Evo u ponedjeljak cu aBd u SA sa rodjakom, na par dana.. Imam gdje biti, stric mi ima stan koji je prazan tako da ce mo tu.. E, sad ja imam par pitanja vezanih za šta, gdje, kako..
U Sarajevu sam bio par puta, ali nikad sam, tj. uvijek s nekim starijim tako da se nikad nisam ni trudio bas zapamtiti gdje je sta i to
Kontali smo ujutru kad stignemo sjesti na tramvaj kod vijećnice i puknuti krug do Ilidže i nazad.. Koliko koštaju karte za ovu liniju? I koliko otprilike vremenski bi nam trebalo za takav krug??
Onda kako otići do žute i bijele tabije, jer sam vidio da je odozgor prelijep pogled na citavo Sarajevo??
Zatim mjesta gdje izaći, onako neki kafić, klub, šta već, ali da je po mogućnosti u blizini stana, ne puno daleko(ko će se vratiti kući) , a stan je inače odmah kod bolnice Koševo?? (ulica Zaima Šarca) ako znaci sta..
Šta još predlažete, za obići, posjetiti, vidjeti itd..
I još nešto, naravno citajuci ovaj divni klix, procita se stvarno svasta, od ubojstava, izbadanja, ljudi, mlaoljetnika, krađa mobitela i još puno takvih stvari... Kakva je situacija što se tice sigurnosti?? Mislim kolike su stvarno šanse da budem " izboden " ili opljackan itd.. ??
Hvala unaprijed