DadoAirMax

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

topppnik

#1 DadoAirMax

Post by topppnik »

Da li je ko kupovo sta od ovog lika sa pika i kakvo imate misljene o njemu mislim na to da li je fer i korektan planiram da kupim neke airmax patike a do sad od njeg nisam nista kupovo pa da ne trcim pred rudu
anonimnaosoba

#2 Re: DadoAirMax

Post by anonimnaosoba »

jaran mi je uzeo Maxice 360 od njega, razlika između njegovih i originalnih k'o nebo i zemlja, nemoj se zalijetati :wink:
Mustang1

#3 Re: DadoAirMax

Post by Mustang1 »

Pa normalno da jest kad je kopija .. Mislim da kod njega pise da je kopija ali pise "dobra kopija" Nisam siguran jer sam davno gledao htio naruciti majice neke ali mi se nije dalo peglati ..
ioffer.com imas mozes sam sebi naruciti te kopije ako vec hoces
anonimnaosoba

#4 Re: DadoAirMax

Post by anonimnaosoba »

ma pisalo je da je original, ovom mom jaranu je bilo svejedno jesu li original ili ne jer je ipak original bio 4 stoje, a ove izgledaju isto, pa se i ne primijeti, al' je razlika kad ih obučeš, ove originalne k'o da si na nebu, a ove Dadine k'o betonski blok...
Mustang1

#5 Re: DadoAirMax

Post by Mustang1 »

Pa nisi valjda ocekivao da su pravi orginal :D Vidi se na cijeni odmah ako su prave 400 ne mogu ni pomocu nikakvih trikova biti 100 KM ili koliko vec :D Sve je to kopija na piku .. Imas boljih kopija imas losijih ..
Edin H.

#6 Re: DadoAirMax

Post by Edin H. »

It's really quite easy the air bubble on the sole at the heel on cheap fakes are empty you can press it in with your fingers whereas on genuine trainers you can't even move the bubble because it is full of air this you can't check until you have got them but make sure the seller excepts returns if your not happy and not just only if goods are faulty as most do that sell fakes.They sometimes come in mad colours which you have never seen in the shops which can be a giveaway,however some High street Retailers (JD and Footlocker) have "Exclusive Colours" made just for them so watch for this also. You also have to ask yourself why they cost a quarter of the price they do in a store?Because they are fake?Ask the seller if they come with the arch supports because all Nike Running shoes come with the 2 Red doublesided foam supports and i guarantee 90% of the copies on Ebay don't this is also a real giveaway just BEWARE there are a lot of people trying to get your money so do your homework first and make sure you ask the correct questions.Genuine Ebayer's will answer your questions all day long but the con men with the fakes just treat you like idiots and try to insult your intelligence with transparent answers,if your not sure then don't buy them don't part with your cash for fake shoes.

*****UPDATE*****

Beware there are a few sellers with Airmax 95's which have a rectangular badge on the tongue of the trainer,BEWARE Nike never made them like this EVER. The Airmax logo is an oval shape on the tongue of the shoe.There are a few sellers with these now and some have more than one account, beware guys they are really bad copies that don't fit correctly and fall apart.

****UPDATE**** 9th Septmeber 09

Please be aware that some of the boxes they are being sent in will have a web address airmax.com this is not a site related to Nike but in klix fact a company that deals in heating and ventilation, you think they would at least have checked this first. Another dead giveaway as to their authenticity.

Over the last 6 months i have looked at 324 listings for people and only 31 were genuine so please please please watch out there are more counterfeit shoes than there are genuine on Ebay.

****UPDATE**** 8th December 09

Please beware the shoes with the rectangular badges are back on Ebay, after a good couple of months with hardly any they are back. People wanting to sell their fakes to unsuspecting ebayers looking for a Christams bargain no doubt.Their are a few ebayers who are selling them innocently without knowing they are fakes but not many. Remember all genuine shoes have an oval stitched badge. Have a nice Christamas and don't get ripped off.
anonimnaosoba

#7 Re: DadoAirMax

Post by anonimnaosoba »

Bubalo1 wrote:Pa nisi valjda ocekivao da su pravi orginal :D Vidi se na cijeni odmah ako su prave 400 ne mogu ni pomocu nikakvih trikova biti 100 KM ili koliko vec :D Sve je to kopija na piku .. Imas boljih kopija imas losijih ..
ma meni je svejedno, ni iz džepa ni u džep, al' kad sam ih prob'o, nisam mislio da će biti tako čudne iznutra :D vjeruj da ja u životu gore tene nisam prob'o (a im'o sam ih dosta :D )...
Retro_Eskobar

#8 Re: DadoAirMax

Post by Retro_Eskobar »

Mogu se i orginali naci za 100KM.Ja sam bio kupio od jednog momka.Imao dole nekog na carini,ko mu je dobavljao stvari,a on ih prodavao po nidje veze cijeni.
jahh

#9 Re: DadoAirMax

Post by jahh »

Lik je korektan, kupovao sam kopiju telefona jednom od njega, i pokajao se (zbog telefona :)).
Makaveli1902

#10 Re: DadoAirMax

Post by Makaveli1902 »

Dobar je, extra su mu stvari ja sam narucivao... Ima na sajtu ovom svasta http://dado-airmax.iz.rs/
Prolaznik

#11 Re: DadoAirMax

Post by Prolaznik »

...
Last edited by Prolaznik on 11/05/2023 18:58, edited 1 time in total.
motorola01

#12 Re: DadoAirMax

Post by motorola01 »

topppnik wrote:Da li je ko kupovo sta od ovog lika sa pika i kakvo imate misljene o njemu mislim na to da li je fer i korektan planiram da kupim neke airmax patike a do sad od njeg nisam nista kupovo pa da ne trcim pred rudu
Ja ga podhebavao kad sam vidio sta prodaje i po kojoj cijeni :D . Mislim da je on prodao sleper patika nasim budalama.
motorola01

#13 Re: DadoAirMax

Post by motorola01 »

Retro_Eskobar wrote:Mogu se i orginali naci za 100KM.Ja sam bio kupio od jednog momka.Imao dole nekog na carini,ko mu je dobavljao stvari,a on ih prodavao po nidje veze cijeni.
Dobra mu prica :D
@no403

#14 Re: DadoAirMax

Post by @no403 »

Nema originalnih airmax modela za 100 KM! Kraj priče!
A u vezi tog Dade dovoljno govori da isti tvrdi da su to originali, made in vietnam, iste kao u radnji :-)
Nije problem kad prodaješ kopije za 40% cijene originala u USA ili čak 25% cijene originala ovdje kod nas ali jeste problem kad se praviš lud i LAŽEŠ mušterije!!! Jeste da su te mušterije uglavnom papci i kokuzni trendi turbo folk seljaci ali ipak :lol:
Mustang1

#15 Re: DadoAirMax

Post by Mustang1 »

Ja imam stvari koliko hoces orginal su 100 % u radnjama kupljeno uglavnom adidas,nike .. Sve je skoro taiwan :D Znam da mi je i rodjak iz SAD-a govorio da je i tamo kod njih sve Taiwan i tako to :D Samo sto kod nas seljak vidi Taiwan i konta kopija .. Kod ovog Dade nije orginal to je jasno i budali najvecoj ali dobijes znak marke te i te i to placas .. Kvalitet je pijacni :D To je samo da te vide u tome da si faca :D
maxell_sarajevo

#16 Re: DadoAirMax

Post by maxell_sarajevo »

IPhone 5 Android 399km :shock: :run:
Mustang1

#17 Re: DadoAirMax

Post by Mustang1 »

To je to .. Pise sta kupujes ... Neka budala ce se zaletiti i kupiti .. Ima folova za budale koliko hoces .. Jednostavno ne varas nikoga ali ljudi su ludi jednostavno i ako neko moze nek iskoristi to :D
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#18 Re: DadoAirMax

Post by Decerto »

Imao sam i adidas i converse tena,prije par mjeseci uzeo ovehttp://www.pik.ba/artikal/3565688/muske ... vox-br-44/ i rijeci ne mogu opisati koliko su udobne i kvalitetne...nije sve u cijeni ;-)
Melami

#19 Re: DadoAirMax

Post by Melami »

Decerto wrote:Imao sam i adidas i converse tena,prije par mjeseci uzeo ovehttp://www.pik.ba/artikal/3565688/muske ... vox-br-44/ i rijeci ne mogu opisati koliko su udobne i kvalitetne...nije sve u cijeni ;-)
:thumbup:
Cuj likova, placaju po 100KM samo zato sto ima znak nike a tene fuserske :S Ne mogu da vjerujem.

Ja sam prije 7 dana uzeo FILA bijele obicne, veoma kvalitetne za $15. Inace do $100 da biras kakve hoces, a ako hoces da ustedis, do $50 mozes naci sta god zelis.

Trebam kakav biznis napraviti kako su u BiH tene skupe jbt.
@no403

#20 Re: DadoAirMax

Post by @no403 »

Ma to plaćaju ovi glupi sminka papci koji boluju za brendovima...armani, LV, airmax haha
Kad lažu kunu se Bogom , kad se izvale u tramvaju nece ustati ni pogurenoj starici...Znate ih "Alaha mi" ;-)
Melami

#21 Re: DadoAirMax

Post by Melami »

@no403 wrote:Ma to plaćaju ovi glupi sminka papci koji boluju za brendovima...armani, LV, airmax haha
Kad lažu kunu se Bogom , kad se izvale u tramvaju nece ustati ni pogurenoj starici...Znate ih "Alaha mi" ;-)
E to moras bas bolestan biti da platis pijacarke sa znakom nike-a 100KM.
Za 100Km se mogu uzeti kvalitetne tene, udobne.
Neptun123

#22 Re: DadoAirMax

Post by Neptun123 »

Momak je regularan i posten 100%, vjerovatno klinci ovo komentarisu i lupaju svasta!

Evo ja sam juce narucio kod njega Air Max 2013 i dobio ih danas, uzeo sam crveni model (odnio sam radnicama u Nike Shop i one su mi potvrdno odgovorile da su patike 100% original).

Patike su vise nego udobne, iste kao u radnji!

Plus sam uz to dobio i poklon, zahvaljujem mu se i ovde ako ikad bude ovo citao!
Neptun123

#23 Re: DadoAirMax

Post by Neptun123 »

topppnik wrote:Da li je ko kupovo sta od ovog lika sa pika i kakvo imate misljene o njemu mislim na to da li je fer i korektan planiram da kupim neke airmax patike a do sad od njeg nisam nista kupovo pa da ne trcim pred rudu

Ja sam juce narucio Air Max 2013 crvene i danas su mi stigle, prezadovoljan sam (nosio sam radnicama u Nike Shopu koje rade i one su potvrdile da su patike 100% original).

Kvalitet isti kao u radnji, a cijena 4 puta manja (pogledajte malo strane sajtove, covjek drzi iste cijene).
Naslovnica

#24 Re: DadoAirMax

Post by Naslovnica »

Neptun123 wrote:Momak je regularan i posten 100%, vjerovatno klinci ovo komentarisu i lupaju svasta!

Evo ja sam juce narucio kod njega Air Max 2013 i dobio ih danas, uzeo sam crveni model (odnio sam radnicama u Nike Shop i one su mi potvrdno odgovorile da su patike 100% original).

Plus sam uz to dobio i poklon, zahvaljujem mu se i ovde ako ikad bude ovo citao!
Dado, ma jes to ti ba, ne prepoznah te odmah?! 8-)
Šta ima inače, kako ide...
:lol:
Kinaski

#25 Re: DadoAirMax

Post by Kinaski »

Neptun123 wrote:Momak je regularan i posten 100%, vjerovatno klinci ovo komentarisu i lupaju svasta!

Krooolju
Post Reply