Operacija nosa :/

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Cansu_20

#1 Operacija nosa :/

Post by Cansu_20 »

Pozdrav svima.
Odlučih otvoriti novu temu jer zaista nemam vremena tražiti da li postoji slična tema.
Eh ovako, pošto najvjerovatnije planiram operisati nos ali prije toga želim se dobro informisati o tome, zanima me da li je iko od vas radio operaciju podizanja nosa (što glupo zvuči hehe)?
Dakle, ja bih trebala nešto tako uraditi s tim da je zaista u pitanju malo podizanje nosa, trun samo, rekli bi, hehe.
Koliko koštaju takve operacije, da li je bolno, koga mi preporučujete i sl.?

puno hvala.
R'n'B

#2 Re: Operacija nosa :/

Post by R'n'B »

Naša mala klinika u Sarajevu. Odlični stručnjaci za estetsku hirurgiju, a cijene su u rangu sa ostalim poliklinikama u SA
htcxone

#3 Re: Operacija nosa :/

Post by htcxone »

ja bih prije pitao razlog podizanja nosa, je li to potreba radi zdravlja (tesko disanje) ili je cisto to zbog izgleda?
operacijska cijena je razlicita , sve zaviisi od komplikovanosti hirurskog zahvata :)
Ugljesa_

#4 Re: Operacija nosa :/

Post by Ugljesa_ »

MA reklama za nasu malu kliniku.... ofirno...po ko zna koji put...sad ce se javljati drugi koji ce da preporuce tu i tu kliniku bla bla bla
vec vidjeno, budite kreativniji :D
nini30

#5 Re: Operacija nosa :/

Post by nini30 »

Ugljesa_ wrote:MA reklama za nasu malu kliniku.... ofirno...po ko zna koji put...sad ce se javljati drugi koji ce da preporuce tu i tu kliniku bla bla bla
zasto mislis da je reklama?? R'n'B je samo dao predlog i upotpunosti se slazem sa njim. "Nasa mala klinika" ima hirurge sa bogatim znanjem i dudgogodisnjim iskustvom, najsavremenije opremljena klinika i pristupacne cijene, a ljubaznost se ne moze rijecima opisati to se treba dozivjeti. Ako ti smatras da je to samo reklama, onda otidji i vidi kako je tamo i s kakvim ljudima razgovaras kad na ta vrata udjes, a vjerovatno imaju i tebi nesto doraditi, tako da bi to bilo ugodno sa korisnim i tebi i njima :lol:
Ugljesa_

#6 Re: Operacija nosa :/

Post by Ugljesa_ »

nini30 wrote:
Ugljesa_ wrote:MA reklama za nasu malu kliniku.... ofirno...po ko zna koji put...sad ce se javljati drugi koji ce da preporuce tu i tu kliniku bla bla bla
zasto mislis da je reklama?? R'n'B je samo dao predlog i upotpunosti se slazem sa njim. "Nasa mala klinika" ima hirurge sa bogatim znanjem i dudgogodisnjim iskustvom, najsavremenije opremljena klinika i pristupacne cijene, a ljubaznost se ne moze rijecima opisati to se treba dozivjeti. Ako ti smatras da je to samo reklama, onda otidji i vidi kako je tamo i s kakvim ljudima razgovaras kad na ta vrata udjes, a vjerovatno imaju i tebi nesto doraditi, tako da bi to bilo ugodno sa korisnim i tebi i njima :lol:
Salis se? Ako se salis na ovaj fazon reklame onda ti je ekstra sala. :lol:
Medjutim nisam siguran :? :D

Sto se mene tice ja sam cijeli potaman, prezadoovoljan :D

edit: procitah ti ostale postove, vidim da nije sala nego reklamiras, e pa ofirno pravo, ispade anti-reklama. Mozete vi to bolje.
Last edited by Ugljesa_ on 04/01/2013 17:46, edited 1 time in total.
htcxone

#7 Re: Operacija nosa :/

Post by htcxone »

babyline wrote:ovo bas ko na reklami
čini ti se :D :oops:
LoveHurts

#8 Re: Operacija nosa :/

Post by LoveHurts »

:sax:
Ugljesa_

#9 Re: Operacija nosa :/

Post by Ugljesa_ »

I nini/nina? dat budem iskren, osoblju klinike koja se zove po humoristicnoj seriji u kojoj su svi doktori nesposobni i koja se koristi ovakvim fazonima da se reklamira ne bi dao ni nokte da mi odrezu a kamol da mi rade kake operacije. :-)
Stvarno, bolje malo razmislite pa ponovo sve :D
Cansu_20

#10 Re: Operacija nosa :/

Post by Cansu_20 »

Bgm ću vas zanemariti sviju odreda :lol: temu ste mi ... (da ne kažem šta) :x
De se uozbiljite ili se raspravljajte drugdje.
Ovdje sam se obratila jer mi treba savjet a ne da čitam vaša prepucavanja. :roll:
Ugljesa_

#11 Re: Operacija nosa :/

Post by Ugljesa_ »

Cansu_20 wrote:Bgm ću vas zanemariti sviju odreda :lol: temu ste mi ... (da ne kažem šta) :x
De se uozbiljite ili se raspravljajte drugdje.
Ovdje sam se obratila jer mi treba savjet a ne da čitam vaša prepucavanja. :roll:
:-)
http://www.klix.ba/forum/operacija-nosa-t48817.html ;-)

I tamo isti reklame pucaju al siguran sam da vec to znas :D
Lounge Act

#12 Re: Operacija nosa :/

Post by Lounge Act »

.
Last edited by Lounge Act on 03/01/2015 12:33, edited 1 time in total.
hzsa22

#13 Re: Operacija nosa :/

Post by hzsa22 »

S obzirom da sam imao devijaciju septuma i otezano disanje na nos, bio sam primoran operisati. Ako ti je problem zdravstvene prirode, nemoj djaba bacati pare po privatnim poliklinikama. Bolnica je bolnica, i ja sam prezadovoljan sa dr. Bakirom Skaljom iz bolnice u Zenici (iz drugog sam kantonu i kod dr. Skalje sam dosao na preporuku amidze koji radi sa dr Glumicicem iz Zagreba). Vazno je napomenuti da je dr. Skaljo otorinac a ne estetski hirurg.
htcxone

#14 Re: Operacija nosa :/

Post by htcxone »

O
Cansu_20

#15 Re: Operacija nosa :/

Post by Cansu_20 »

Jutro svima

Dakle, iako imam manju devijaciju septuma, nemam problema s disanjem, barem ne prevelikih. Više je u pitanju estetski izgled. Dakle, samo bi trebalo malo podići vrh nosa tj hrskavicu. Sad, da li je to bolno i kolika bi bila cijena, to me zanima :?

Hvala.
Ugljesa_

#16 Re: Operacija nosa :/

Post by Ugljesa_ »

Cansu_20 wrote:Jutro svima

Dakle, iako imam manju devijaciju septuma, nemam problema s disanjem, barem ne prevelikih. Više je u pitanju estetski izgled. Dakle, samo bi trebalo malo podići vrh nosa tj hrskavicu. Sad, da li je to bolno i kolika bi bila cijena, to me zanima :?

Hvala.
Ako dodjete do nase male klinike gdje osoblje uljudno i profesionalno...blablabla :D :lol:
nini30

#17 Re: Operacija nosa :/

Post by nini30 »

babyline cim si ovoliko ogorcena na NMK mora da si imala neko lose iskustvo sa njima ili te nisu uspjeli dovesti do savrsensta?? :D :lol:
Cansu_20 tebi sretno i da sve prodje u najboljem redu ma gdje god imao operaciju. Zelim ti brz oporavak :)
Ugljesa_

#18 Re: Operacija nosa :/

Post by Ugljesa_ »

nini30 wrote:babyline cim si ovoliko ogorcena na NMK mora da si imala neko lose iskustvo sa njima ili te nisu uspjeli dovesti do savrsensta?? :D :lol:
Cansu_20 tebi sretno i da sve prodje u najboljem redu ma gdje god imao operaciju. Zelim ti brz oporavak :)

:lol: jes ona zapela :lol:

samo mi reci radis li tamo? nadam se ne radis :lol:
nini30

#19 Re: Operacija nosa :/

Post by nini30 »

ne, ne radim, nego sam samo imala lijepo iskustvo u pomenutoj klinici i prezadovoljna uslugom... samo to...
zlajapravaraja

#20 Re: Operacija nosa :/

Post by zlajapravaraja »

hjoj, ljudi - ja sam se isto periso u toj kliniki i da vam pricam nesto. To ljubazno, to face ko ovaj smajli :D , to se nosi kahva odma svrata. Nisumi nimalo platili da vam ovo pisem, a tek da mi vidite nosa; isti sam Bred Pit.

Toplo preporucujem da se i vi tamo perisete, i jos jednom povanljam da uopste nijesam placen da vam ovo pisem.

:D :D :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#21 Re: Operacija nosa :/

Post by Matijevic_Vlado »

babyline wrote:jel redovna placa, kakav je topli
vjerovatno joj topli daju vruc u ruku :D ! sad ce bit da garant i ja imam sta na sebi prepraviti kao i ostali koji nisu posjetili NMK a trebali bi naravno :D
nini30

#22 Re: Operacija nosa :/

Post by nini30 »

kad kazes sto si toliko ogorcena na NMK onda cu ti reci :D
Ugljesa_

#23 Re: Operacija nosa :/

Post by Ugljesa_ »

nini30 wrote:ne, ne radim, nego sam samo imala lijepo iskustvo u pomenutoj klinici i prezadovoljna uslugom... samo to...
aham naravno :lol: :lol: :lol:
Post Reply