SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

adisk1

#1 SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by adisk1 »

Firma SCnet BH je počela sa radom 22.04.2011, u Sarajevu, adresa Ferhadija 1. Za godinu i 6 mj. postigla je veoma dobre rezultate i bilježi kontinuirani rast. Preko 12000 registrovanih saradnika u BIH, i zavidan broj partnerskih firmi od kojih su najistaknutije strateški partner BH Telecom d.d., DM Marketi, NESTRO Benzinske pumpe, i još mnogo trgovina robe široke potrošnje pokaziva snagu, kvalitet i ozbiljnost ove BiH firme. Kompletiran spisak sa popustima u partner firmama možete na sajtu SCnetBH. KARTICA SCNET je BESPLATNA, registrujte se i koristite popuste i benifite u partnerskim firmama.

UPOZNAJTE SCNET BIZNIS MODEL !!!
Zašto se za dvije godine registrovalo 168000 ljudi ?
SCnet je biznis koji svakom pojedincu omogućava razvoj u svim životnim oblastima, i u krajnjoj
liniji ostvari LIČNI RAST I RAZVOJ

http://www.scnetbih.com/adisk1
Last edited by adisk1 on 14/10/2012 16:40, edited 1 time in total.
Qler

#2 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by Qler »

Ja sam clan SCNet-a skoro od osnivanja, najvise mi koristi kod telefona i DM marketi, to su stvari koje cesto tj svaki dan koristim. Inace ima dosta tih fimi partnera, bas ovih dana trebam kod zubara :) pa cemo i to iskoristiti..
stidljiv

#3 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by stidljiv »

Nidje na sajtu ne vidim podatke ove 'firme', gdje je registrovana, ID, PDV broj itd.

A sajt je blago receno smijesan za neku ozbiljnu firmu.
Gray

#4 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by Gray »

Čini se pošteno.

Image
casanova123

#5 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by casanova123 »

Ne predajete se gops. Kadiric.. :D

Samo naprijed.. Nemaju svi dovoljno snage u sebi da odustanu od svega drugog da bi sa SCnetom napravili karijeru.. Inace je SCNet dobra stvar sto se tice upoznavanja ljudi, pravljenja mreze poznanstava i poslovne mreze takodjer.. Super je i za marketing, ali znamo svi ko uspijeva.. Samo oni koji ne posustanu nakon 2 dana, ili nakon mjesec dana.. samo oni koji se uhvate ovoga da im bude zivot.. Pozdravite mi Direktora :D
casanova123

#6 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by casanova123 »

a takodjer znamo i da ce se ubrzo izbrisati ova tema :D
adisk1

#7 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by adisk1 »

stidljiv wrote:Nidje na sajtu ne vidim podatke ove 'firme', gdje je registrovana, ID, PDV broj itd.

Blago receno te informacije koje ti trazis se ne traze na naslovnici web stranice, nego zna se u kojim institucijama..
adisk1

#8 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by adisk1 »

Za sve one koji sumnjaju, evo i link koji dokazuje da je firma SCnet BH d.o.o. POREZNI OBVEZNIK.
U gornji lijevi ugao ukucate naziv firme, i to je to.
http://www.uino.gov.ba/b/Porezi/PDV_obv ... fault.aspx
Qler

#9 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by Qler »

SCNet je udruzenje potrosaca, zvanicno registrovano, i placa PDV. Tako da nema nelegalnosti tu...
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#10 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by JoseMujica »

SBB OJE OJE OJE SBB OJE OJE OJE

nekako mi ovi stihovi idu uz ovu tremu :lol: :lol: :lol: :lol:

ono likovi tip top u odjelcima i kravatama i pjevaju u kolektivnom transu
talić

#11 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by talić »

zanimljivo,..... sjetio sam se one kad je kralj pitao izumitelja šaha koju će nagradu pa mu on reče:
"Na prvo polje jedno zrno pšenice a na svako naredno duplo".
Tako,.... ja sam spreman da ti nađem 64 čovjeka ako ćeš mi platiti za prvog jedan fening a za svakog narednog duplo više.
Šta je to tebi,........ sitnica kao i za ovih 168.000 da svake sedmice nađu po 50 ljudi pa one tamo sedmice opet ovih par milijardi ljudi da nađu još po 50,.... ide to,....... :lol:
stidljiv

#12 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by stidljiv »

adisk1 wrote:
stidljiv wrote:Nidje na sajtu ne vidim podatke ove 'firme', gdje je registrovana, ID, PDV broj itd.

Blago receno te informacije koje ti trazis se ne traze na naslovnici web stranice, nego zna se u kojim institucijama..
Svaka ozbiljnija firma te informacije javo i ponosno objavljuje na sajtovima kao jedan vid sigurnosti da nije neka prevara ili slicno.

Mislim nije ni to neka sigurnost ali ne vidim logiku da se ti podaci skrivaju od ljudi, a ove sve domene uopste nisu registrovane na firmu nego na privatna lica sto se moze javno vidjeti iz whois registra.
karanana

#13 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by karanana »

ne kontam.
a cim ja ne kontam o kakvom se biznisu radi i cim vidim rijec ili frazu koja ima rijec "mreza", to je neka piramida.
bucik

#14 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by bucik »

Pratim...Baš sam neki dan gledao ima li nešto o SCNetu na SaX-u, zanima me mišljenje ovdašnjih forumaša.
Qler

#15 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by Qler »

ma ukratko, imas firme partnere koje udruzenju daju popust, i kada kupujes, dio popusta dobijes ti, dio onaj ko te doveo, dio udruzenje.

Na kraju balade, firma partner dobije kupce, udruzenje dobio dio kolaca, onaj ko te doveo dobije dio kolaca, a ti dobijes dio popusta... niko ne gubi, niko nije stradao. U najgorem slucaju ti dobijes dio popusta... Sada su npr. SCNet clanovi u onome BHTelecom top timu, pa ja sa porodicom pricam besplatno i sa par jarana i jaranica, kao clanovi top tima.. u glavnom napricam se sit, i dodje mi cca 25KM racuna... plus nesto od raje koju sam doveo, dobijem neke sice..
JasminaTr

#16 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by JasminaTr »

http://www.scnetbih.com/down/bih/Podaci ... kaciju.pdf

strasno ljudi kako nemate volje da se informisete a na prvu kritikujete..
poznanik

#17 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by poznanik »

adisk1 wrote:Firma SCnet BH je počela sa radom 22.04.2011, u Sarajevu, adresa Ferhadija 1. Za godinu i 6 mj. postigla je veoma dobre rezultate i bilježi kontinuirani rast....

Šta misliš na šta bi ličio ovaj Forum kad bismo svi mi počeli besplatno reklamirati svoje firme :? :-) :(

Kod registracije si imao pravo i mogućnost da pročitaš pravila ovog foruma, no ti si ipak postavio temu s besplatnim reklamiranjem, i još pozvao podršku :-)
Mjesanac

#18 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by Mjesanac »

Povjerujes u piramidalne prevare, onda da bi se izvuko moras druge ljude nagovoriti i da oni povjeruju tako sto ces im predstavljat tu firmu kao nesto najbolje sto ti se desilo u zivotu. Jest, inace tako ljudi sve pricaju okolo koje su dobre biznis sanse, uopste to ne cuvaj za sebe :o
casanova123

#19 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by casanova123 »

Hoce li neko d azatvori ovu temu ili su moderatori na godisnjem?
4m3l

#20 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by 4m3l »

a sto bih je zakljucavali ili brisali ?
bucik

#21 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by bucik »

4m3l wrote:a sto bih je zakljucavali ili brisali ?
Zato što je ovo ujedno i reklamiranje firme, a to ovdje ne može na ovaj način, za mufte. Kontaš? :D
klixica

#22 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by klixica »

Umjesto sto se nadate zakljucavanju teme mogli bi, recimo, iskoristiti priliku i mozda ustedjeti i zaraditi nesto, no, razumijem da je lakse naklapati po forumu i pricati o necemu za sta nikad niste ni culi..zalosno ljudi sto svoju energiju trosite na negativne stvari.. :thumbup: za vas..
karanana

#23 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by karanana »

klixice, ja bih volio energiju potrositi na pozitivne stvari.
daj mi tvoj link za scnet pa da se preko tebe prijavim.
casanova123

#24 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by casanova123 »

evo ko hoce da se registruje, da ustedi i da ujedno i zaradi, neka se registruje.. za sve ostale informacije me kontaktirajte na pp i sve vam objasnim ako ste se preko ovog linka registrovali :D

http://goo.gl/fkQCR

PS: ovo je samo skraceni url tako da kad kliknete otvorit ce se pravi :D
burekodsira

#25 Re: SCnet - Posao za XXI vijek - Provjerite !!!

Post by burekodsira »

evo uvode klonove na forum :lol: :dance:

ovakav vid piramidalnog sistema ima lyoness ali neznam ikog da je jos imao hajra od ovakvih sistema
Locked