Opel Astra 1.4 16V 2004 godiste,90 konja 160 hiljada presla ?
Mane i prednosti,sve me zanima
Pozdrav
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Nisam mislio na mjerac vanjske temp. to ima, nego na mjerac temp rasladne tecnosti tj temp. motora kao sto ima vecina auta, umjesto kojeg je samo lampica upozorenja koja se pali kad nesto nije uredu pa ti gataj kad se upalila lampica jel temp. tek pocela rasti il kad je vec pregrijan.Mostar86 wrote:Hvala Gorane na odgovoruA sto se tice mjerenja temp mislis da nema mu na ekranu kolka je vanjska temp ?
goran16v wrote:Nisam mislio na mjerac vanjske temp. to ima, nego na mjerac temp rasladne tecnosti tj temp. motora kao sto ima vecina auta, umjesto kojeg je samo lampica upozorenja koja se pali kad nesto nije uredu pa ti gataj kad se upalila lampica jel temp. tek pocela rasti il kad je vec pregrijan.Mostar86 wrote:Hvala Gorane na odgovoruA sto se tice mjerenja temp mislis da nema mu na ekranu kolka je vanjska temp ?
Nije pitanje ispravnosti auta i odrzavanja nego principa rada te lampice.Mostar86 wrote:
Ako se redovno servis radi i odrzava to nebi bio problem saznati jel tako ?
On ce njega pronaci i nebi trebalo biti problema. Barem ja tako mislim...
Upravo 16v motori traze vise obrtaje od onih sa 8v.drndalo wrote:Kao i svaki benzinac te kubikaze pa makar i sa 16v, da bi "isao malo brze", prestizanja obicno, voli da da se "zavrti" >4.000/min. i onda ide kako treba...
Zavrti ga, nek' se "cuju kako rzu" konji, i ima da ide...ima tih 90 ks snaga i 16 ventila,pa sam cuo kao da je teze auto i da ko pati se,
Joj, neki dan u Rimu, kraj mene Lancia Beta Coupe, cigla crvene boje... Evo jos mi sline cure...johntra wrote:kupi sebi neki alTajmer onda...
Tacno tako, ali kad za problem saznas kad se lampica upali (a onda gataj da li je to bilo na vrijeme ili je prekasno), a kazalju mozes pratiti i svar rjesiti prije nego postane problem - tu je problem.johntra wrote:Većina novijih auta u posljednje vrijeme nema mjerač temperature rashladne tečnosti, tako da ne vidim u čemu je problem...ako se upali lampica i ako stalno gori, onda imaš problem, valjda si toliko pametan da ćeš stati i provjeriti zašto je to tako...isto tako dok svijetli plavo (tako je riješeno kod nekih auta), ne gasaj i ne deri motor, jer je tada hladniji...ne vidim šta je tu toliko zabrinjavajuće...