Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
nije mi jasno
dok u hrvatskim klubovima nema ni pomisli o igranju Bošnjka, dok Banjalučani Borac preimenuju u srpski koš klub, 5000 ljudi u Skenderiji skandira deji Parežaninu.
zbog utakmica Bosne (nijedne psovke sa tribina i bez apsolutno nijednog nacionalističkog povika) ponopsim se na Sarajevo (za koje antibosanske snage vole reći da je "muslimansko")
Utakmica je bila mrak, ja ne idem cesto, ali ova je bila super.Navijaci su me odusevili, naprosto te ponese atmosfera, nadam se da ce dvorana i ubuduce biti puna.
stvarno mi nije jasno zasto si ovde spominjao MOSTAR u naslovu teme?
Ako si mislio na onu stranu i NK ZRINJSKI ok svaka cast al trebas to objasnit a ne samo tako stavit Mostar je Mostar a ovo su seljaci i nacijonalisti koji su SLJEGLI u Mo(zrinjski-svinjski) i molio bi te da isparavis to ok HVALA
van dyk wrote:stvarno mi nije jasno zasto si ovde spominjao MOSTAR u naslovu teme?
Ako si mislio na onu stranu i NK ZRINJSKI ok svaka cast al trebas to objasnit a ne samo tako stavit Mostar je Mostar a ovo su seljaci i nacijonalisti koji su SLJEGLI u Mo(zrinjski-svinjski) i molio bi te da isparavis to ok HVALA
Uzeo sam Mostar kao paradigmu skorojevickih "velikih Hrvata"
a zrinjski je dobar primjer netolerancije (nedaju velezu da koristi isti stadion)