Dragi prijatelji kada vidim ovoliku ljubav dušebrižnika bošnjaka,pitam sebe gdje mi bismo
ovolike godine. Iz tog razloga volio bi vidjeti od naših VJEROUČITELJA I ONI KOJI DOBRO
ZARAĐUJU na ime islama OBJAVE KOPIJE DARODAVNICA U NOVCU, I ŠTA SU OSTAVILI
OD NEKRETNINA U VAKUF,osm što su ... .
FACE SENAD-CERIĆ
-
pogresan smjer
#2 Re: FACE SENAD-CERIĆ
zna li neko da li ima negdje snimak ove emisije
- vatrogasac
#3 Re: FACE SENAD-CERIĆ
Ako slušaš aktuelnu priču o denacionalizaciji i restituciji znaš da i postojeći vakufi neće se nikada vratiti njihovim vlasnicima.enes59 wrote:Dragi prijatelji kada vidim ovoliku ljubav dušebrižnika bošnjaka,pitam sebe gdje mi bismo
ovolike godine. Iz tog razloga volio bi vidjeti od naših VJEROUČITELJA I ONI KOJI DOBRO
U analizi sprovedenoj od strane ranije postojeće državne Komisije za restituciju o ukupnoj vrijednosti imovine koja je predmet restitucije došlo se je do vrijednosti od cca 55 milijardi KM. Međutim, ovaj podatak su odmah iskoristili protivnici usvajanja ovoga zakona plasirajući u javnosti mišljenje kako u BiH za denacioinalizaciju nikada neće biti dovoljno finansijskih sredstava.
-
enes59
#4 Re: FACE SENAD-CERIĆ
Sva vakufska imovina je darivanja patriota , e da mi je procitati ime i prezime nekog efendije koji
ostavi nešto u vakuf zadnji 20 godina.
ostavi nešto u vakuf zadnji 20 godina.
-
semirizsvemira
#5 Re: FACE SENAD-CERIĆ
Vjerovatno goson Enes nema pojma da musliman treba da daje tako da mu lijeva ruka ne vidi desnu kad daje . I najbolje je dati kad to niko ne vidi i anonimno . A ovi sto daju pa se hvale , dzabe im je nece im biti upisano u dobro djelo kod Allaha ali ce zato raja da prica o njemu danimaenes59 wrote:Dragi prijatelji kada vidim ovoliku ljubav dušebrižnika bošnjaka,pitam sebe gdje mi bismo