Ja licno, imam ruzna iskustva sa takvim osoba ( u smislu kada trazim odgovor na ono sto me interesuje, ne mogu ga nikako dobiti, a zakon o slobodi pristupa informacijama
Ko zasluzuje.......?
-
crazy
#1 Ko zasluzuje.......?
Prema vasem misljenju: Ko zasluzuje da radi u javnim institucijama, od vlade, ministarstava i svih tih palaca, do zdravstva, skolstva i ostalog?
Ja licno, imam ruzna iskustva sa takvim osoba ( u smislu kada trazim odgovor na ono sto me interesuje, ne mogu ga nikako dobiti, a zakon o slobodi pristupa informacijama
), pa onda one babuskare sto rade u CIPS-u kako su me samo nervirale, ,pa one koje rade u postama ( a izgleda kao da bi sebe pojela od muke, a kamoli da radi sa mnostvom ljudi koji joj dolazi ), pa onda opstine ( cini mi se da su sluzbenici u opstinama najgori, a sve kao neki profesionalci ). Ma sve javne ustanove su nam bljak.
-
violentjack
#4 Re: Ko zasluzuje.......?
Jacrazy wrote:Prema vasem misljenju: Ko zasluzuje da radi u javnim institucijama, od vlade, ministarstava i svih tih palaca, do zdravstva, skolstva i ostalog?
Ja licno, imam ruzna iskustva sa takvim osoba ( u smislu kada trazim odgovor na ono sto me interesuje, ne mogu ga nikako dobiti, a zakon o slobodi pristupa informacijama), pa onda one babuskare sto rade u CIPS-u kako su me samo nervirale, ,pa one koje rade u postama ( a izgleda kao da bi sebe pojela od muke, a kamoli da radi sa mnostvom ljudi koji joj dolazi ), pa onda opstine ( cini mi se da su sluzbenici u opstinama najgori, a sve kao neki profesionalci ). Ma sve javne ustanove su nam bljak.