Gledanje filmova na internetu

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
aida25

#1 Gledanje filmova na internetu

Post by aida25 »

Ima li ko informaciju zašto ne rade ove stranice za gledanje filmova,je li se to više neće moći gledati filmovi besplatno na internetu? Od juče, vidim par stranica je ukinuto a na drugim ne rade filmovi, ako ima neko neku informaciju da mi kaže šta se dešava...
KnuckleHead

#2 Re: Gledanje filmova na internetu

Post by KnuckleHead »

ja inache gledam na watchfreemovies i alluc, sve normala shljaka ne znam koje stranice su pale ako mozes reci da zna raja.
bdzs

#3 Re: Gledanje filmova na internetu

Post by bdzs »

Najbolja stvar što postoji na internetu http://xbmc.org/
aida25

#4 Re: Gledanje filmova na internetu

Post by aida25 »

Filmovizija, filmovin su ukinute a na drugim imaju filmovi ali se ne mogu gledat, uglavnom evo čitam na facebooku razlog za ukidanje nezakonit rad što znači da će se sve ukinuti zbog piraterije, zato i pitam ima li iako kakvu informaciju što se stranice ukidaju..
KnuckleHead

#5 Re: Gledanje filmova na internetu

Post by KnuckleHead »

nemam pojma oko ovih domacih nisam na njima nikad gledao, watchfreemovies su par puta napadali i pokusali zatvorit al su ljudi digli opet x puta, i sa alluc je ista prica sve u svemu na stranim servisima probaj gledat domace ce sad pritisnut zbog uvlacenja u dupe evropi.
aida25

#6 Re: Gledanje filmova na internetu

Post by aida25 »

Aha ok, ma gledaću nema mi druge, samo smeta što na njima nema prevoda.Hvala u svakom slučaju.
Post Reply