Sibirski haski 2 mj
Moderator: anex
-
Lelanadina
#1 Sibirski haski 2 mj
Pozdrav svima...
Sinoc sam bila kod prijatelja,na izlasku iz kuce u susjednom dvoristu lijepi psi,dok zena ih hrani ja onako sva uzbudena blehnula u njih,kaze ona hoces da ti dam jedno...i tamo vamo pokloni mi zenku sibirskog haskija od 2 mjeseca sa knjizicom da je dobila vakcinu,kako joj ime majci i tako to...Ali sada me uhvatila panika ja nista ne znam oko njih...Pa vas molim da mi pisete sta da sada radim...s cim da ju hranim...smijem li ju okopati posto je mao prljava...i pisite sve...Ocekujem vase odg...Lijep pozdrav
Sinoc sam bila kod prijatelja,na izlasku iz kuce u susjednom dvoristu lijepi psi,dok zena ih hrani ja onako sva uzbudena blehnula u njih,kaze ona hoces da ti dam jedno...i tamo vamo pokloni mi zenku sibirskog haskija od 2 mjeseca sa knjizicom da je dobila vakcinu,kako joj ime majci i tako to...Ali sada me uhvatila panika ja nista ne znam oko njih...Pa vas molim da mi pisete sta da sada radim...s cim da ju hranim...smijem li ju okopati posto je mao prljava...i pisite sve...Ocekujem vase odg...Lijep pozdrav
-
Lelanadina
#3 Re: Sibirski haski 2 mj
Nema...drunken tiger wrote:imaš pp
- drunken tiger
#4 Re: Sibirski haski 2 mj
imam prijatelja koji ima puno haskija. Uzgaja ih. Ako hoćeš da te povežem s njim jer on zna mnogo o njima. Javi se na pp pa ću ti dati broj telefona i možeš ga zvati slobodno.
-
Lelanadina
#5 Re: Sibirski haski 2 mj
Posalji broj...drunken tiger wrote:imam prijatelja koji ima puno haskija. Uzgaja ih. Ako hoćeš da te povežem s njim jer on zna mnogo o njima. Javi se na pp pa ću ti dati broj telefona i možeš ga zvati slobodno.
Pa nije valjda da mi nema ko pomoci
-
Lelanadina
- drunken tiger
#7 Re: Sibirski haski 2 mj
poslao sam ti privatnu poruku 
-
Lelanadina
#8 Re: Sibirski haski 2 mj
Hvala...a kad ti imas psa lijepo mi reci s cim da ga hranimdrunken tiger wrote:poslao sam ti privatnu poruku
- drunken tiger
#9 Re: Sibirski haski 2 mj
Kad je bio mali kuhali smo mu povrće razno, rižu, (ali ne masno ništa) nismo ga konzervama hranili ali smo one suhe bobice miješali s kuhanim povrćem, onda vodu od kuhane riže smo mu davali da jede pomiješanu s bobicama. Najviše je jeo povrće i bobice. Bobice smo stavljali da malo omekšaju pa je onda jeo. Sada je porastao veliki i zdrav je pravo, veseo, zdrave zube ima.. a jede sad šta stigne 
-
Lelanadina
#10 Re: Sibirski haski 2 mj
E hvala.Cula sam da mogu davati kuhanu rizu,krompir,kuhani meso,kuhanu tjesteninu,i hranu za pse jel to uredu
- drunken tiger
#11 Re: Sibirski haski 2 mj
Sačekaj s tjesteninom još malo, a krompir i pileće kosti mu nemoj davati.
-
Lelanadina
#12 Re: Sibirski haski 2 mj
znaci riza,povrce,hrana za pse i kuhano meso bez kosti...samo to
-
pakica_
#13 Re: Sibirski haski 2 mj
najbolje ti je da kupis vrecu kvalitetne puppy hrane u kojoj ima sve, da plaho ne kontas sta da joj dajesLelanadina wrote:znaci riza,povrce,hrana za pse i kuhano meso bez kosti...samo to
ali u principu, sto vise novca trosis u startu na hranu, to ces manje novca trositi na veterinare kad naraste