Molim cijenjene prijedloge...
MIJENJAM NICK...MOLIM PRIJEDLOGE...
-
Kwaheri
#1 MIJENJAM NICK...MOLIM PRIJEDLOGE...
...zbog sve češće "zloupotrebe" mog nicka (naročito na temi poligamija)...mijenjam nick...
-
digger
#5 Re: MIJENJAM NICK...MOLIM PRIJEDLOGE...
Obzirom da novi predlog zakona moze da se izglasa uz amandman da se vise partnera dozvoli samo muskarcima (jedva cekam), imas par solucija:zena wrote:...zbog sve cˇesˇc´e "zloupotrebe" mog nicka (narocˇito na temi poligamija)...mijenjam nick...
"predmet"
"objekat"
ili mozda latinski: "nemo" (niko)
- Fair Life
#9 Re: MIJENJAM NICK...MOLIM PRIJEDLOGE...
Nekad, koliko se mogu prisjetiti, u krizaljkama/ukrstenicama trazio se termin za "drugu zenu".digger wrote:Obzirom da novi predlog zakona moze da se izglasa uz amandman da se vise partnera dozvoli samo muskarcima (jedva cekam), imas par solucija:zena wrote:...zbog sve cˇesˇc´e "zloupotrebe" mog nicka (narocˇito na temi poligamija)...mijenjam nick...
"predmet"
"objekat"
ili mozda latinski: "nemo" (niko)
Mislim da je tacan odgovor bio INOCHA.
Pa, eto...
Pozdrav dami !
Last edited by Fair Life on 13/02/2005 03:21, edited 1 time in total.
-
Satriani
#10 Re: MIJENJAM NICK...MOLIM PRIJEDLOGE...
Hanumazena wrote:...zbog sve češće "zloupotrebe" mog nicka (naročito na temi poligamija)...mijenjam nick...
-
whow
#13 Re: MIJENJAM NICK...MOLIM PRIJEDLOGE...
Zovi se ex-zenazena wrote:...zbog sve češće "zloupotrebe" mog nicka (naročito na temi poligamija)...mijenjam nick...
- 8. sekretar SKOJ-a
#15 Re: MIJENJAM NICK...MOLIM PRIJEDLOGE...
Inoća=dobar prijedlog.zena wrote:...zbog sve češće "zloupotrebe" mog nicka (naročito na temi poligamija)...mijenjam nick...
1. Mujer (muher esp.)=žena
2. Bijela Suzana
3. Turbo Amela
-
Kwaheri
digger...nikako mi ne leze...tvoji prijedlozi...mada su zanimljiv izraz tvog pojma zene...mislim ekvivalenta za tu rijec...i solucije koja je ostavljena a koju jedva cekas...
satriani...simpa...mada bi me to ipak stavilo u kontekst udate zene...hanumica...mozda...
violentjack...neprihvatljivo...po vise osnova...
whow......ne mogu da se odlucim...
8. sekretar...necega...
Fair Life...trebao si jos jednom udahnuti...i zasto ne vidjeh tvoj prijedlog...ne mogu da vjerujem da ga nema...(ovo govorim pod pretpostavkom da iako podebljano INOCHA nije bio tvoj prjedlog)...otpozdrav.
...ne znam sto u mi neki...ovako skrti...ne mijenja se nick svaki dan...
satriani...simpa...mada bi me to ipak stavilo u kontekst udate zene...hanumica...mozda...
violentjack...neprihvatljivo...po vise osnova...
whow......ne mogu da se odlucim...
8. sekretar...necega...
Fair Life...trebao si jos jednom udahnuti...i zasto ne vidjeh tvoj prijedlog...ne mogu da vjerujem da ga nema...(ovo govorim pod pretpostavkom da iako podebljano INOCHA nije bio tvoj prjedlog)...otpozdrav.
...ne znam sto u mi neki...ovako skrti...ne mijenja se nick svaki dan...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
zena wrote: ...ne znam sto u mi neki...ovako skrti...ne mijenja se nick svaki dan...
Draga zeno, zadrzi svoj nick, mozda bi trebala samo staviti veliko Z da se zna da si ti TA! A nemoj traziti pomoc od drugih, totalno su negativno inspirisani
PozdraV
-
smackhead
#19 Re: MIJENJAM NICK...MOLIM PRIJEDLOGE...
pa bio ti je vrlo originalan nick, bas me cudi da ti treba savjet kad si tako mastovita...zena wrote:...zbog sve češće "zloupotrebe" mog nicka (naročito na temi poligamija)...mijenjam nick...
-
Kwaheri
#21 Re: MIJENJAM NICK...MOLIM PRIJEDLOGE...
smackhead wrote:pa bio ti je vrlo originalan nick, bas me cudi da ti treba savjet kad si tako mastovita...zena wrote:...zbog sve češće "zloupotrebe" mog nicka (naročito na temi poligamija)...mijenjam nick...
...nick ne mijenjam orginalnosti radi...
..i nisam trazila savjet...vec prijedlog...
-
vodolija_33
svaka častSaian wrote:ma zena kod nekih ljudi je svejedno koji je nick kako ovaj jedan poznanik Wiliam reche:
"What's in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet".
A žena ostaje žena bez obzira koji nick da uzme
Lijep pozdrav
-
digger
Gee, a ja mislio da sam duhovit i dobitnik prve nagrade!zena wrote:digger...nikako mi ne leze...tvoji prijedlozi...mada su zanimljiv izraz tvog pojma zene...mislim ekvivalenta za tu rijec...i solucije koja je ostavljena a koju jedva cekas...
Mozda "Marg."