Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
-
kvazidrugar
#1 Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Imamo li mi u Bosni nekog kao sto je Aleksadar Vucic ? Da li u nas postoji bar jedan politicar koji bi dolaskom na vlast pokreno borbu protiv organizovanog kriminala, borbu protiv korupcije...
Da li mislite da ce neko u skorije vrijeme pokrenuti nesto slicno onome sto je Vucic pokrenuo u Srbiji?
Da li mislite da ce neko u skorije vrijeme pokrenuti nesto slicno onome sto je Vucic pokrenuo u Srbiji?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#2 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Sve je to p. dim u odnsu na G.I. ''Prvi mart''kvazidrugar wrote:Imamo li mi u Bosni nekog kao sto je Aleksadar Vucic ? Da li u nas postoji bar jedan politicar koji bi dolaskom na vlast pokreno borbu protiv organizovanog kriminala, borbu protiv korupcije...
-
rookfash
#3 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
ima, fahro 
- nosara
#4 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
U pravu si... Kakav kriminal i pizde materine, samo da se dodi malo podigne tlak vrijedi svih popljackanih milijardi...PipiDugaDevetka wrote:Sve je to p. dim u odnsu na G.I. ''Prvi mart''kvazidrugar wrote:Imamo li mi u Bosni nekog kao sto je Aleksadar Vucic ? Da li u nas postoji bar jedan politicar koji bi dolaskom na vlast pokreno borbu protiv organizovanog kriminala, borbu protiv korupcije...
Ako se rs ne urusi od dva i po mandata koje ce dobit "zajednicka" lista, nece niodcega...
A sad o temi... Moglo bi se nac puno boljih, s obzirom na vucicevu proslost... Da li ce dobit sansu...? Pored ovako bistrog naroda, tesko...
Last edited by nosara on 19/01/2013 13:31, edited 1 time in total.
-
kvazidrugar
#5 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Pa zar doista mislis da bi se u slucaju uspjeha inicijative, stanje u drzavi u tolikoj mjeri popravilo, da nam ne bi bilo bitno (ono sto ligasi u vojvodini ko papagaji ponavljaju) a to je : "GDJE SU NASE PARE" ?PipiDugaDevetka wrote: Sve je to p. dim u odnsu na G.I. ''Prvi mart''
-
CungaLunga
#6 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Vucic samo hapsi konkurenciju...
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Samo vi svoje gledajte da riješite, a prepustite nama da pravimo ''1. mart'' - revoluciju. Sve po zakonu i sve nenasilnim putem glasanja.kvazidrugar wrote:Pa zar doista mislis da bi se u slucaju uspjeha inicijative, stanje u drzavi u tolikoj mjeri popravilo, da nam ne bi bilo bitno (ono sto ligasi u vojvodini ko papagaji ponavljaju) a to je : "GDJE SU NASE PARE" ?PipiDugaDevetka wrote: Sve je to p. dim u odnsu na G.I. ''Prvi mart''
-
FFC
#8 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
kvazidrugar wrote:Pa zar doista mislis da bi se u slucaju uspjeha inicijative, stanje u drzavi u tolikoj mjeri popravilo, da nam ne bi bilo bitno (ono sto ligasi u vojvodini ko papagaji ponavljaju) a to je : "GDJE SU NASE PARE" ?PipiDugaDevetka wrote: Sve je to p. dim u odnsu na G.I. ''Prvi mart''
kako se samo niko ranije nije dosjetio slične inicijative?
da su glupi srbi registrovali u crnoj gori 10 000 glasaca, sad bi srbija imala more
-
cindrlimindrli
#9 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Kako nema, cak sta vise, ima sto puta vecih cetnika od njega.
- Samir_01
#10 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Vucic ti borac protiv korupcije i kriminala ??kvazidrugar wrote:Imamo li mi u Bosni nekog kao sto je Aleksadar Vucic ? Da li u nas postoji bar jedan politicar koji bi dolaskom na vlast pokreno borbu protiv organizovanog kriminala, borbu protiv korupcije...
Dok god je narod naivan placace cijenu.
- sinuhe
#11 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Čuj Vučić
A zar nije on odnekud od Bugojna?
A zar nije on odnekud od Bugojna?
-
Bodkin
#12 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
stani bolan, jel to onaj radikal sa razvaljenim ustima?
-
radostan dan
#13 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
labelo, labelo... 
- It_is_a_Leclerc
#14 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
To onaj što je po Beogradu lijepio "Bulevar Ratka Mladića" ?
Ako je to taj, želim mu sve najgore. Kako u privatnom, tako i u poslovnom domenu.
I ne zanima me on.
Ako je to taj, želim mu sve najgore. Kako u privatnom, tako i u poslovnom domenu.
I ne zanima me on.
-
Bodkin
#15 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
joj uzora za borbu protiv korupcije tito dragi...
- Maverick78
#16 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
CungaLunga wrote:Vucic samo hapsi konkurenciju...
Ja licno mislim da ce sve to biti tresla se gora rodio se mis... uhapsio je bio i Olivera Dulica uz optuzbe za kriminal za koje bi trebao da lezi jedno 15 godina odokativno i sta bi? Nista... evo ga Dulic pusten, novom aferom ili hapsenjem se zaboravi ono prethodno i tako to ide. Skoro gledam lik bio lagano na koncertu nekom, djuska, hebe mu se. Samo jedna cuka u kolekciji mu kosta 50.000 eura, o tome koliko je pljackao dok je bio na vlasti da ne govorim.
Meni nekako sve ovo izgleda kao dizanje rejtinga samom sebi, mislim na ovo sta radi Vucic, sto pokazuju i rezultati istrazivanja javnog mnjenja. Nikad nije bio popularniji nego sada. Ne bi zacudilo da baci kakve vanredne izbore uskoro, SNS bi pokidao. DS je u totalnom haosu, eno medjusobno se unistise, sada Djilas i Dusan Petrovic.
Sto se tice Miskovica, cjenim da ce se ubrzo setkati ponovo slobodan. Daj Boze da grijesim.
-
steppa
- Jedinstvo_Manchester
#18 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Ima ovaj direktor Sipe, samo da mu odrješe ruke, u RS bi to maogao biti Ognjen Tadić jer nema oraha u džepovima, u Federaciji ne znam, možda Komšić ali on ne ide na taj nivo, on hoće da bude predsjednik svih građana a to ne može biti, mislim da bi kao premijer federacije mnogo više učinio za BiH nego ovako iz predsjedništva kojem očigledno nije dorastao.
- PipiDugaDevetka
#19 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Četnik nepopravljivi ovaj Vučić, obavim mu glagolsku radnju sa prvim ženskim pretkom koja završava koitusom.
- fake believer
#20 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
A to li bi ti, hah, razvratnicePipiDugaDevetka wrote:
Četnik nepopravljivi ovaj Vučić, obavim mu glagolsku radnju sa prvim ženskim pretkom koja završava koitusom.
-
kvazidrugar
#21 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Aman, aman.
Vucic, svidjo nam se ili ne, bio on papak il' ne, on je pokrenuo ono sto niko u Srbiji do sada nije ni pomislio da uradi.
Ja znam da bi Vi voljeli procitati ime Cedomir Jovanovic, i samim citanjem imena Vi dozivite orgazam, ali fakat je Aca V. pokrenuo ono sto je nasoj zemlji preko potrebno. Jedini problem je taj sto ja na nasoj politickoj sceni jos nisam nit' gledao nit' slusao nekog ko bi to kod nas mogao pokrenuti. I ne samo poslije ratni (poslije agresijski) period, nego i onaj ratni, kada su milijarde ulazile i izlazile iz BiH, pa sve do sadasnjeg dana.
Vucic, svidjo nam se ili ne, bio on papak il' ne, on je pokrenuo ono sto niko u Srbiji do sada nije ni pomislio da uradi.
Ja znam da bi Vi voljeli procitati ime Cedomir Jovanovic, i samim citanjem imena Vi dozivite orgazam, ali fakat je Aca V. pokrenuo ono sto je nasoj zemlji preko potrebno. Jedini problem je taj sto ja na nasoj politickoj sceni jos nisam nit' gledao nit' slusao nekog ko bi to kod nas mogao pokrenuti. I ne samo poslije ratni (poslije agresijski) period, nego i onaj ratni, kada su milijarde ulazile i izlazile iz BiH, pa sve do sadasnjeg dana.
- fake believer
#22 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Nije to nikakav podvig, to je njegova sluzbena duznost, kao i bilo cija druga na njegovom mjestu 
- PipiDugaDevetka
#23 Re: Ima li Bosna svog Aleksandra Vucica ?
Nikakve milijarde nisu stizale na račune države RBiH. Sva ''pomoć muslimanima BiH'' tokom rata je stizala putem privatnih računa sada rahmetli predsjednika.kvazidrugar wrote:Aman, aman.