Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da kupim Seat ibizu 2002 godiste.... Dvoumim se izmedju tdi 1,9 96 kw ili 1,9 tdi 74 kw... Sad me intersuje sta vi mislite u ovim autima opcenito.I koji su najbolji motori kada je u pitanju ova vrsta automobila ? Vas iskrene savjet iz licnog iskustva zelim ?!
ja trenutno vozim sdi 2003 god extra vozilica 2 vrata,sa panormaskim krov i klimom a imao sam i tdi,tdi leti veca je potrosnja al sve u svemu prejeftin za odrzavanje,prelazak na sdi zbog potrosnje,vecinom je gradska voznja tako da nema potrebe za gasiranje,ima prijatelja koji prodaje svoi ibizu 2003 god sa 4 vrata ,pa javi se u pm ako te interesuje i sdi
carobnjak wrote:ja trenutno vozim sdi 2003 god extra vozilica 2 vrata,sa panormaskim krov i klimom a imao sam i tdi,tdi leti veca je potrosnja al sve u svemu prejeftin za odrzavanje,prelazak na sdi zbog potrosnje,vecinom je gradska voznja tako da nema potrebe za gasiranje,ima prijatelja koji prodaje svoi ibizu 2003 god sa 4 vrata ,pa javi se u pm ako te interesuje i sdi
De mi reci koliko ti je po gradu uzimao seat ibiza tdi 74 kw
carobnjak wrote:ja trenutno vozim sdi 2003 god extra vozilica 2 vrata,sa panormaskim krov i klimom a imao sam i tdi,tdi leti veca je potrosnja al sve u svemu prejeftin za odrzavanje,prelazak na sdi zbog potrosnje,vecinom je gradska voznja tako da nema potrebe za gasiranje,ima prijatelja koji prodaje svoi ibizu 2003 god sa 4 vrata ,pa javi se u pm ako te interesuje i sdi
7-7.5l prosjek po gradu, Ibiza 74kW ATD motor
pa sigurno hoce od 7-7.5 SDI motor relacija ode visokog do velike kladuse i nazad 670 km za 65 km
Ja sam vozio seata ibizu 2001 godina 1.9 tdi, vjeruj mi da se i dan danas kajem sto sam ga prodao, i uzeo audia. Vjeruj mi auto je ekstra,prejeftino za odrzavat, jak motor, lagana sasija a potrosnja je mizerna- Uglavnom otvorena voznja 4.5 litara gradska 5.5-6 litara