entitetskim mup-ovima ostala je jos samo odgovornost i reagovanje u slucaju elementarnih nepogoda!!! kao malo jaca vatrogasna drustva - rekli bi cinici. rep. srpska svakoga dana u svakom pogledu sve vise odkrepaje. na kraju ce se samo konstatovati bioloska smrt - koja je nakon one klinicke, nesto kao ocekivan i nezaustavljiv razvoj dogadjaja.
FORZA PEDDY.
za sta smo se borili? ja znam! a vi?
entitetslki MUP-ovi by, by
-
u Fatime vise Jajca
Fadile presaltaj u nizu da ne bi sledio s ceste... 
-
Tornjak
#3 Re: entitetslki MUP-ovi by, by
Pa sta sam ja rekao sve to pomalo ide!fadil schtil wrote:entitetskim mup-ovima ostala je jos samo odgovornost i reagovanje u slucaju elementarnih nepogoda!!! kao malo jaca vatrogasna drustva - rekli bi cinici. rep. srpska svakoga dana u svakom pogledu sve vise odkrepaje. na kraju ce se samo konstatovati bioloska smrt - koja je nakon one klinicke, nesto kao ocekivan i nezaustavljiv razvoj dogadjaja.
FORZA PEDDY.
za sta smo se borili? ja znam! a vi?
- Drvosjeca iz Dejcica
Iz iskustva, bolje voziti u visoj na manjem broju obrtaja nego u nizoj na visokom broju obrtaja...u Fatime vise Jajca wrote:Fadile presaltaj u nizu da ne bi sledio s ceste...
Pogotovo ako je cesta poledjena kao oviJEh dana
-
u Fatime vise Jajca
ma nemuci me nista.Hocu samo da kazem da se netreba prerano radovati,moglo bi to i drugacije da se zavrsi nedaj boze...
- manijak1
Fadile htio ti je reći da bi se moglo ponovo zakuhat' .............rokačit i tome slično .............jer samo se čeka Taj akt o izdvajanju RS iz BiH
.
Međutim
takav akt i mogao dovesti u nepriliku one koji kao drogirani
gledaju sjednice još postojećeg parlamenta drugog entiteta - ali
živi bili pa vidjeli čega će nestat a šta će ostat

Međutim
-
dajdzarile
da se pridruzim vrlim "prorocima"