Rekli su: Politicke debate iz proslosti

Post Reply
Kolt12

#1 Rekli su: Politicke debate iz proslosti

Post by Kolt12 »

Oplakah ... sto je najgore od svega, Mirnes je potpuno u pravu sto se tice medija u BiH, svejedno oplakah. :D

Kolt12

#2 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti

Post by Kolt12 »

Nije li Covic isto uradio, protiv cega ovdje prica izabiranjem SDP i SBB da sad predstavljaju Bosnjake? Nije li to grubi udar na ustav BiH?
Kolt12

#3 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti

Post by Kolt12 »

Dodik: Lako je vama u Srbiji sa Rasimom (SDP Srbije), i ja bih lako u Bosni da imam Rasima ...

Propast i katastrofa

#4 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti

Post by Propast i katastrofa »

Mirnes je dosta od ovoga u pravu, koliki god cirkuzant bio....
Kolt12

#5 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti

Post by Kolt12 »

Propast i katastrofa wrote:Mirnes je dosta od ovoga u pravu, koliki god cirkuzant bio....
U onom cini mi se drugom video klipu, gdje govori o medijima, ne da je dosta u pravu, u svemu je u pravu.

Zato su danas Zlaja, Fahro, Dragan i Ljubic poklopili federalnu TV. Sad tu standarde nece pisati samo Bakir Hadziomerovic, nego i Smiljko Sagolj i Fahrudin Radoncic. Turbo kombinacija, Hadziomerovic, Radoncic i Sagolj.

Jadni Mirnes, nedaju mu da govori na TV, pa kad dobije priliku onda trci da sve kaze u 30 sekundi.

Inace onoj voditeljici, njoj treba zabraniti da postavlja pitanja.
afr0diziak

#6 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti

Post by afr0diziak »

Mirnes je u pravu kad zahtijeva odredjeno vrijeme da govori a da ga pri tome ne prekidaju. Samo sto je ta pojava na nasim televizijama i emisijama jako rijetka, da ti voditelj i domacin emisije ne upadne u rijec bar petnaest puta u toku emisije. Ko stoka matere mi.

No nije to tema, temna su debate, rekli su... Bilo je zanimljivih debata,ali vise je bilo zanimljivih izjava, tako da se toga treba pridrzavati u ovoj temi. Kad kazem zanimljivih, mislim smijesnih, dobrih, pravednih, glupih itd.

Jedna od najboljih, istovremeno i najglupljih, najzbunjujucih i nebuloznih izjava je ova od strane Fahraona (vidio sam da ga neko tako naziva ovde na forumu,zanimljivo)

Koliko samo gluposti ovaj covjek u jednoj recenici moze da iznese.

Zlaja dobio po pičci :D Kako ga Milo prosipa a on jadnik sve niz dlaku. Pa ga onda i Covic spustio na zemlju. Iskreno nijedan od ovih u emisiji me ne fascinira i nikog ne podrzavam, ali ovo je jedna od boljih debata i razgovora. Mada su se samo svadjali i nadvikivali zanimljivo je iz moje perspektive jednog obicnog gradjanina koji nasu politicku scenu dozivljava bas kao ovu njihovu debatu, smijesnom.
It_is_a_Leclerc

#7 Re: Rekli su: Politicke debate iz proslosti

Post by It_is_a_Leclerc »

Mirnes Ajanović je seoski varalica, sjecikesa i drumski razbojnik. Njegovo arlaukanje po televizijskom eteru, i okomljavanje na jadnu voditeljicu koja je samo postavljala pitanja, jasan je znak jednog psihički nestabilnog političara sa aktunim manjkom argumenata.
Post Reply