol").Interesuje me za koliko ce dana proci ovaj otok i osjetljivost,jer svaki put kad dirnem cunom :lol: od pidjamu,imam osjecaj kao da me netko ubode iglom :lol:
eki to

#9 Re: Fimoza ?

Post by eki to »

jeno po godine, ako budes imo srece :D nego koliko si dobio rapa na sunet :D
phimosisanonymous

#10 Re: Fimoza ?

eki to wrote:jeno po godine, ako budes imo srece :D nego koliko si dobio rapa na sunet :D
hah :lol:

Peti dan od operacije,a otok iste velicine kao i poslije operacije.Brine me samo sto je jedna strana vise otecena nego druga :-) .Sacekat cu jos 5-6 dana,ako ne bude nikakve razlike otici cu opet do doktora pa nek pregleda.
phimosisanonymous

#11 Re: Fimoza ?

Da nastavim,mozda neko bude guglao pa mu pomogne ;-)

Jutros sam skinuo zavoj i odlucio da hodam onako,gole cune :lol: .Prije par sati sam osjetio nekakav,da ne kazem smrad,i dole ispod glave penisa,gdje je frenulum,je bila ranica,ali sto me zabrinulo jeste da su coskovi onako crnkasti,pa se brinem da nije infekcija.Sutra idem na pregled iako nisam narucen,ipak ja imam samo jednu cunu,i bitna mi je :lol: :lol:
Post Reply