Thompson
Moderator: _BataZiv_0809
-
dweia
#1 Thompson
Pozdrav svima.
Zanima me vase misljenje o Marko Perkovic "Thompson".
Mnogo Bošnjaka njega slusa, kao i ja sam, pa se pitam zbog cega mu ne dozvoliti nastup u Sarajevu ?!
Mislim da je jako licemjerno to sto nasi politicari rade. Da li mi zaboravljamo ko je bio agresor, pa sad tim istim udovoljavamo ?!
Zanima me vase misljenje o Marko Perkovic "Thompson".
Mnogo Bošnjaka njega slusa, kao i ja sam, pa se pitam zbog cega mu ne dozvoliti nastup u Sarajevu ?!
Mislim da je jako licemjerno to sto nasi politicari rade. Da li mi zaboravljamo ko je bio agresor, pa sad tim istim udovoljavamo ?!
- kisni indijanac
#2 Re: Thompson
'ajmo još i ceci otvorit' temu, pa da bude dernek kompletan.....
-
FreakyStyley
#3 Re: Thompson
Thompson je seljak i pravi losu muziku. Moze nastupit u Sarajevu, al jedino u necijem dnevnom boravku jer ga niko ne slusa ovdje, vecina raje nikad nije ni cula za njega. Nek se drzi Sirokog brijega, Kiseljaka i slicnih velegrada.
- Pitarrr82
#4 Re: Thompson
Interesantno, ja ne znam nijednog Bosnjaka koji njega slusa, slusaju sve i svasta ali ne i njega...
-
dweia
#5 Re: Thompson
Pa ja ga slusamPitarrr82 wrote:Interesantno, ja ne znam nijednog Bosnjaka koji njega slusa, slusaju sve i svasta ali ne i njega...
- Pitarrr82
#6 Re: Thompson
dweia wrote:Pa ja ga slusamPitarrr82 wrote:Interesantno, ja ne znam nijednog Bosnjaka koji njega slusa, slusaju sve i svasta ali ne i njega...
Super za tebe ali kao sto rekoh ja ne znam nekoga da ga slusa pa tako ne znam ni tebe
-
FreakyStyley
#7 Re: Thompson
dweia wrote:Pa ja ga slusamPitarrr82 wrote:Interesantno, ja ne znam nijednog Bosnjaka koji njega slusa, slusaju sve i svasta ali ne i njega...
Kad se prije upoznaste ?
- T-Rexx
#8 Re: Thompson
Da dodje do nekog hrvatsko-bosnjackog oruzanog sukoba, Tompson bi sa "u" na glavi pjevao hrvatskim bojovnicima i ohrabrivao ih u pohodima.
-
FreakyStyley
#9 Re: Thompson
Pa evo u ovom spotu u prvom postu sieg heil pozdrav rukom i za dom spremni, na stranu jos sto mu je muzika smece i sto ima glas ko 13ogodisnja kcerka Alena Islamovica.
-
ime_kojeg_nema
#10 Re: Thompson
to se vec desiloT-Rexx wrote:Da dodje do nekog hrvatsko-bosnjackog oruzanog sukoba, Tompson bi sa "u" na glavi pjevao hrvatskim bojovnicima i ohrabrivao ih u pohodima.
- Baltazar_khan
#11 Re: Thompson
sve bi to hanka čizmom u jajaT-Rexx wrote:Da dodje do nekog hrvatsko-bosnjackog oruzanog sukoba, Tompson bi sa "u" na glavi pjevao hrvatskim bojovnicima i ohrabrivao ih u pohodima.
-
dweia
#12 Re: Thompson
Pa da dodje do bosnjacko-srpskog sukoba, sta mislis kome bi Aca Lukas pjevao ? Onaj isti koji je nastupao u Zetri.ime_kojeg_nema wrote:to se vec desiloT-Rexx wrote:Da dodje do nekog hrvatsko-bosnjackog oruzanog sukoba, Tompson bi sa "u" na glavi pjevao hrvatskim bojovnicima i ohrabrivao ih u pohodima..
- T-Rexx
#13 Re: Thompson
Upravo zato ga i smatram gnjidom.dweia wrote:Pa da dodje do bosnjacko-srpskog sukoba, sta mislis kome bi Aca Lukas pjevao ? Onaj isti koji je nastupao u Zetri.ime_kojeg_nema wrote:to se vec desiloT-Rexx wrote:Da dodje do nekog hrvatsko-bosnjackog oruzanog sukoba, Tompson bi sa "u" na glavi pjevao hrvatskim bojovnicima i ohrabrivao ih u pohodima..
-
FreakyStyley
#14 Re: Thompson
Stvar je u tome sto je Aca popularan ovdje i svi ga slusaju, zato je i napunio zetru. Nikad nisam cuo da iko prica o thompsonu ili da je neko cu za njega uopste, kamo li da ga slusaju ljudi, ko bi mu dosao na koncert ? Nema u Sarajevu "domoljuba" u crnim kosuljama.dweia wrote:Pa da dodje do bosnjacko-srpskog sukoba, sta mislis kome bi Aca Lukas pjevao ? Onaj isti koji je nastupao u Zetri.ime_kojeg_nema wrote:to se vec desiloT-Rexx wrote:Da dodje do nekog hrvatsko-bosnjackog oruzanog sukoba, Tompson bi sa "u" na glavi pjevao hrvatskim bojovnicima i ohrabrivao ih u pohodima..
-
dweia
#16 Re: Thompson
To stoji, da je popularniji Aca. Mislim ako neko hoce da slusa, zasto ne dopustiti, pa ko voli nek izvoli?! Zar nije logicno ?! Mi smo zaboravili nasu proslost vezanu za Hrvatsku i Hrvate ocigledno.Stvar je u tome sto je Aca popularan ovdje i svi ga slusaju, zato je i napunio zetru. Nikad nisam cuo da iko prica o thompsonu ili da je neko cu za njega uopste, kamo li da ga slusaju ljudi, ko bi mu dosao na koncert ? Nema u Sarajevu "domoljuba" u crnim kosuljama.
-
FreakyStyley
#17 Re: Thompson
dweia wrote:To stoji, da je popularniji Aca. Mislim ako neko hoce da slusa, zasto ne dopustiti, pa ko voli nek izvoli?! Zar nije logicno ?! Mi smo zaboravili nasu proslost vezanu za Hrvatsku i Hrvate ocigledno.Stvar je u tome sto je Aca popularan ovdje i svi ga slusaju, zato je i napunio zetru. Nikad nisam cuo da iko prica o thompsonu ili da je neko cu za njega uopste, kamo li da ga slusaju ljudi, ko bi mu dosao na koncert ? Nema u Sarajevu "domoljuba" u crnim kosuljama.
Ma ljude ovdje, nazalost, boli neka stvar za politicko opredjeljenje, pa makar on bio deklarisani fasista. Da dođe Ceca, odnosno da hoce da dodje napunila bi Kosevo, siguran sam, kao sto bi i Lepa Brena ili ko vec. Bora Corba bi dom mladih odmah napunio, a ljudi su ovdje puno osjetljiviji na srpski fasizam. Sta hocu da kazem? Thompsonov koncert jednostavno ne bi bio financijski isplativ nikome jer on jednostavno nema publike ovdje.
- dustaban
#18 Re: Thompson
Bora Chorba je chetnik koji je otpjevao neke dobre pjesme.
Thopson je ustasha koji je... samo ustasha, da ne igra na tu kartu ne bi ga bilo ni na jednom stejdzu.
Thopson je ustasha koji je... samo ustasha, da ne igra na tu kartu ne bi ga bilo ni na jednom stejdzu.
-
FreakyStyley
#19 Re: Thompson
Pa to i govorim. I kome on da svira ovdje ?
-
dweia
#20 Re: Thompson
Nije to pitanje kome da pjeva. Zasto zabraniti ?! To je pitanje.
Pustite covjeka da pjeva, ima ko doci.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#21 Re: Thompson
ovo me podsjeti na scenu 00:35Pitarrr82 wrote:dweia wrote:Pa ja ga slusamPitarrr82 wrote:Interesantno, ja ne znam nijednog Bosnjaka koji njega slusa, slusaju sve i svasta ali ne i njega...
Super za tebe ali kao sto rekoh ja ne znam nekoga da ga slusa pa tako ne znam ni tebe
-
FreakyStyley
#22 Re: Thompson
A nema, jebo ga ti. Ima u Sirokom, u Kiseljaku, u Neumu, Mostaru itd. Ovdje nema, jebiga. Ostaje ti da vozaris.dweia wrote:Nije to pitanje kome da pjeva. Zasto zabraniti ?! To je pitanje.
-
dweia
#24 Re: Thompson
Momak, sta se desava s'tobom ? Cuj nema. Kako ti znas da nema ? Jesi pitao svakog stanovnika Sarajeva ili ? Odakle ti te informacije ? Jos jednom ponavljam, nije pitanje da li ima neko doci, nego zasto ne skinuti zabranu za odrzavanje koncerta.FreakyStyley wrote:A nema, jebo ga ti. Ima u Sirokom, u Kiseljaku, u Neumu, Mostaru itd. Ovdje nema, jebiga. Ostaje ti da vozaris.dweia wrote:Nije to pitanje kome da pjeva. Zasto zabraniti ?! To je pitanje.
-
FreakyStyley
#25 Re: Thompson
Ne znam, mozda ce ti zvucat nerealno, ali s obzirom da se on deklarise kao ustasa tj. fasista (od ikonografije, preko pjesama, tematike itd.) ima ljudi kojima bi njegov koncert zasmetao. Znam, znam, cudno ti zvuci, sto ce ikome fasista smetat, al eto ima nas svakakvih.dweia wrote:Momak, sta se desava s'tobom ? Cuj nema. Kako ti znas da nema ? Jesi pitao svakog stanovnika Sarajeva ili ? Odakle ti te informacije ? Jos jednom ponavljam, nije pitanje da li ima neko doci, nego zasto ne skinuti zabranu za odrzavanje koncerta.FreakyStyley wrote:A nema, jebo ga ti. Ima u Sirokom, u Kiseljaku, u Neumu, Mostaru itd. Ovdje nema, jebiga. Ostaje ti da vozaris.dweia wrote:Nije to pitanje kome da pjeva. Zasto zabraniti ?! To je pitanje.