Meni se cini da bi bio puno bolji da je visi.
I jedna slika obradjena u Photoshopu kako bi izgledao Avaz da je visi.

Uh wrote:Eh jebiga, nikad niste zadovoljni. Treba i za ovo placati struju i grijanje
Sve to isto mozes naci u bilo kojim bh. dnevnim novinama.glasnost wrote:svaka cast fahri na zgradi, ali sto se tice sadrzaja, kvaliteta i izgleda, avaz je bas sranje. to je novina koju procitam za 10 minuta, dok cekam da dodjem na red kod frizera.
dane kupujem redovno i citam ih otprilike 3 dana, buduci da nemam bas vremena a ni volje sve odjednom procitati. neke tekstove obicno cuvam za trenutke kad ce mi koncentracija biti jaca (npr. kolumne jergovica, hemona, bazduljeve prezentacije knjige, stojicevi i lovrenovicevi eseji...)
Pokraden pred džamijom kod Kalesije
Meho otišao na džumu u gojzericama, a vratio se kući u papučama
Prošlog petka Meho (Ibrahima) Đedović (26) iz Brda kod Kalesije na džuma-namaz u džamiju došao je u gojzericama, ali se vratio u starim papučama. Naime, dok je Meho s ostalima klanjao, nepoznata osoba mu je ukrala gojzerice, a na njihovom mjestu ostavila stare papuče.
Prema riječima Nasihe Dedić, čija se kuća nalazi odmah do džamije, nekoliko minuta nakon početka namaza ispred džamije se zaustavila crvena "askona".
- Iz auta je izašao čovjek i krenuo prema džamiji. Mislila sam da je zakasnio na džumu. Međutim, on se brzo vratio, sjeo u auto i udaljio se - kaže Nasiha.
Kradljivac je, po svemu sudeći, do džamije došao u starim papučama koje je, dok su ostali bili na namazu, skinuo i obukao Mehine gojzerice. Istog dana ista osoba je primijećena i ispred džamije u Križevcima, koja je udaljena svega dva kilometra.
Međutim, kradljivac je zakasnio, jer su ljudi već počeli da izlaze iz džamije. Meho Đedović je slučaj prijavio policiji, ali lopov još nije pronađen.
Dnevni avaz
Zar je moguće da je skoro 20 godina prošlo od obnove
A ti si (jedini sa ove teme) još uvijek aktivan, haman dvije decenije