SBB-Masonska stranka!!!
-
Emcavi
#1 SBB-Masonska stranka!!!
Samo da podijelim svoje misljenje i svoje zapazanje, naime zapazio sam da avaz, i u printanoj i u online verziji poštuje i polako namece svoje ideje masonstva, a uvjeren sam da je Fahrudin Radoncic jedan od vecih masona u BiH, a nakon njega ( to znam provjereno jer je covjek priznao u medijima) dr.Mirsad Đugum i ne moze biti koincidencija da je covjek iz masonske lože BiH u visokom polozaju u njihovoj u stranci.
sta vi mislite? ja iskreno mislim da je pojava masonstva u BiH najvece zlo u historiji Bosanaca i uništva naše interese sistemtski 
- It_is_a_Leclerc
#2 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Ja mislim da bi ti, nakon što promijeniš dilera, trebao malo se informisati o masoneriji.Emcavi wrote:Samo da podijelim svoje misljenje i svoje zapazanje, naime zapazio sam da avaz, i u printanoj i u online verziji poštuje i polako namece svoje ideje masonstva, a uvjeren sam da je Fahrudin Radoncic jedan od vecih masona u BiH, a nakon njega ( to znam provjereno jer je covjek priznao u medijima) dr.Mirsad Đugum i ne moze biti koincidencija da je covjek iz masonske lože BiH u visokom polozaju u njihovoj u stranci.sta vi mislite? ja iskreno mislim da je pojava masonstva u BiH najvece zlo u historiji Bosanaca i uništva naše interese sistemtski
-
LaBomba
#3 Re: SBB-Masonska stranka!!!
It_is_a_Leclerc wrote:Ja mislim da bi ti, nakon što promijeniš dilera, trebao malo se informisati o masoneriji.Emcavi wrote:Samo da podijelim svoje misljenje i svoje zapazanje, naime zapazio sam da avaz, i u printanoj i u online verziji poštuje i polako namece svoje ideje masonstva, a uvjeren sam da je Fahrudin Radoncic jedan od vecih masona u BiH, a nakon njega ( to znam provjereno jer je covjek priznao u medijima) dr.Mirsad Đugum i ne moze biti koincidencija da je covjek iz masonske lože BiH u visokom polozaju u njihovoj u stranci.sta vi mislite? ja iskreno mislim da je pojava masonstva u BiH najvece zlo u historiji Bosanaca i uništva naše interese sistemtski
Interesantno kako mnogi Bosanci/Bosnjaci primjete sve zivo oko sebe, samo ne vide on najociglednije remetilacke faktore oko sebe. On skuzio "masone, a ne vidi cetnike, i balijske cetnike sto nam o glavi rade. Sta je sljedece? Stranka vanzemaljaca tajno prikuplja clanove?
-
Emcavi
#4 Re: SBB-Masonska stranka!!!
naravno da sam primjetio i cetnike i balije i ustase, ali su masoni sasvim druga prica, i izabrati masonsku stranku ili nekoga iz te stranke na vlast je dno! nemoj me uciti sta je masonerija, sasvim sam upucen! a ako zagovaras iste razguli sa teme...
- jeza u ledja
#5 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Sta ti imas protiv masona? 
- matsuda
#7 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Moj stari je mason. Sta sad?
-
Emcavi
#8 Re: SBB-Masonska stranka!!!
nista efikasno
, ljudi su tako fini, ma na ranu ih treba priviti 
- Janjicar
#9 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Il se mani pusenja il promijeni dilera 
-
BeSaBe
#10 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Kod nas u lozi ne postoje, balije, ustase ni cetnici, vec ljudi...zar nije to sto zelimo? Reci konkretno sta imas protiv nas?
-
celava_dlaka
#11 Re: SBB-Masonska stranka!!!
E CHuj mason AHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Koliko je to samo napucana prica o nekakvim masonima illuminatima to je smijesno.. Chuj HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHH
Takodje sam mason i zelim da preuzmem kontrolu nad svijetom i sta mi mozes
Bosnje znaju sve tajne svijeta o masonima, a ne znaju sebi rucak napraviti jbg
Koliko je to samo napucana prica o nekakvim masonima illuminatima to je smijesno.. Chuj HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHH
Takodje sam mason i zelim da preuzmem kontrolu nad svijetom i sta mi mozes
Bosnje znaju sve tajne svijeta o masonima, a ne znaju sebi rucak napraviti jbg
-
nicaze_072
#12 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Sta reci i kakvu poruku poslati? 
-
vazna
#13 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Hocu i ja da budem mason, gdje treba da se prijavim.Sve znam samo me primite. 
-
BeSaBe
#14 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Znas li da brace ima iz svih stranaka u BiH, sto sada? Da se ne glasa...?!
- matsuda
#15 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Kod mog babe u firmu. Prvo nosas malter, a kasnije ces poceti i zidati...vazna wrote:Hocu i ja da budem mason, gdje treba da se prijavim.Sve znam samo me primite.
- jeza u ledja
#16 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Svi smo mi masoni. Pa ti vidi.
- Not My Idea
#17 Re: SBB-Masonska stranka!!!
It_is_a_Leclerc wrote:Ja mislim da bi ti, nakon što promijeniš dilera, trebao malo se informisati o masoneriji.Emcavi wrote:Samo da podijelim svoje misljenje i svoje zapazanje, naime zapazio sam da avaz, i u printanoj i u online verziji poštuje i polako namece svoje ideje masonstva, a uvjeren sam da je Fahrudin Radoncic jedan od vecih masona u BiH, a nakon njega ( to znam provjereno jer je covjek priznao u medijima) dr.Mirsad Đugum i ne moze biti koincidencija da je covjek iz masonske lože BiH u visokom polozaju u njihovoj u stranci.sta vi mislite? ja iskreno mislim da je pojava masonstva u BiH najvece zlo u historiji Bosanaca i uništva naše interese sistemtski
-
vazna
#18 Re: SBB-Masonska stranka!!!
E nacu ja tako,ja zelim da odmah postanem veliki majstormatsuda wrote:Kod mog babe u firmu. Prvo nosas malter, a kasnije ces poceti i zidati...vazna wrote:Hocu i ja da budem mason, gdje treba da se prijavim.Sve znam samo me primite.
-
esad_plavi
#19 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Bit ce konkurs u Avazu, pa ako ispunis kriterije, moze svasta da budevazna wrote:E nacu ja tako,ja zelim da odmah postanem veliki majstor
-
Emcavi
#20 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Sad vi fol ludi? ocekivao sam da se javi neko ozbiljan spreman za diskusiju a ne gomilu kretena... 
-
celava_dlaka
#21 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Tako je mi smo gomila kretena, a ti si genije koji zna sve tajne svijeta o masonima i ko su i sta su, a ne znas ni do prodavnice bez necije pomoci oticiEmcavi wrote:Sad vi fol ludi? ocekivao sam da se javi neko ozbiljan spreman za diskusiju a ne gomilu kretena...
-
vazna
#22 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Moram li traziti stelu ili je dovoljno sto stvarno dobro zidamesad_plavi wrote:Bit ce konkurs u Avazu, pa ako ispunis kriterije, moze svasta da budevazna wrote:E nacu ja tako,ja zelim da odmah postanem veliki majstor
-
Emcavi
#23 Re: SBB-Masonska stranka!!!
@celava dlaka, mani se te price, sta si ti, sto podrzavas sbb i masone? nije mi jasno kako to da ste toliko slijepi na uticaj masona na nas i svijet globalno, dobro je dok vam mama daje 5km svaki dan na kafu, ali ima li šta u toj glavi, da na kafi pricate malo o ozbiljnim stvarima, a ne stalno o lakim curama, cugi, travi i fudbalu, kakve su ovo generacije koje razmisljaju lokalno umjesto globalno, svašta...
-
celava_dlaka
#24 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Haj ti nama pojasni kako ti to sve znas, prije sam stalno gledao dokumentarce o tim masonima i illuminatima tipa arrivals i ono je sve komedija, bajkeEmcavi wrote:@celava dlaka, mani se te price, sta si ti, sto podrzavas sbb i masone? nije mi jasno kako to da ste toliko slijepi na uticaj masona na nas i svijet globalno, dobro je dok vam mama daje 5km svaki dan na kafu, ali ima li šta u toj glavi, da na kafi pricate malo o ozbiljnim stvarima, a ne stalno o lakim curama, cugi, travi i fudbalu, kakve su ovo generacije koje razmisljaju lokalno umjesto globalno, svašta...
Ah podrzavam zato sto me placaju i necu da izdam neke tajne da me nebi likvidirali
-
poostar
#25 Re: SBB-Masonska stranka!!!
Fahro jeste slobodni zidar, sazido je HAvaz